PZHL organizuje mecz Gwiazd
oddajmy głosy na naszych zawodników!
http://www.pzhl.org.pl/pl/plebiscyte?id=3
propagować wśród znajomych!
-
-
Głosujemy na naszych!!!
Najbardziej podoba mi sie kategoria: Zawodnicy z zagranicy - [b]bramkarze[/b]. Ciezko sie zdecydowac.
Zagłosowane !!! :)
Mój wybór:
Radziszewski, Kłys, Wajda, Kostuch, L. Laszkiewicz, Łopuski, Obłój :D, Raszka :D, Simka, Prokop, Dvorak, Mihalik :), Horny :), Rohacek !!!
Cracovia Pany !!! :D
Głosowałem, ale nasi bez szans, bo mało kto z naszych kibiców zada sobie trud aby zagłosować, a z Polski nie dostaniemy pewno żadnego głosu.
Parzyszek liderem :P
ja już kilka razy zagłosowałam, oni oszukują to i ja będę na rzecz Cracovii :)
Moja cegiełka również dołożona:)
prawda jest taka, ze wystarczy oczyscic pamiec przegladarki i podac jakikolwiek e-mial i mozna glosowac ile sie tylko chce.
Kompletne nieporozumienie... ;-/
Jak zwykle brawa dla PZHLu ;-/
qsss Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> prawda jest taka, ze wystarczy oczyscic pamiec
> przegladarki i podac jakikolwiek e-mial i mozna
> glosowac ile sie tylko chce.
>
> Kompletne nieporozumienie... ;-/
>
> Jak zwykle brawa dla PZHLu ;-/
A komu by się to chcialo wystarczy że na najlepszych zaglosujemy i już,a co bedzie to bedzie.Chcialo by sie komus czyścić przeglądarke????mnie napewno nie !!!
poszedł głos
staban Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> qsss Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > prawda jest taka, ze wystarczy oczyscic pamiec
> > przegladarki i podac jakikolwiek e-mial i mozna
> > glosowac ile sie tylko chce.
> >
> > Kompletne nieporozumienie... ;-/
> >
> > Jak zwykle brawa dla PZHLu ;-/
>
[b]> A komu by się to chcialo wystarczy że na
> najlepszych zaglosujemy i już,a co bedzie to
> bedzie.Chcialo by sie komus czyścić
> przeglądarke????mnie napewno nie !!![/b]
o tym wlasnie mowie, mnie tez sie nie chce, ale wiem ze sa zapalency z NT, Sanoka czy Oświęcimia (przyklady tylko, zeby nie bylo zaraz , ze na nich napinam :) ), którzy pewnie będą.
Dlatego uważam, że po raz kolejny PZHL za przeproszeniem, dał dupy, że wprowadził takie głosowanie z możliwością wielkiego wypaczania wyników!
Zagłosowane, ale chyba ludzi powaliło z tymi wynikami...
Pamiętajcie, że kibice wybierają tylko 1 piątkę, i tu powinno sie głosować na najlepszych...
Bo Dla mnie np Ivicic jest dużo lepszy niż Simka czy Prokop, A Czuy lepszy niż Mihalik, czy Vozdecki:)
Głosowałem na Najlepszych:)
Odrobny- Dronia, Wajda- L. Laszkiewicz, M. Kolusz, T. Malasiński, trener Szopiński:) Raska-Ivicic Suur-Czuy, Simicek, Baranyk trener Sejba (za tego hat-tricka):)
Dzwine kibice z Tychów i Oswiecimia psuja zabawe taki Leszek 1% ech
Hoda 25% genialne ;P
ja glosowalem
Radziszewski - Duleba, Gonera - Parzyszek, Różański, L.Laszkiewicz
Raszka - Ivicic, Jakes - Vitek Horny :) Baranyk
PS moze jakis moderator przeniesie to na forum Pilki noznej bo ogladanie samych zawodników Uni i Tychow bedzie nudne;/
Ja głosowałem:
Odrobny - Dulęba, Csorich - L.Laszkiewicz, Kostuch, Martynowski (Obój)
Raszka - Prokop, Rimmel - Horny, Michalik, Vozdecki (Rohacek)
Tylko Chuck Norris nie głosował na Raszkę :D
[b]Mecz Gwiazd PLH - wstrzymanie głosowania[/b]
środa, 15 grudzień 2010
[b]Szanowni Państwo,
Z uwagi na nieprawidłowości zanotowane przy głosowaniu na pierwsze piątki Meczu Gwiazd PLH oraz po konsultacjach z współpracującą z nami firmą informatyczną głosowanie zostanie wstrzymane w czwartek (16.12.2010r.) w godz. 12.00 - 20.00.
Jesteśmy zmuszeni do wprowadzenia zaostrzeń przy oddawaniu głosów i rozpoczęcia głosowania na nowo. Do wszystkich, którzy oddali już głosy zostanie wysłany e-mail informujący o tym zamierzeniu z linkiem i prośbą o ponowne zagłosowanie.
Przepraszamy za powstałe utrudnienia.[/b]
http://www.pzhl.org.pl/pl/news?id=962
Cały PZHL. Wydawało się że tak prostej rzeczy nie można spieprzyć ale działecze udowodnili że można.
ja bym popieprzyl te wybory, niechce chlopy odpoczna przed PO, a tam niech se Unia zagra z Sanokiem.
Po prostu PZHL - nic dodać nic ująć!
Szanowni Państwo,
Z uwagi na nieprawidłowości zanotowane przy głosowaniu na pierwsze piątki Meczu Gwiazd PLH oraz po konsultacjach z współpracującą z nami firmą informatyczną wprowadzamy zaostrzenia przy oddawaniu głosów i jesteśmy zmuszeni do rozpoczęcia głosowania na nowo.
Do wszystkich, którzy oddali już głosy zostanie wysłany e-mail informujący o tym zamierzeniu z linkiem i prośbą o ponowne zagłosowanie.
Przepraszamy Państwa za zaistniałą sytuację oraz zapraszamy do ponownego głosowania!
Wystarczy przejść pod poniższy adres:
ZAGŁOSUJ PONOWNIE NA MECZ GWIAZD PLH 2011!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)