Ja powiem szczerze . Po wyczynach naszych kopaczy w tej rundzie mam za przeproszeniem RÓWNO "w d..." jakiekolwiek ich problemy czy narzekania ...i tak bedzie dopóki PATAŁACHY nie zaczną grać w piłkę!!!
-
-
Matusiak i Ślusarski zesłani do ME
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja powiem szczerze . Po wyczynach naszych kopaczy
> w tej rundzie mam za przeproszeniem RÓWNO "w
> d..." jakiekolwiek ich problemy czy narzekania
> ...i tak bedzie dopóki PATAŁACHY nie zaczną
> grać w piłkę!!!
A ja się pod tym podpiszę. I to jset tekst, który powinien zamknąć tę całą rozmowę
Matusiak przymierzany przez 90minut do ŁKS - u :D
życzę Ci tego z całego serca Radku, tam się dowiesz co znaczą zaległości.
Z Drumlakiem stworzą super atak:) ... na kasę
Myślę, że na konferencji prasowej nie ujawnili numery Gizy, bo to będzie nr 7
Jak już pewnie gdzieś napisałem nie wykorzystany rzut karny z Widzewem do którego nie byl wyznaczony, plus mierna postawa w Białymstoku, plus ciągłe kontuzje sprawiło że go wysłali tam gdzie powinien się znajdować w obecnej chwili i dlatego uważam to za słuszne posunięcie ze strony zarządu.
nasi czołowi napastnicy i czołowe postaci kasujące grube pieniądze, a gdyby tylko potrafili walnąć dwa karne mielibyśmy 12 PUNKTÓW . Jeśli spadniemy to walnie przyczynią się do tego Bartuś (nk. z gornikiem= remis) i Matusiak(nk. widzew=wygrana).
Jakoś tak jest że słabe drużyny słabo karne strzelają... pamiętam że Odra jakiś czas temu tak miała ? Parę niewykorzystanych karnych w sezonie...
Śmiem twierdzić, iż gdyby Bartek z Górnikiem karnego wykorzystał, goście wracaliby z pustymi rękoma.
Chciałbym abyście wszyscy zwrócili uwagę że każdy słabo wyszkolony lewonożny zawodnik strzela karnego przeważnie w lewy róg bramki
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91670,8363544,Slusarski_marnuje_rzut_karny_.html
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91670,8259603,1__kolejka__Legia___Cracovia_2_1__Slusarski__0_1_.html
Lewonożny w lewy, a prawonożny w prawy róg. Tak jest łatwiej strzelić, ale zauważ, że karny z Legią był bardzo dobrze wykonany, z Górnikiem strzał wyszedł bliżej środka więc bramkarz obronił.
Miszczu - a co poprzedziło karnego z Legią ? :)
5 dni później
To może być bardzo zaskakujący ruch transferowy Lecha. Do poznańskiej drużyny może bowiem dołączyć niechciany w Cracovii Bartosz Ślusarski.
Taką informację podała "Gazeta Wyborcza". Dziennik dowiedział się nieoficjalnie, że piłkarz przeszedł już nawet przy Bułgarskiej badania medyczne.
Ślusarski grał już kiedyś Lechu, było to w latach 2000-2003. Był to jego drugi klub w karierze, piłkarz nigdy zresztą nie ukrywał swojego przywiązania do barw Kolejorza. Potem swoją karierę kontynuował w Groclinie, UD Leira, West Bromwich Albion, Blackpool, Sheffield Wednesday.
W styczniu ubiegłego roku kontrakt z piłkarzem podpisała Cracovia. Niestety, wiosną 29-latek zerwał więzadła krzyżowe i pauzował przez kilka miesięcy. Jesień była w jego wykonaniu bardzo nieudana. Podobnie zresztą jak całego zespołu. Na domiar złego Ślusarski pod koniec rundy został przeniesiony do drużyny Młodej Ekstraklasy.
W sumie w Cracovii rozegrał 26 meczów i zdobył sześć goli.
wp.
Jezzzzzu, już jest w 10 wątkach ;D
jeszcze do smiesznosci prosze, tez pasuje :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)