Po dwóch porażkach z rzędu czas na wygraną.
-
-
Cracovia - Stoczniowiec 12.12.2010 r., godz.18.30
A bilety dostanę bez problemu? Muszę mieć tą całą kartę kibica? Doping kulturalny czy hoolturalny? Śpiewane jest "wTSk"? ;)
Nie ma żadnych kart kibica na hokej. Bilety bez problemu w kasach można kupić.
Zdaje się, że Stocznia przyjedzie nieco osłabiona.
http://www.sportowefakty.pl/hokej/2010/12/11/ostatni-mecz-ligowy-w-tym-roku-zapowiedz-spotkania-comarch-c/
Z kim jak nie z nimi? Kiedy jak nie teraz?
NA MECZ ZNOW BIERZCIE TYLU ZNAJOMYCH ILU MOŻECIE!
do zobaczenia :)
Dla tych co nie mogą przyjść na Siedleckiego transmisja radiowa w necie - http://www.malopolskatv.pl/1830-cracovia-stoczniowiec/
Ładnie jada Nasi po Stoczni!! może padnie jakiś rekordzik dzisiaj?? Trwa 2 tercja ,prowadzimy 11:2 !
Byle mądrze z tyłu. W hokeju różnie bywa ;)
Tak myślałem, że w trzeciej tercji odpuszczą. Ale i tak ładny wynik:) 14 - 4:)
jestem względnie usatysfakcjonowany
;)
Ja też względnie usatysfakcjonowany , z tak osłabioną druzyna mecz bez porywu ,jednak grajaca na 2 piątki Stocznia dzielnie się broniła.Dobrze ze chociaż Lesiu mądrze nazarabiał punktów i wskoczył na TOP-5 .Ale to trzeba mieć w główce poukładane jak można łatwiej zarobić punkty ? i z kim ? a nie jak niektórzy grają zeby się mecz odbył .
Rehabilitacja za wczesniejsze przegrane (szczególnie z Sosnowcem) w pełni udana bramek az 14 !!!
ale mimo to dalej uważam praktycznie od początku sezonu ze nasi zagraniczni nie grają nic szczególnego i mam obawy czy ich umiejętnosci wystarczą na play-offy??Dziś nawet na tle słabego i skromnego (w kadrę) Stoczniowca moim zdaniem wypadli blado na tle całej druzyny ,zero goli i tylko jedna asysta (Simki) to na wet czwatra formacja coś wniosła do zdobyczy bramkowych (Kosidło) a nasi stranierii cienko !!! Simka kiks w pierwszej tercji ,Prokop kara i kilka prób zdobycia gola Dvoraka ??moim zdaniem to stanowczo za mało jak na graczy z zagranicy!!!
Ciekawe dla czego nie wszedł od choćby 3 tercji Kulig ?!!?!?
kurka rurka my z dzieciakami wróciliśmy z Sanoka dopiero jak była końcowa syrena :(
a tu tyle bramek :)
na szczęście dzieciaki też zagrały dobrze bo wygrali z Sanokiem 6-5 i remis z Sokołem Kijów 3-3.
Walka na bandach niczym w NHL. Szkoda że sędziowie w Krakowie dają kary małolatom za grę ciałem .
No to w takim razie (dobre występy w Sanoku żaków) ta Niedziela jest wyjątkowo udana dla Cracovii ,to prawie jak prezent na święta dla kibiców:)
jak dla mnie cudowny prezent :):D
To był już ostatni mecz w tym roku? :(
Sportowa Cracovia Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To był już ostatni mecz w tym roku? :(
22 grudnia gramy mecz pucharowy z Janowem
Nudy , przegadałem 90% czasu i widziałem, że 3 bramki.
Gdyby nie znajomi oraz dodatkowe atrakcje na początku i pod koniec ;) to zamarzłbym w kącie hali przysypiając ze znudzenia.
Dlaczego nie zagrał ani na chwilę Kulig???Kiedy ten chlopak popróbuje ???jak nie w takim meczu??? co bedzie jak Radzik zachoruje lub złapie kontuzje???odpukać
http://kiks.tv/2010/12/zdemolowali-stoczniowca/
relacja z meczu na [b][color=#333333]KIKS.tv[/color][/b]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)