maciek72 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> bardzo dobra decyzja tylko lista zesłanych za
> krótka, Dudzic i Saidi w ataku to jedyne
> rozwiązanie na dziś, może trochę mi szkoda
> Ślusara, ale za mecz w Białymstoku to nie tak
> bardzo
Zgodzę się z tym. Z małym wyjątkiem. Ślusarski to palacz. Ja mam go już dość. Nie che ci się gwiazdo. To wynocha!
-
-
Matusiak i Ślusarski zesłani do ME
Agnan Napisał(a):
> Ja się nie znam.
>
> Ale ja bym się chciał dowiedzieć:
>
> czy to wnioskował trener, czy kto inny?
>
> Bo jeśli trener - OK. Choć się dziwię.
>
> Ale jeśli nei trener - to kogoś porąbało...
> Mamy jeszcze 2 mecze u sienbie i jest szansa na te
> 6 punktów. A tu dwóch fachowców, takich co
> jednak od czasu do czasu coś potrafią strzelić
> się usuwa? Niech, kurczę, trener podejmie
> decyzję! Po kiego licha 2 mecze przed końcem
> sezonu?
I jakiema to znaczenie??? Ślusarski wygra nam mecz??? Śmiech na sali. Ile razy już słyszałem jaki to on wielki. Gwiazdor. Wreszcie złapał go ktoś za włosy. I to razem z Matusiakiem. Najmniej mam preetensji do tego trzeciego bo on przynajmniej nic nie gra ale też się nie popisywał medialnie
koriksc Napisał(a):
> Bardzo dobra decyzja pana Profesora,szkoda tylko
> ze Radomski sie uchronil (pewnie ma plecy w
> klubie).
> Skad wy wszyscy wiecie jaki profesor ma plan,placi
> bajanskie sumy pilkarzom na ktorych liczyl,tez bym
> sie qrwil.
Też bym tak zrobił. Niecierpię darmozjadów a jak widzę co wyprawiają i myślę ile zarbiają to bym ich w kosmos wysłał. Wstydu nie mają i tyle. Złodzieje nie zawodnicy. W Białymstoku tylko Cabaj był wkljqjqjlq;jlqjlqj...jak traciliśmy bramki. Ślusarski najlepiej wyglada na dymku pod klubem i w TV. To samo Matusiak. Ja już ich nie chcę widzieć w meczu. Niech będzie Dudzic, niech robi wiatr ale jemy się przynajmniej chce ten wiatr robić. Z meczu z Jagą zapamiętałem jedną z akcji Saidiego. Leciał na czterech obrońców a reszta drani na wczasach. I wydają oświadczenie. Głowy chować w piach jak strusie a nie domagać się pieniędzy darmozjady!
grali słabo ale.. czy naprawde nie mozna było poczekac do konca rundy przeciez to "kilka" dni ?
To że tej drużyny trzeba się pozbyć mówiłem już dawno, ale na dwa mecze przed końcem pozbywać z przyczyn [u]megalomańskich[/u] dwóch podstawowych graczy, jest to trafione jak wstrzymywanie wypłat. Nic zupełnie nie da , pozbawi nas resztki nadziei. A zapłacić i tak im trzeba będzie. Działania pozbawione jakiegokolwiek sensu. Czystej wody kretynizm.
Rzucanie pod nogi kłód nowemu trenerowi.
Prezesowski trójkąt bermudzki Despota -Lizus-Ciamajda.
Ja bym to zrobił tak :[i]"Panowie jest źle a będzie jeszcze gorzej, z przykrością muszę przyznać ze czeka nas najprawdopodobniej 1 liga , zrobię jednak wszystko co w mojej mocy a, nawet więcej aby jak najszybciej wrócić do Ekstraklasy"[/i] Rzetelne przedstawienie sytuacji i danie nadziei na przyszłość.
I to załatwiło by wiele ,a zamiast tego mamy podrygi i cholera wie czego się spodziewać!
Teraz Filipiak może zrobić wszystko. Obrazi się? Skarze nas na los Petrochemii?Każe zburzyć stadion? Weźmie w sponsoring Hutnika, Osasune Pampelune ,Skalnika Gracze? No zupełnie nie wiem czego się po nim spodziewać.
To jest mało poważne.
[s]W.urwiony[/s]Zdenerwowany jestem okrutnie.
Czyscic panie Filipiak ta STAJNIE AUGIASZA czyscic i nie przejmowac sie niezadowoleniem!!!
Naas w tym sezonie juz nic od spadku nie uratuje wiec pozbywac sie szrotu i inwestowac w druzyne na awans w przyszlym sezonie po spadku!!!!!!!!!
Juz kiedys pisalem ze trenerow moze i mielismy naprawde dobrych tylko te pizdeczko-gwiazdeczki robily z nimi co chcialy i mamy tego efekty od trzech lat a zenit tych efektow widzimy patrzac na tabele!!!
