Owszem, mamy niezgraną drużynę, ale tego stan kadrowy Legii nie zmienia. Ja pisałem wyraźnie o ich dwóch ostatnich nabytkach - że dla Nas to dobra informacja. Zauważ, że obaj nie znaleźli się w kadrze na mecz z Nami.
Hubnik owszem strzelił 2 bramki w jednym sparingu i jest to wzmocnienie, ale nasz Masaryk ma jeszcze lepsze statystyki i od kilku sezonów jest bardzo regularny. Hubnik wystrzelił dopiero w ostaniej rundzie. Boisko ich oceni.
Co do Legii to z różnych powodów nie zagrają jutro: Tomasz Kiełbowicz, Maciej Rybus, Dickson Choto, Sebastian Szłachowski, Marcin Komorowski. Leczył się ostatnio Vrdoljak, Chinyama jedzie ale też jest niewiadomą. U Nas problemów zdrowotnych nie ma.
To jak jutro zagramy jest wielką niewiadomą dla wszystkich, również dla Skorży.
Ja po dzisiejszych wzmocnieniach jestem optymistą.
-
-
Cracovia - Legia Warszawa [25.02.2011 godz. 20:00]
Nie ma co odrazu oczekiwać cudów,sądze że od 3 kolejki zaczniemy grać swoją piłke.
jutro musimy to wygrać i zero gadania :)
jak tam nasza murawa wyglada, wie ktos?
pasiasty81 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> jak tam nasza murawa wyglada, wie ktos?
chyba jest zielona...
ale ja się nie znam... ;-)
Hubnik bramki strzela ale walka o punkty to inna bajka,bardziej krwawa.
Trener Szatałow mówił wczoraj o tym, że nowy napastnik na Legię nie wyjdzie bo musi zgrać się z drużyną. Jednakże moim zdaniem prawie pewnikiem jest, iż w wyjściowej jedenastce zobaczymy Masaryka. Nasz nowy nabytek już z nami trenował podczas obozu w Turcji. Było chwilę czasu na objaśnienie co i jak z taktyką. Poza tym powiedzmy sobie jedno - Szatałow głupi nie jest i wie, że wystawienie Krzywickiego w napadzie byłoby istnym, ofensywnym samobójstwem. Niechaj wszyscy, obawiający się "polskiego Petera Crouch'a" śpią dziś spokojnie. :)
Cracovia - Legia Warszawa, godz. 20:00, sędzia: Włodzimierz Bartos (Łódź)
[b][large]ZAPOWIEDZ NA LEGIE:[/large][/b]
http://www.youtube.com/watch?v=Os46BNChGyw
[b][large]I NA LECHA[/large][/b] :D
http://www.youtube.com/watch?v=nFb6PlDycH0
Pasiasty 92 Twój wpis to po prostu tragedia
Jak już jesteś nowy na tym forum to pochwal się wszystkim swoją świetlaną wizją.
pierwsze wideo z dzisiejszej prezentacji nowych zawodników oraz spotkania z kibicami na KIKS.tv
w środku m.in. wypowiedź Nawotczyńskiego o jego wiślackiej przeszłości:
http://kiks.tv/2011/02/cracovia-u-progu-rundy-o-zycie/
Powinien zagrać i Masakryk i Visnakovs bo pierwszy jest napastnikiem, oni potrzebują najmniej zgrania, a drugi jest z nami praktycznie cały czas na treningach od 12 lutego
Przypuszczalny skład Cracovii: Kaczmarek - Struna, Trivunović, Kosanović, Puzigaca - Visnakovs, Radomski, Giza, Klich, Ntibazonkiza - Masaryk. wg GK
Cracovia: Gąsiński - Jarabica, Nawotczyński, Trivunović, Puzigaca - Visnakovs, Boljević, Klich, Ntibazonkiza - Giza - Masaryk
sportowefakty....
Zabawne te rozbieżności, ale w sumie wróżą z fusów zupełnie jak my.
Powiem tak jak dla mnie to bramke może nawet Gąsiński strzelić ewnetualnie Kaczmarek tylko niech wygrają bo wygrana z legią doda im wiary w siebie a może coś Giza uszczeli....Pamieta ktoś mecz jak przegraliśmy mecz z legią 3:0 pierwszy mecz Piotra po odejściu i nam akurat bramke szczelił może sytuacja sie powtórzy na naszą korzyść
Szczelić to jakiś nasz nowy zawodnik?
Już nawet abstrahując od sytuacji w tabeli to ten już prawie 7letni wachlarz porażek z legią (+ 1 zwycięstwo i jakieś remisy) mnie dołuje, pokazalibyśmy im w końcu że mecze z nami to nie sparingi i pyknęli ich jak na inaugurację rundy Polonia w Derbach...
Waski1995 , szczel se słownik ortograficzny, w liceum Ci się przyda (lub sprzyda jeśli wolisz:)
NOWOŚĆ!
Jutro skład następujący
[align=center]---Kaczmarek---
---Jarabica---Nawotczyński---Trivunović---Kosanović!---
---Klich---Radomski (C)---
---Saidi---Giza---Suvorow---
---Dudzic---[/align]
ławka:
1. Gąsiński
2. Struna
3. Puzigaca
4. Boljevic
5. Visnakovs
6. Masarnyk
7. ??
Info pewne w 90% :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)