a ja będę zaślepionym napinaczem i NIE PRZEPRASZAM za słuszną i konstruktywna krytykę "góry" i to w dodatku (najczesciej:P) bez inwektyw.
-
-
Przepraszamy!!!
Przepraszam, że nie dostrzegaŁEM jak jest fajnie. Teraz już dostrzegam i wiem, że lepiej być nie może.
[u]przeprośmy, że nie jesteśmy przerzutami[/u] i mimo kiepskich wyników naszych piłkarzy nie przechodzimy na drugą stronę błoń, przepraszam, że Cracovia nie gra jak Jagiellonia :( przepraszam, że nie jestem za wisłą . . . .:/
Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jakiś Pan Cupiał idąc na wojne z
> "gwiazdeczkami" które trwoniły nic nie dając w
> zamian pieniądze sponsora ,dostał 1906 %
> poparcia od kibiców
Tyle, że ten "Pan Cupiał" zrobił swoją kasą porządny wynik sportowy i zorganizował klub, do którego wszyscy grajkowie walą drzwiami i oknami. Miał cały sztab szkoleniowy z prawdziwego zdarzenia, kadrę analityków i nie grał meczy "o życie".
Sam wiem, że grajkowie są do d., ale chodzi o MOMENT podjęcia decyzji.
Dokładnie Klarosie.
Do prezesa dotarło ,że "wszyscy" dookoła maja do niego pretensje ,że miesiącami nie reagował
na to co się dzieje w Klubie i...zareagował w momencie kiedy Szatałow jako tako pozbierał nasze "rozbite oddziały" i w derbach i z Widzewem wreszcie przypominali druzyne piłkarska - słabą ale jednak druzynę,która walczy.
Po prostu wbił Szatałowowi nóż w plecy w najmniej odpowiednim momencie. Naprawde można było z czystkami do 5 grudnia poczekać, zobaczyc co się uda Szatałowowi...
Ciekawe na ile robiący RWD Tabisz i Rzasa są współodpowiedzialni za te ostatnie pociagniecia.
Przepraszam że nie przeprosiłem wcześniej, i jeszcze przepraszam za Kubusia Tabisza wybitnego specjalistę we wszelkich sprawach. Przepraszam że nie występowałem wcześniej o podwyżkę dla Kubuńcia , misio mam nadzieję mi wybaczy.
Przepraszam, przepraszam ,przepraszam i przepraszam że przyjdę na mecz z Bełchatowem, sorry chol ercia i przepraszam że na legię też przyjdę i że na hokej przyjdę i jak spadniemy to też przyjdę na derby małopolski -Cracovia- LKS Nieciecza ...
Przepraszam za zakupione bilety i karnety za zdarte gardło po meczach za to że mając w dupie jaki żenujący poziom prezentują najemnicy jestem na meczu. PRZEPRASZAM ŻE WIERZYŁEM W SŁOWA PROFESORA O NASZEJ POTĘDZE EUROPEJSKIEJ.
Prezes obraził się na kibiców, kibice na prezesa.
Jak dzieci w piaskownicy...
BoRut Napisał(a):
> Prezes obraził się na kibiców, kibice na
> prezesa.
>
> Jak dzieci w piaskownicy...
A piłkarze pensje zgarniają ...
Mam nadzieje, że po całym tym przepraszaniu nie zapomnimy komu w 1 kolejności należy pocisnąć, w przypadku złego wyniku z Bełchatowem.
Przepraszam że zatrudnia pan takich fachowców jak Tabisz I Rząsa.
Robinksc Napisał(a):
> BoRut Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Prezes obraził się na kibiców, kibice na
> > prezesa.
> >
> > Jak dzieci w piaskownicy...
>
> A piłkarze pensje zgarniają ...
> Mam nadzieje, że po całym tym przepraszaniu nie
> zapomnimy komu w 1 kolejności należy pocisnąć,
> w przypadku złego wyniku z Bełchatowem.
No przeca wiadomo komu ,; tym co tych piłkarzy zatrudniali, i temu co tych co zatrudniali zatrudnił.
Przepraszam, że mi zależy, Panie Procesorze.
Przepraszamy, że wciąż narzekamy i nie widzimy tej zapowiedzianej potęgi Cracovii. Przecież na wiosnę mamy murowane mistrzostwo Polski, ba nAWet dostanie się do LM!
awaria Napisał(a):
> No przeca wiadomo komu ,; tym co tych piłkarzy
> zatrudniali, i temu co tych co zatrudniali
> zatrudnił.
Rozumiem że jak robotnicy spieprzą ci remont w domu to winisz siebie w 1 kolejności? :)
w jakimś stopniu tak , bo wybrałem złą firme.
ps. remonty wszelakie robie sobie sam:):)
Ja tylko nie chce żeby zapominano kto tak naprawdę nas załatwił w tym roku. 1 to Ulatowski, 2 piłkarze, 3 to cały sztab szkoleniowy łącznie Dyrektorem Sportowym, 4 cała reszta MKS.
1 już nie ma, 2 musimy rozpędzić na cztery strony świata, 4 ma zwolnić 3, a 4 ma się zrestrukturyzować (Wiceprezes do dymisji za całokształt).
Robinksc Napisał(a):
> Ja tylko nie chce żeby zapominano kto tak
> naprawdę nas załatwił w tym roku. 1 to
> Ulatowski, 2 piłkarze, 3 to cały sztab
> szkoleniowy łącznie Dyrektorem Sportowym, 4
> cała reszta MKS.
> 1 już nie ma, 2 musimy rozpędzić na cztery
> strony świata, 4 ma zwolnić 3, a 4 ma się
> zrestrukturyzować (Wiceprezes do dymisji za
> całokształt).
Pozwole sobie - nie zgodzic sie z Toba - nie ta kolejnosc!
Robin - jak mi spieprzą remont robole, to mam pretensje do nich, bo inaczej się umówiliśmy.
ale jeśli trzeci raz z rzędu do remontu zatrudniam tych samych roboli, to mogę mieć pretensje tylko do siebie.
I nie opowiadam dyrdymałów, że Ci którym ciągle płacę to najlepsi jacy są dostępni, mając w domyśle tylko ulicę/wieś na/w której mieszkam, bo nie chce mi się d.py ruszyć i zapytać na/w sąsiedniej.
Lepiej niech spieprzą robotę ci co zawsze, bo znam ich dokładnie i wiem czego mogę się spodziewać i co po nich poprawić, a jak wezmę innych to skąd ja mam wiedzieć co wymyślą i kto mi zagwarantuje, że nie będzie gorzej. Ot i cała logika ;P
Za 300-tu - nie przeproszę:)
Za Basztową nie przeproszę :)
Za wiele innych spraw też nie przeproszę, ale za to że pierwszy raz od 22 lat gwizdałem na "kopaczy" w Świętych strojach, lżyłem im ile wejdzie i pewnie zrobię to na meczu z bełchatowem jeśli znów oleją ludzi którzy będą wierzyć tak jak ja - serdecznie przepraszam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)