A może po prostu. PRZEPRASZAM z dopiskiem Cracovia Napinacze80. Takie PRZEPRASZAM na pół strony dziennika.
-
-
Przepraszamy!!!
To wszystko nasza wina.... Przepraszam.
Edit: Ok Knurze... odstąpię Wam trochę mojej winy ;)
o nie nie nie, wrzo. nie przypisuj sobie winy za wszystko, nie monopolizuj tego. winni jesteśmy my wszyscy - klienci MKS.
ps. może nie każdy z napinaczy da radę dorzucić się do ogłoszenia, więc ja swój wkład podwajam do 20 zł, co ładnie zgrywa się z moim numerem na liście napinaczy.
jako 10 daję dychę. Proszę priwa z nr konta
Po meczu składka?? Pasi mi:) dorzucam sie.
przepraszam...
ja mogę przeprowadzić zbiórkę w Rouen (co łaska), ale prosiłbym o wpłaty w złotych.
I ja przepraszam.
Za to, że jestem na zawsze z Nią. Ale następne mecze będę oglądał tyłem do murawy.
Oraz oczywiście za to, że nie zmieściłem się w słynnej 80.
Oczywiście jako napinacz nr 3 popieram ideę spotkania. 15 minut po Bełchatowie, ząb przeoryszy...genialna lokalizacja...
Jakiś Pan Cupiał idąc na wojne z "gwiazdeczkami" które trwoniły nic nie dając w zamian pieniądze sponsora ,dostał [b]1906 % poparcia od kibiców[/b]
U nas większość stoi po stronie miernych kopaczy - żyjemy w oparach absurdu...
Powodzenia w lamentach świętokrzyskich ;)
A kopacze kolejny sezon spadają... i maja się dobrze,,,,,
To ja dodatkowo przepraszam, że tak późno przeprosiłem :)
Trapez - a kto tu broni piłkarzy ?
Trapez Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jakiś Pan Cupiał idąc na wojne z
> "gwiazdeczkami" które trwoniły nic nie dając w
> zamian pieniądze sponsora ,dostał 1906 %
> poparcia od kibiców
>
> U nas większość stoi po stronie miernych
> kopaczy - żyjemy w oparach absurdu...
>
> Powodzenia w lamentach świętokrzyskich ;)
>
> A kopacze kolejny sezon spadają... i maja się
> dobrze,,,,,
Ty chyba nie wiesz sam co piszesz, kto broni pilkarzy ? gdzie, jak ?
to jest odwrocenie uwagi, zrozum to
Przepraszam za to że Bóg zesłał mnie na świat i uczynił mnie pasiastym kibicem..... i wpoił mi taką zasade , że Cracovia to więcej niż klub i zawsze masz mu być wierny. Również przepraszam za to ze tak późno przepraszam
Panie Prezesie proszę o wybaczenie.
Z Poważaniem Kibic Cracovii
choć znalazłem się na liście to:
Chciałbym PRZEPROSIĆ:
- że zacząłem kibicować Cracovii lata temu,
- że miałem czelność przychodzić na jej mecze,
- że kupiłem karnet i byłem na tyle bezczelny że jeszcze go reklamowałem ponieważ kupiłem go na miejsce które zostało zdublowane
- że byłem tak bezczelny że założyłem sobie konto na tym nikczemnym forum i miałem odwagę szkalować na nim dobre imię prezesów, dyrektorów i pracowników MKS
- że wierzyłem, wierzę i wierzyć będę w zapewnienia że w końcu zagramy o LM, MP i że przegonimy GTS, oglądając mecze popijając piwko,
- że ledwo mówię po każdym meczu, śpiewając przez 100 minut.
- że cieszę się po każdej strzelonej bramce tak jakby była ona na wagę Mistrzostwa Świata
- że bluźnię na sędziego kiedy ten nie zauważa że Saidi się potknął
- że wierzę w to że w końcu wygramy
i najważniejsze
- że nie mam na tyle władzy, możliwości i pieniędzy aby ten burdel w końcu ogarnąć. Jako kibic czuję się bezsilny zaistniałej sytuacji i za to PRZEPRASZAM.
Sebastian1906KSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> choć znalazłem się na liście to:
> Chciałbym PRZEPROSIĆ:
> - że zacząłem kibicować Cracovii lata temu,
> - że miałem czelność przychodzić na jej
> mecze,
> - że kupiłem karnet i byłem na tyle bezczelny
> że jeszcze go reklamowałem ponieważ kupiłem go
> na miejsce które zostało zdublowane
> - że byłem tak bezczelny że założyłem sobie
> konto na tym nikczemnym forum i miałem odwagę
> szkalować na nim dobre imię prezesów,
> dyrektorów i pracowników MKS
> - że wierzyłem, wierzę i wierzyć będę w
> zapewnienia że w końcu zagramy o LM, MP i że
> przegonimy GTS, oglądając mecze popijając
> piwko,
> - że ledwo mówię po każdym meczu, śpiewając
> przez 100 minut.
> - że cieszę się po każdej strzelonej bramce
> tak jakby była ona na wagę Mistrzostwa Świata
> - że bluźnię na sędziego kiedy ten nie
> zauważa że Saidi się potknął
> - że wierzę w to że w końcu wygramy
>
>
Ty!! Młody, czytałeś moja kartkę z grzechami przed spowiedzią?? Po prostu napisałeś to o czym myślałem wracając po pracy do domu. Więc podpisuje się pod tym dwoma rękami i PRZEPRASZAM że pozwoliłem sobie Przeprosić - przepraszam. I za to że zabraliśmy Młodego naście lat temu na pierwszy mecz i teraz on musi przepraszać!! Qrwa jakie bagno!!
> i
> najważniejsze
>
> - że nie mam na tyle władzy, możliwości i
> pieniędzy aby ten burdel w końcu ogarnąć. Jako
> kibic czuję się bezsilny zaistniałej sytuacji i
> za to PRZEPRASZAM.
co do władzy nie bądź taki skromny......pewne osoby prawie zwolniłeś z klubu :)
Przepraszam wielmożny prezesie, że kiedykolwiek raczyłem powiedzieć na Pana złe słowo... Przepraszam także za to, że to my (KIBICE) doprowadziliśmy do sytuacji iż Cracovia po raz trzeci z rzędu walczy o utrzymanie!!! PRZEPRASZAM
przepraszam, że z dumą noszę Pasiastą koszulkę.
przepraszam, że uważam to za punkt honoru.
Jak wszyscy przepraszają to ja też przeproszę. Przepraszam za zajefajną muzykę na hokeju i w cale nie głośną na dodatek puszczaną w tedy kiedy wmaga się doping-przepraszam.
Ja także przepraszam za wszystko! również za to że wchodząc na stadion jestem bezczelnie obmacywany bo to przecież kibice napinacze obiecywali że już tak nie będzie!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)