A co to jest nowe miasto?
-
-
Piotr Giza - żegnamy ponownie.
Giza: - Nie powiedziałbym, że walka o utrzymanie będzie dla mnie nowinką. Nie przytłacza mnie też sytuacja Cracovii. Wciąż mamy szansę na utrzymanie, a o spadku nawet nie myślę. Zresztą wielka presja jest w każdym klubie. Codziennością była też w Legii, która walczyła o mistrzostwo. [b]Ale gdybym mógł cofnąć zegar, chyba wybrałbym jeszcze raz grę w Warszawie.[/b] W Legii cały czas się uczyłem."
I czemu mnie to nie dziwi : /
Powodzenia i szybkiego powrotu do formy sprzed lat!!!
Witaj i powodzenia !!!
Witam i powodzenia życzę !
Co do tego artykułu to jakiś debil pisał. Jak przyszedłby taki Rybus albo jakis inny cwe(L)ek i kazałbym mu przejść z Grodzkiej na Rynek to by nie trafił...nie mówiąc o Wawelu....Ch.uj Krakusa obchodzi jakaś "stolyca".
Pamiętam, że był polew swego czasu, jak jakiś spóźniony względem drużyny osioł z gts-u zamiast do Lubina pojechał do Lublina
6 dni później
gdyby nie powrót Gizy, to po odejściu Cabaja nie byłoby w naszych szeregach zawodnika, który pamiętałby III ligę
Hmmm......... no i co w związku z tym? Za kilka lat to nikt drugiej wojny nie będzie pamiętał :D :D
RoMan bana mu :D za takie posty
Piotrek walnij na początek zwycięską brameczkę cwelce a Nowotczyński niech pierdo...lnie brame kundlom o tym właśnie marze!!! CRACOVIA TO MY !!!
jak dla mnie to on moze grac sam i mi wystarczy ciesze sie bardzo ze wrócił do nas :)
Flaga na masz
Giza jest Nasz!
Wczoraj w nocy pomyślałem,trochę mnie trzepnęło i postanowiłem zmienić zdanie na temat przyjścia Gizy do Pasów. A że tylko głupi zdania nie zmienia się niczym nie przejmuje :)
Niniejszym przepraszam Piotrka, że się wyśmiewałem z jego powrotu do nas. W sumie jak pomyślałem, to to może być dobra opcja.
a mama uczyła paciorek co noc odprawiać :D :D?
Sorrki Hwat, ale teściowa flaszkę postawiła :D :D
napinacz- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> teściowa flaszkę postawiła
WOW
napinacz- Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> teściowa flaszkę postawiła
WOW
Gdzie można taką teściową znaleść !!!
hehe Slazara ze Swietej gory
swita gora?? i taka flaszke stawia?? :D
Flaszka nie zaszkodziła?
6 dni później
Brawo Gizmo! Gratuluje pierwszej bramki i mam nadzieję, iż klątwa tym razem nie zadziała i zostaniesz z nami jeszcze kilka lat.
Te Twoje genialne podania...ehh...coś pięknego, szkoda że z Klichem chociaż chwilę nie pograliście bo to może być świetna mieszanka.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)