rozrabiaka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Musi ktoś nas podliczyć ,spisać po nickach i
> wyślemy oświadczenie do prasy.
Może takie:
Członkowie elitarnego klubu "Napinacze 80", przepraszają Prezesa Filipiaka, za to że próbują promować dobre imię CRACOVII mimo tego, że nikogo z zarządu klubu to nie obchodzi i nikt Nam za to nie płaci. Zobowiązujemy się również pomimo tragicznie słabej gry piłkarzy do dalszego kibicowania CRACOVII i narzekania na nieudolne poczynania pracowników MKS. Podpisano...
-
-
Przepraszamy!!!
Dopiero teraz, ale równie gorąco przepraszam za swoje zachowanie - wiem, że jestem winnym swego zachowania, że słusznie zostałem nazwany "napinaczem" Jednocześnie dziękuję, że nie nazwał mnie pan po prostu napierdalaczem, bo miał pan do tego prawo .
Jednocześnie, przeprasza pana forumowicz GTX, który czasowo - do niedzieli - przebywa w Izraelu. W ramach zadośćuczynienia, pokiwa się i popłacze przed słynną ścianą.....
Wczoraj staliśmy nad brzegiem przepaści! A dziś zrobiliśmy krok naprzód!
przepraszam....
ISR Napisał(a):
> rozrabiaka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > Musi ktoś nas podliczyć ,spisać po nickach i
> > wyślemy oświadczenie do prasy.
>
> Może takie:
> Członkowie elitarnego klubu "Napinacze 80",
> przepraszają Prezesa Filipiaka, za to że
> próbują promować dobre imię CRACOVII mimo
> tego, że nikogo z zarządu klubu to nie obchodzi
> i nikt Nam za to nie płaci. Zobowiązujemy się
> również pomimo tragicznie słabej gry piłkarzy
> do dalszego kibicowania CRACOVII i narzekania na
> nieudolne poczynania pracowników MKS.
> Podpisano...
Idealnie :) Wysyłamy do gazet? ;) Oni robią z nas jaja , to my zrobimy z nich ;)
To jak forumowicz czy tam forowicz GTX wróci z delegacji (na której notabene z całej siły powinien bić w ramach zadośćuczynienia w ścianę płaczu za swe szkalujące wierszyki), to niech machnie jaką przeprosinową rymowankę:) Czekamy z niecierpliwością:)
Ro Man pomoże ma znajomości :D
przepraszam...
Prezesie przepraszam również awansem za Ślusarskiego, Matusiaka i Suarta, gdyż nie wiem czy ich byłoby stać na tak dobry gest za łaskawość jaką im okazałeś
Przepraszam, już nie będę.
Panie zapomnij nam , zapomnij nam nasze winy ,zapomnij kiedy zbłądzimy...............
Przepraszam o Wielki iż od wielu lat dokładam swoją cegiełkę kupując karnet i patrząc co się wokół wyprawia
Bardzo wszystkich przepraszam , a w szczególności naszych piłkarzy , że przychodzę na ich mecze ... ehh
Kiedyś przepraszaliśmy prezydenta. Teraz przepraszamy Ciebie o Wielki i Okrutny...
Bardzo pospiesznie przepraszam, bo widzę, że lista się zamyka, a z mojego wpisu z pierwszej strony rzeczywiście nie wynika jak bardzo posypuję głowę popiołem przed GENERAŁEM
Bradzo mi głupio i PRZEPRASZAM ,że muszę mojemu 12-letniemu synowi tłumaczyć od 3 lat dlaczego kibicujemy Cracovii.
Przepraszam ,że 6 razy w roku pokonuje 2000 kilometrów zeby pojawić sie na Kałuży.
Przepraszam ,że muszę czytać wywiady z prezofosorem ,który co tydzień wyciąga kolejne zgniłe jabłko z koszyka.
Przepraszam ,za 25 lat miłości ...bez odwazjemnienia.
grosse197 Napisał(a):
>
> Przepraszam ,za 25 lat miłości ...bez
> odwazjemnienia.
My Cię kochamy.... Bo Masz Serce Pasiastę I Pasiastą w Żyłach Krew :D
I ja też przepraszam za....
Przepraszam za flage DZIĘKUJE CI TATO ŻE JESTEM PASIAKIEM!!!
Ja także przepraszam za liczne wyrzeczenia i poświęcenia, spanie na dworcach itp.
To wszystko moja wina!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)