Machu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a jest w stanie wytłumaczyć ktoś czemu
> sąsiedztwo "naszego" ośrodka w Turcji jest
> elegancko zamazane w Paint na Terazpasy.pl ? :D
> http://terazpasy.pl/var/ezflow_site/storage/images
> /media/images/silence-beach-resort/245680-1-pol-PL
> /silence-beach-resort.jpg
tego nie wiem, bo obok jest inny hotel, ale "Nasz" jest naprawdę wypasiony chyba najlepszy w tym rejonie - wiem, bo byłem z 2 lata temu
-
-
Przygotowania do rundy wiosennej
Wiem, jestem zły, ale nie mogłem się powstrzymać :)
[img]http://cracovia.pl/pilka-nozna/files_pl/file_142534/010216.645x365xffffff.jpg[/img]
[img]http://www.simpsons-wallpapers.com/bulkupload/wallpapers/Homer%20Simpson/homer-simpson-pic.gif[/img]
haha:D
Ten na zdjęciu to Kaczmarek?? Ale widac , że koks:D
Pamiętam jak grał w meczu przeciwko nam, jak się z niego śmiałem że złapali chłopa z bojówki śląska i go na bramce postawili ... ^^
MWKSC Napisał(a):
> Pamiętam jak grał w meczu przeciwko nam, jak
> się z niego śmiałem że złapali chłopa z
> bojówki śląska i go na bramce postawili ... ^^
Prędzej z bojówki Lecha bo to fan Kolejorza :D
Dziwi mnie jedno,dlaczego oni mają tylko dwa treningi dziennie? Przecież oni tam nie pojechali na wczasy,powinni trenować od rana do nocy.
Winiak - bo dzięki bogu przy Szatałowie zajęcia nie kończą się na siłowni i boisku. Wierz mi, że się chłopaki nie nudzą:)
No to git:)
mknacylopez Napisał(a):
> Winiak - bo dzięki bogu przy Szatałowie zajęcia
> nie kończą się na siłowni i boisku. Wierz mi,
> że się chłopaki nie nudzą:)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
..tak,a Szatałow pewnie wgrywa na twarde dyski naszych grajków najnowszy software od "Comarchu"..Mam nadzieję,że im się nie popalą płyty głłówne...
http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,35800,9045396,Sprawdza_ich_nastepcy_Davora_Sukera.html
No niestety nie dał rady zarząd zapewnić Szatałowowi pełnej kadry nie tylko na 2-ą połowę przygotowań ale nawet na decydujący obóz w Turcji...
...cóż oby Ci testowani się nadawali.
I znów jesteśmy bez stopera......
Guldan może grać na stoperze :). Chociaż mam nadzieje że przyjdzie Grodzicki a Guldan na dp
Guldan + Trivunivic i sprawa obrony i def. pomocinka załatwiona, do tego tylko napastnicy...
Pięta achillesowa .. na dzień dzisiejszy to ... Maicon ? Krzywicki co najwyżej ławka .
Gąsiński/Kaczmarek
Struna/Mierzejewski Kosanovic/Jarabica Nowy/Polczak Puzigaća/Suart
Guldan/Radomski Giza/Klich
Saidi/Sacha Nowy/Nowy Suvorov/Dudzic
w obwodzie: Budakovic - Nawotczyński - Szeliga - Kurowski
Specjalnie nie 442 bo ostatnio dostałem reprymendę, mimo że tak grali na sparingach.
Patrząc na nazwiska to powinniśmy być całkiem z drugiej strony tabeli :(
no więc sami widzicie ,że liczycie na graczy ,których jeszcze nie ma.
Przypomina mi to niestety jak narazie ostatnie lato. 3-miesiące czasu było ...a zrobiono transfery do obrony "za 5-ć 12-a" no i byle patałachy ogrywały nas jak chciały:( a obrońcy kicali jak juniorzy po boisku
Dlaczego Giza na defensywnym ? Przecież on z tyłu nie umie grać tak dobrze jak do przodu... Giza powinien być w tym miejscu, w którym masz Nowy/Nowy. Na defensywnych w razie sprowadzenia Guldana to w tej chwili byłby pewnie Radomski obok niego, a Szeligaj na zmienniku jednego lub drugiego bo to destrukcja pozorowana...
Poza tym co to znaczy "Pięta achillesowa .. na dzień dzisiejszy to ... Maicon ?" Czemu na dzień dzisiejszy to pięta achillesowa? ;O
pawel92 Napisał(a):
> w obwodzie: Budakovic - Nawotczyński - Szeliga -
> Kurowski
wściekliście się z tym "obwodem"?...
Giza nie na defensywnym tylko w srodku pola ... ci z przodu napastnicy tam gdzie jest nowy/nowy . a pięta achillesowa jeżeli chodzi o atak, a jako jedyny z tych co mamy to może Maicon :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)