16. kolejka Ekstraklasy przełożona na wiosnę
http://www.90minut.pl/news/141/news1417734-16-kolejka-Ekstraklasy-przelozona-na-wiosne.html
-
-
Cracovia - Legia Warszawa [25.02.2011 godz. 20:00]
może to i dobrze że sie nie odbędzie ? jeszcze by legia wygrala to by już do nas nikt nie przyszedł..
Dopisujcie jakiś komentarz do tych linków ludzie.
Dla tych, co się nie domyślili (czytaj nie kliknęli na link powyżej) najbliższa kolejka zostaje przeniesiona na wiosnę. Moim zdaniem to jedyna i słuszna decyzja, a dla Nas nawet bardzo pomyślna, bo po przepracowaniu zimy z nowym trenerem, kilku transferach na newralgicznych pozycjach możemy ograć Legię prędzej.
no to ciekawe.
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/zima_nie_przeszkodzi_ligowcom
Szkoda, że przelożyli bo na wiosne Legia przyjedzie i nas rozjedzie, a tak mogłoby być różnie. no ale jeżeli ma padać jeszcze w piątek to innej decyzji trudno się spodziewać.
Zazwyczaj dobrze poinformowana koszerna podaje to co na 90minut (czyli, że przeniesione na wiosnę):
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,8754781,Ekstraklasa__Kolejka_odwolana.html
Na głównej jest już info.
Robinksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Szkoda, że przelożyli bo na wiosne Legia
> przyjedzie i nas rozjedzie, a tak mogłoby być
> różnie. no ale jeżeli ma padać jeszcze w
> piątek to innej decyzji trudno się spodziewać.
A teraz myślisz, że byłoby inaczej. Tylko jakiś fuks mógł nam dać jakieć punkty. To dla nas bardzo dobra decyzja, bo Legia po następnych zmianach i przepracowaniu zimy pod okiem Skorży będzie do ogrania bardziej niż teraz.
Ja myślę że i tak będą lepiej przygotowani od nas :) Poza tym przegrana załatwiałaby sprawę co robić, czy łudzić się utrzymaniem czy przygotowywać na I ligę.
Może to dobrze, hmmm...
szkoda... wielka szkoda, że spotkanie się nie odbędzie.... :(
ja tez , specjalnie wczoraj po bilet pojechalem gdy byla sniezyca , z Krakowa 3 godziny sie moglem sie wydostac a tu teraz taka informacja... ciekawe co z biletami.. ale w sumie plus tego ze moze wtedy bd caly stadion bo bedzie cieplo ; d
a ja kupilem przed chwila bilet przychodze i patrze a tu co a meczu nie ma:D
Dj_Robak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ja tez , specjalnie wczoraj po bilet pojechalem
> gdy byla sniezyca , z Krakowa 3 godziny sie moglem
> sie wydostac a tu teraz taka informacja... ciekawe
> co z biletami.. ale w sumie plus tego ze moze
> wtedy bd caly stadion bo bedzie cieplo ; d
Tak tak w połowie lutego u nas są straszne upały :D
i bardzo dobrze.......................
hahha zle napisalem , uwalilo mi sie w głowie ciagle ze 1 kolejka na wiosne jest w marcu :D
Bardzo dobra wiadomość. Jeśli mamy się utrzymać to i tak w tym celu musimy zbudować na tyle silną drużynę, żeby była w stanie poradzić sobie z legią u siebie bez większych problemów. Co prawda u nich też będą wzmocnienia, ale dotąd ich polityka transferowa była prawie tak kiepska jak nasza. Więc mam nadzieje że w najbliższym okienku pod tym względem u nas się polepszy, a u nich popie...
ja sie ciesze, nasz sklad mizerny, gramy slabo, zakladajac zdrowe podejscie wlodarzy, na wiosne bedziemy mocniejsi ... (?)
ps. i choc nie jest wesolo, to mamy przynajmniej kilka miesiecy luzu, nadziei, spekulacji i koszmar na ten rok sie skonczyl :D
Najważniejsze jest to ,że my kibice, przystępujemy do przerwy zimowej, mając w pamięci niesamowitą końcówkę meczu z Bełchatowem. To trochę zrekompensowało fatalne nastroje, po kompromitujacej rundzie jesiennej.
Zima zachwiała planem Szatałowa :P
Już nigdy się nie dowiemy czy zostałby wykonany, czy nie. Były 4 punkty i jeden mecz nie rozegrany.
Na wiosnę - miejmy nadzieję - będzie tu już całkowicie inna drużyna.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)