Z moich źródeł (rozmawiałam z jednym z zawodników) mogę potwierdzić, że trener chciał podać się do dymisji po decyzji Filipiaka bo on nie miał z tym nic wspólnego ale została ona odrzucona. A główna przyczyna tkwi oczywiście w kasie bo zawodnicy nie dostaną jej aż do stycznia (w umowach jest zapis mówiący o największym 3 miesięcznym możliwym opóźnieniu) a nie trzeba mówić że przed świętami każdy ma większe wydatki. Jeśli do tego czasu pieniądze nie wpłyną na konto klub nie dostanie licencji i posypią się kary pieniężne.
co nie dostanie? Człowieku, słyszałeś by ktoś nie dostał licencji za niepłacenie piłkarzom?
"W razie złamania przepisu o wynagrodzeniach, klubowi grożą sankcje dyscyplinarne zgodnie z regulaminem PZPN. W pierwszej kolejności kara finansowa, dalej zawieszenie licencji, wycofanie licencji, a nawet wykluczenie z PZPN. "
klaros Napisał(a):
> A Zarząd idzie do młodego Comarchu?
:D
nie wiem do konca jakie maja umowy Matusiak z Slusarskim ale podejrzewam spisek ze tym panom juz nie zalezy na Cracovii wrecz przeciwnie zalezy im by spadla a wtedy w kontrakcie maja klauzule odejscia z klubu
to sa zwykli najemnicy wiec im Cracovia szczerze mowiac wisi kolo dupy!
co do ich kontraktu moge sie mylic ale takie sa moje podejrzenia a jesli to prawda to tym bardziej sluszna decyzja!
Mona_Lisa, powtórzę: czy słyszałeś by jakiś klub nie dostał licencji na ekstraklasę bo nie płacił piłkarzom ponad trzy miesiące? Zresztą nawet, gdybym jakimś cudem komuś zechciało się w końcu stosować przepisy, to najpierw są kary pieniężne, później zawieszenie (cokolwiek by to nie oznaczało) a dopiero na końcu cofnięcie licencji - lata, nie miesiące.
Mona_Lisa Napisał(a):
> "W razie złamania przepisu o wynagrodzeniach,
> klubowi grożą sankcje dyscyplinarne zgodnie z
> regulaminem PZPN. W pierwszej kolejności kara
> finansowa, dalej zawieszenie licencji, wycofanie
> licencji, a nawet wykluczenie z PZPN. "
Zdaje się, że klub zamierza odmrozić pensje graczom z wyjątkiem wymienionej trójki. Tak twierdzi przynajmniej red. Jacek Żukowski z GK.
Proszę dokładnie przeczytać poniższy artykuł:
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/pilkanozna/336401,cracovia-janusz-filipiak-zsyla-do-mlodej-ekstraklasy,id,t.html
P.S.
Przepraszam jeśli ktoś już to wcześniej wkleił.
e
Od ustalania składu jest TRENER-jak on ma pracować skoro zarząd mu sie wpie.dala.......Przecież juz nigdy żaden normalny trener do nas nie przyjdzie.....
I normalny zawodnik. Możemy liczyć teraz na takich przysłowiowych Arkadiuszów Aleksandrów, Bartoszów Hinców, Jackó Kurantych, Tomaszów Moskalów, Marcinów Chmiestów, Pawłów Drumlaków, Dariuszów Jareckich, Błażejów Telichowskich itd itp.
Coś mi się wydaje że zarząd ma przeciek kto najbardziej psuje atmosferę i dlatego te ruchy dla mnie dobra decyzja DOŚĆ pobłażania po następnym meczu następni do odstrzału w zimie przebudowa drużyny sprowadzić dobrych grajków podpisać kontrakty na pól roku ale super kasa za utrzymanie Filipiak stworzył sielankę grill w Zakopanym odnowa w Spale płacił grajkom za operacje a i tak gówno z tego ma zresztą tak jak my kibice którzy musimy się wstydzić za anty futbol naszych kopaczy!!! CRACOVIA TO MY !!!
Możecie pisać że zarząd to i tamto a ja wiem, że piłka to prosta gra a wszystko leży w nogach zawodników... albo w ich głowach i d....ch. Pamiętacie jak w trzeciej lidze przepraszali za przegraną z Hutnikiem??? Ci co teraz grają powinni po meczach kłaść się za karę do biczowania. Dranie i darmozjady. Popieram decyzję zarządu. Spała, grile, Holandia, wczasy darmowe... i całkowity brak ambicji.
To zarząd ma złe informacje z szatni.....:o
Przy takiej technice jaką ma Comarch to "niby"powinni wiedzieć, ale ręczę ,że tak nie jest!To są zagrywki w stylu "małego Kazia",które nic nie zmienią i tak spieprzonej atmosfery...
Niedawno jeszcze szatnię trzymali :m.in .Cabaj,Baran i Ślusarski....wcześniej Kaziu.... a teraz kto krzyknie? Kto opier...li?
Zarząd do ME zesłać albo jak ktoś tu napisał do młodego Comarchu.... :D
Ślusarski i Bran to trzymali szatnię. Najbardziej Baran (odpowiedzialny za zwalnianie tzw. złych trenerów... kapitan:) ) A Ślusarski to najbardziej trzymał się bramy wjazdowej lub tyłów budynków bo tam można było sobie po cichu zajarać. Cabaj trzymał sztnię??? O matko. Do Marcina nic nie mam ale niech on się najpierw przytrzyma języka polskiego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)