Kazde poprzednie okno bylo dobre na taki ruch. Ale "ci" musieli akurat teraz. Jak Marcin wkoncu znalazl 'spokoj', bo umiejetnosci mu nigdy nie brakowalo. Wczesniej bylo tak, ze potrafil wpuscic wszystko i wybronic wszytko - bramkarz na zawal serca. Ostatnia runda dawala nadzieje, ze jako 30paro letni zawodnik bedzie mial na tyle dobra psyche, zeby moc bronic w aspirujacej wysoko Cracovii. No ale w tym domu wariatow wszystko jest na opak.
Moze filipak decyzje podejmuje za pomoca pasjansa? Moze jest w jakiejs sekcie, w ktorej jednym z guru jest kolakowski? Nie wiem co sie dzieje ale jest coraz dziwniej.
Tak czy inaczej Marcin powodzenia.
-
-
MARCIN CABAJ - DZIĘKUJEMY!!!
Dzięki wielkie!
Zdarzały Ci się i błędy i świetne interwencje. Jednak zAWsze oddawałeś Paosm serce.
rozrabiaka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Płaczecie jak baby, nic już tego nie zmieni,że
> Cabaj odszedł. Szkoda,że akurat w czasie,kiedy
> złapał dobrą formę i nie można było mieć do
> niego pretensji.
Rozrabiaka, kurczę blade, jak Cie lubie, to Ty uważaj co piszesz. Dla mnie to co napisałeś jest z deczka obraźliwe. Takich sformułowań nie wypada używać w przyzwoitym towarzystwie. Nikt nie "płacze jak baba", wyrażamy swoją opinię, żal, podziękowanie, uważamy to za błąd jeśli chodzi o Cracovię i tyle. Ja w każdym razie, ale odnoszę wrażenie że takich jak ja jest więcej :)
Dzięki Marcin!
Szkoda, że nie zostajesz z nami po dobrej rundzie w Twoim wykonaniu.
Dzięki za wszystkie "ataki serca" przy Cabajadach i dzięki za niesamowite interwencje.
Powodzenia dalej!
P.S.
Nie ogarniam polityki transferowej klubu ... ale może jestem zbyt głupi dla speców z Comarchu.
Primo - MARCIN DZIĘKI !!!
Secundo - przestaje rozumieć już cokolwiek... Filipiak czy Tabisz, nie wiem kto za te wszystkie posunięcia odpowiada, ale to nie jest najlepszy moment na wietrzenie w szatni :/ Aż się boje tych wielkich transferów...
dzięki
Dzięki że byłeś tyle lat ale nic wielkiego nie zwojowałeś gdyby nie Sławek Olszewski nie mielibyśmy Ekstraklasy.
wielka szkoda...wielkie dzieki i powodzenia w nowym klubie
Dzieki za te wszystkie lata.
Moim zdaniem mogłeś zrobić większą karierę.. Co nie zmienia faktu, że w tym sezonie byłeś jednym z najlepszych na boisku.
To błąd zarządu, mam sentyment do Marcina, Cracovia to coś więcej niż klub piłkarski a coraz mniej ludzi w zarządzie/piłkarzy przywiązanych do barw.. :(
odchodzi najlepszy gracz rundy jesiennej według typowań forumowych kibiców
dzieki
Agnan Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> rozrabiaka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Płaczecie jak baby, nic już tego nie
> zmieni,że
> > Cabaj odszedł. Szkoda,że akurat w
> czasie,kiedy
> > złapał dobrą formę i nie można było mieć
> do
> > niego pretensji.
>
>
> Rozrabiaka, kurczę blade, jak Cie lubie, to Ty
> uważaj co piszesz. Dla mnie to co napisałeś
> jest z deczka obraźliwe. Takich sformułowań
> nie wypada używać w przyzwoitym towarzystwie.
> Nikt nie "płacze jak baba", wyrażamy swoją
> opinię, żal, podziękowanie, uważamy to za
> błąd jeśli chodzi o Cracovię i tyle. Ja w
> każdym razie, ale odnoszę wrażenie że takich
> jak ja jest więcej :)
Mea culpa, poddenerwowany ostatnio jestem;)
Też uważam, że to błąd akurat teraz się pozbyć Marcina ,ale przyjdzie inny i nic z tym nie zrobimy
pozdrawiam
Tego sie obawiałem... masakra...
WIELKIE DZIĘKI MARCIN ! Powodzenia w nowym klubie ! I nie zapomnij o Cracovii :P mysle ze jakis sentyment masz do kibiców :)
Dziękuję za te wszystkie lata w Pasach, zapisałeś się na kartach historii liczbą występów w E-klasie w Pasach!
Bardzo, bardzo żałuję - to bramkarz który potrafił wybronić wszystko (a czasem puścić ...).
Nie wiem, czy przywiązanie do barw klubowych ma jeszcze jakieś znaczenie, ale moim zdaniem szkoda, że odchodzi od nas kolejny Pasiak.
Panie Marcinie - bardzo dziękuję i powodzenia w dalszej karierze.
Cabaj bronił nieźle w poprzednim sezonie, potem puścił babola z Jagiellonią, ale to znika przy tej rundzie. Za wyjątkiem kiepskiego występu z Ruchem (gdzie też miał niezłą interwencję) to był najsilniejszy punkt naszej drużyny.
Szkoda, że akurat teraz się go pozbywają.
Powodzenia Marcin i dzięki za takie interwencje, jak ta po strzale Wilczka w tym sezonie.
Wielkie, wielkie, wielki dzięki za te wszystkie lata Marcin!
Cabajady pójdą w zapomnienie, lata spędzone w bramce Cracovii pozostaną w pamięci.
Dziękuję Panie Marcinie i przepraszam, za wszystkie złe słowa wypowiedziane pod pańskim adresem przez te wszystkie lata.
Grupa osób trzymających władzę w MKS-ie jasno pokazuje, że nie będziemy walczyć o utrzymanie...
Wielkie Dzięki Wąski !
Wielkie dzięki Marcin za lata gry z pasiastym sercem w Cracovii.
Byłeś i będziesz moim ulubieńcem. Mało kto miał jaja i potrafił krzyknąć na kolegów ja Ty i mało kto jak Ty potrafił naprawdę przeżywać mecze. Jeszcze raz dzięki za pasiaste serce.
Pamiętaj, że zarząd to nie kibice i masz u sporej grupy duży szacunek.
Powodzenia w dalszej karierze.
Nie mam już słów do tego zarządu. 2 ligo witaj nam.
Wielka szkoda i całkowicie niezrozumiała decyzja.
Dziękuje Marcin za wspaniałe interwencje (cabajady wspominam z sympatią) i powodzenia w nowym klubie (chyba że to będzie Wisła to nie) i w życiu ogólnie !!!!
szkoda ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)