Sam nie wiem. Dzięki Marcin. Ale tak naprawdę to myślę że zmarnowałeś swoją karierę. Mogłeś być lepszym bramkarzem.
-
-
MARCIN CABAJ - DZIĘKUJEMY!!!
...
To może powiesz znawco, które bramki zawalił? Oprócz meczu z Ruchem to ja nie pamiętam takiego meczu.
Dzięki Marcin !
Leesior Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Agnan Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> >
> > Leesior: wiem, wiem - niektórzy uważają, że
> > był naszym najlepszym zawodnikiem - co uważam
> za
> > grube nieporozumienie
> > 1) obejrzyj ten skrót
> > 2) nie wiem, czy Cabaj był naszym najlepszym
> > zawodnikiem, to trudno powiedzieć, ale na
> pewno
> > był naszym najlepszym zawodnikiem w tej
> rundzie.
>
> Obejrzałem. Zdania nie zmieniłem. I prostuję:
> też chodzi mi o tę rundę - zawalił lub był
> współwinny utracie przynajmniej kilku bramek.
> Nie chcę już wałkować tego tematu,
Ale jednak będę wielce zobowiązany, jeśli wymienisz lepszych od Cabaja naszych zawodników w tej rundzie... wszystkich, Twoim zdaniem lepszych w tej rundzie od Cabaja... Bardzo proszę :)
Marcin dzięki za wszystko, w tym za "dodatkowe" emocję ;)
Powodzenia w nowym klubie !!! (zatęsknimy jeszcze za Tobą)....za Ciebie widze tylko bramkarza Pogoni Szczecin ...
Sporo meczy wygraliśmy dzięki Tobie, sporo meczy też zawaliłeś fatalnymi interwencjami.
Sporo lata spędziłeś w naszym klubie więc dziękuję i powodzenia w dalszej karierze.
Dzięki za wszystko. Za Chiny nie mogę zrozumieć decyzji zarządu....
[b]Meczy[/b] koza a dzięki Cabajowi mogliśmy wygrać kilka [b]meczów[/b].
...
Podziękowałem już wcześniej.
EOT z mojej strony.
Zgadzam się z Ianem: jeszcze za Tobą zatęsknimy. Dzięki Marcin! Ale Twoich niektórych "cabajad" nie będzie mi brakowało.
Trzymaj sie Marcin dziekujemy za te lata i za te Cabajki mimo wszystko starales sie o to by mecz z toba w bramce mial emocje :) zwlaszcza gdy pilka turlala sie w twoja strone
albo gdy kiwałeś się we własnym polu bramkowym z napastnikami... Dzięki za te chwile
dziękuję za te wszystkie lata w Pasach, żegnaj...nareszcie.
widocznie był lepszy od innych, którzy się w tym czasie przewinęli przez klub, spędził w klubie ładnych parę lat, grając a nie grzejąc lawę, jak każdy popełniał błędy niestety z racji pozycji często bardzo widoczne, ale więcej meczy miał jednak udanych niż tych drugich, dziękuje za grę w Cracovii i życzę powodzenia
ps. ten temat powstał tylko w jednym celu więc może wart trzymać się tylko tego ...
jestem przybity i załamany. kilka kiksów nie przysłoni mi wielu uratowanych punktów
wielkie dzieki za te wszystkie lata.
denzi Napisał(a):
> jestem przybity i załamany. kilka kiksów nie
> przysłoni mi wielu uratowanych punktów
kilka?? masz na mysli kilka na sezon aha ok :)
3maj się Marcin!!!
Ciekaw tylko jestem czy na treningu noworocznym się pojawisz z Plastikiem???
Bo ponoć taki z Ciebie Pasiak!!!!Teraz się okaże:)
Agnan Napisał(a):
(do Leesiora)
> --------------------------------------------------
>
> Ale jednak będę wielce zobowiązany, jeśli
> wymienisz lepszych od Cabaja naszych zawodników w
> tej rundzie... wszystkich, Twoim zdaniem lepszych
> w tej rundzie od Cabaja... Bardzo proszę :)
Leesior Napisał(a):
> ...
>
> Podziękowałem już wcześniej.
> EOT z mojej strony.
====================
No i nie doczekałem się :( A naprawdę jestem bardzo ciekawy, KOGO w tej rundzie uważasz za lepszego od Cabaja - i chciałbym byś wymienił wszystkich Twoim zdaniem lepszych...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)