Dość!!!!
Zacznijmy szukać pozytywów, choć wiem , że ciężko.
ale....
WIEM , ŻE PASIASTE SERCE MAM !!!!!
-
-
W GÓRĘ SERCA
w górę serca i niech zwycięża Lech!
a Cracovia niech chociaż remisuje. na wyjeździe.
Fajny tytuł nowego pozytywnego wątku :)
Nie rozumiem Twojego wpisu knurze, o co chodzi?
a, tak mi się skojarzyło z piosnką kibiców Lecha, na melodię Yellow Submarine, powinna być znana pasiastej braci.
ok, rozumiem potrzebę wątku pozytywnego, ale w obecnych czasach trudno jest wykrzesać choć skrę optymizmu wśród pasiastej braci. jedyne, co mogłoby nas "zmobilizować do optymizmu" to tzw. zewnętrzny wróg.
a zatem zakrzyknąłbym (choć modowi niezbyt wypada): TAKI CHUJ! I TAK BĘDZIEMY ZA CRACOVIĄ! (i taki właśnie wątek bym założył, gdyby nie to, że nie wypada).
Generale do boju! To nie żarty! Jakubie Tabiszu ratuj nasz klub!
knur Napisał(a):
>
> a zatem zakrzyknąłbym (choć modowi niezbyt
> wypada): TAKI @#$%&! I TAK BĘDZIEMY ZA CRACOVIĄ!
> (i taki właśnie wątek bym założył, gdyby nie
> to, że nie wypada).
Jak obiecasz "odpowiednią " ochronę to Cię wyręczę/wyręczymy w założeniu nowego wątku.
Zewnętrznego wroga mamy od ponad stu lat i nadal pozytywnie trwamy. Filipiakowe "widzi mi się " nigdy nie będzie naszą [b]PRAWDZIWĄ[/b] [color=#FFFFFF]biało[/color] - [color=#FF0000]czerwoną[/color] CRACOVIĄ
Ja np.zauważyłem lekką poprawę gry Bartłomieja Dudzica co napawa optymizmem bo to gracz przyszłościowy nie armia zaciężna która ujdzie z powietrzem pierwszoligowym...
fakt, Dudzic pokazał zwód, wprawdzie tylko jeden, ale postęp jest :-)
Wygrywamy wszystko u siebie, remisujemy i czasem wygrywamy na wyjazdach i jest dobrze. Nie spadamy, Filipiak znajduje normalnego prezesa, wywala drewnianego Wasiluka, Jarabicę, Janusa itd. i kupuje normalnych graczy, a za rok idziemy na mistrza.
Pewną nadzieją napawa mnie fakt, że ostatnio naszym pykaczom nic się nie udaje więc może w swojej pierdowołatości i spaść tez im się nie uda ? ;)
...i niech wzmacnia obronę. Obrone mamy jakby byla na łące w lesie a nie na murawie.
Miało być pozytywnie...nie wyszło mi.
Ntibazonkiza, Pawlusiński, Ślusarski, ja w nich widzę pozytyw.
Zawsze z Tobą CRACOVIO !
Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Generale do boju! To nie żarty! Jakubie Tabiszu
> ratuj nasz klub!
Dlatego idż już sobie na Al.Pokoju i zostaw Wielicką i Kałuży w spokoju....a nie zapomnij zabrać ze sobą rupieci z biurka i spod biurka...jakiś Ościaków,PR,Tomków,Maćków i Sadków ... :D
Mniej niż 5 pkt już mieć nie będziemy, więc gorzej już być nie może :D, a sam wychodzę z założenia ze po burzy zawsze wychodzi słońce.
Jim Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> knur Napisał(a):
> >
> > a zatem zakrzyknąłbym (choć modowi niezbyt
> > wypada): TAKI @#$%&! I TAK BĘDZIEMY ZA
> CRACOVIĄ!
> > (i taki właśnie wątek bym założył, gdyby
> nie
> > to, że nie wypada).
>
>
> Jak obiecasz "odpowiednią " ochronę to Cię
> wyręczę/wyręczymy w założeniu nowego wątku.
>
>
> Zewnętrznego wroga mamy od ponad stu lat i nadal
> pozytywnie trwamy. Filipiakowe "widzi mi się "
> nigdy nie będzie naszą PRAWDZIWĄ biało -
> czerwoną CRACOVIĄ
A co będzi wg Ciebie naszą Cracovią???? Tradycyjna bida z bryndzą???
Nie rozumiem o co Ci chodzi. Przecież większość tutaj ( ja również ) opowiada się , aby Profesor został sponsorem.
95 dni później
Byliście lepsi - Cracovio - byliście lepsi!!!
Już nie pamiętam, kiedy widziałem tak walczącą Cracovię- nadzieja odżyła.
Trenerze Szatałow - oklaskuję i póki co dziękuję :)
6 dni później
po meczu wrocławskim.....panorama ukazuje..że...nadzieja gaśnie.......
Według moich obliczeń możemy spokonjnie jeszcze zremisować z Lechem :)
To tak na pocieszenie ;)
8 dni później
hop
Szósty z rzędu mecz bez porażki. W tym 2 zwycięstwa!
W tym tempie na koniec sezonu byłoby 33 punkty, ale będzie lepiej, bo drużyna się rozkręca!
Bardzo optymistyczny ten 13.03 :)
W końcu nie mam sraczki przy dośrodkowaniach w nasze pole karne.
Kaczmarek i Klich w 11 kolejki :)
Oby tak do następnej kolejki i jeszcze jednej i jesze jednej...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)