Najważniejsze punkty oby tak z cweLką!!!
-
-
[WIKTORIA] Cracovia - GKS Bełchatów 26 listopada, 17:45
Realnie na sytuację spójrzmy jutro ;)
Dziś cieszmy się!!!
Tylko, te moje przemarznięte stopy...ale oczywiście warto było!!
PASY KRAKÓW !!!
PS; bardzo fajnie,że było dziś mało niecenzuralnego dopingu ;)
Ja, niewierny, chciałem przeprosić Naszych Piłkarzy. Wyszedłem ze stadionu w 85min. Pod bufetem pierwsza, na Focha druga, przy aucie trzecia. Coś pięknego!!
Machu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ten wynik tylko na chwilę zasłonił nieudolne
> zarządzanie i transfery. Aha i oczywiście jest
> "wodą na młyn" dla ludzi wysyłających
> Matusiaka i Ślusarskiego do ME bo przecież "się
> udało'!
Czlowieku moze dasz choc jeden weekend sie pocieszyc ze Cracovia wkoncu wygrala ???
Co ma byc to bedzie ....
Qzwa niemogli grac tak juz z 5 kolejek temu ??
WIARA CZYNI CUDA !!!!!
... ja wierzyłam ;D
Szeliga wypad z zespolu!!!!!!! CO on u nas jeszcze robi?
cud, coś pięknego. Przyznam nie wierzyłam, oglądałam od II połowy. Wygrali oby tak dalej a może kolejny sezon przywitamy w Ekstraklasie :)
CRACOVIA PANY!
odys Napisał(a):
> Co ma byc to bedzie ....
>
Właśnie przez podejście co ma być to będzie ludzie cieszą się z haniebnego ostatniego miejsca i 8 pkt.
PS. moje posty w takim razie czytajcie jutro :P
Cuda się dziś przy Kałuży 1 działy:D
Po drugiej bramce dla Nas powiedziałem do sąsiada: "Fajnie, szkoda tylko, że Nam nic nie daje"
Kopacze musieli słyszeć:D
Mecz piłkarsko w Naszym wykonaniu kiepski, ale liczą się 3 punkty:)
Cuda, po prostu cuda, ja nie umiem inaczej sobie tego wytłumaczyć:)
Wy to potraficie trzymać w napięciu ;) W końcu - gratulacje :)
Tomasz Moskała.Cracovii duma i chwała : ) Ambicją bijesz wszystkich
Machu Napisał(a):
> odys Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
>
> > Co ma byc to bedzie ....
> >
>
>
> Właśnie przez podejście co ma być to będzie
> ludzie cieszą się z haniebnego ostatniego
> miejsca i 8 pkt.
>
> PS. moje posty w takim razie czytajcie jutro :P
A dasz rade cos zmienic sam od siebie chodzi mi czysto o gre Cracovii ???
Dasz Pieniadze na transfery ???
Wykupisz Nasza Cracovie od Profesora ???
Zwolnisz Tabisza ???
Wejdziesz na boisko i bedziesz zdobywal bramki??
Powiedz mi co mamy zrobic ze piszesz ze przez takie podejscie mamy 8 pkt. ???
Napewno jakby z naszej strony bylo jakies rozwiazanie to bysmy o majstra grali a nie na dnie tabeli siedzieli.
Pozdro
Wspaniały mecz , warto było zdzierać gardło !!!
Machu Napisał(a):
> odys Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
>
> > Co ma byc to bedzie ....
> >
>
>
> Właśnie przez podejście co ma być to będzie
> ludzie cieszą się z haniebnego ostatniego
> miejsca i 8 pkt.
>
> PS. moje posty w takim razie czytajcie jutro :P
Idz sie opic na smutno, a potem dopisz do miliona napinaczy. Dzis sie cieszymy, Ty placz.
po 3 golu spadłem z krzesła ! CRACOVIA !@!!!!!!!!!!1
Cracovia - Podbeskidzie (Świstak)
Cracovia - Legia (Bojar)
Cracovia - Bełchatów (Krzywicki)
to mi sie przypomniało,
ale jesli chodzi o trudność to dzisiejszy przebił wszystko,
mecz jakie się pamięta na wieki!!!
psychologicznie to lepsze niz wygrana 3-0, jak emocje opadną a hokeiści wygrają,to napisze cos na chłodno
[b]cieszmy się chwilą!!![/b]
coś pięknego
szooook :D jestem w takim szoku, że normalnie nie wierzę.... na stadionie jak padła 3 brama to aż mi łzy poleciały..... ej nie wierzyłam.... straciłam wiarę po pierwszej bramce GKS'u. . . . . a ostatnie minuty.... COŚ PIĘKNEGO :D Koooocham Koooocham Tylko Ją :D:D:D:D
Super końcówka, ale zobaczcie na zachowanie bełchatowian przy 2 i 3 bramce... Przy 2 Krzywicki w ogóle nie był kryty, a przy 3 obrońca miałby piłkę na głowie ale nie wyskoczył. Nie wiem czy z Legią uda się to powtórzyć, bo chyba jednak grają lepiej w obronie.
nadzieja i wiara czyni cuda, to stało się dzisiaj:):):):):):):w mieście Kraka tylko ona Cracovia!!!!:):):):)
Boże dzięki , wspaniałe uczucie z meczu wracać z wielkim uśmiechem szczęściem na twarzy!!!!!!
my prawie wyskoczyliśmy na murawe brawo brawo :):):)
Najgorszy mecz jaki pamiętam. Graliśmy taką totalną kichę, że aż trudno w to uwierzyć. Właściwie nie wygraliśmy tego meczu. To Bełchatów go przegrał. Niestety taka prawda... Oczywiście punkty cieszą ogromnie. Aż trudno to opisać, ale jak człowiek przypomni sobie grę, to radość szybko ustępuje miejsca przygnębieniu.
Hwat Napisał(a):
> Najgorszy mecz jaki pamiętam. Graliśmy taką
> totalną kichę, że aż trudno w to uwierzyć.
> Właściwie nie wygraliśmy tego meczu. To
> Bełchatów go przegrał. Niestety taka prawda...
> Oczywiście punkty cieszą ogromnie. Aż trudno to
> opisać, ale jak człowiek przypomni sobie grę,
> to radość szybko ustępuje miejsca
> przygnębieniu.
[b][u]CIESZMY SIĘ CHWILĄ !!![/u][/b]
Ciesze się z wyniku i emocji, ale nie patrze na tabele :)
Jak ktos mawial nie liczy sie gra tylko wygrana nie wazne jakby grali bede sie cieszyl z 3 oczek na koncie :)
Dla mnie moga wszystkie mecze grac padake zeby tylko wygrywali :)
Wygrali i to najważniejsze dzisiaj....ważne że widać było Wieeeeeeeeeeeelką radość ....Plastik ,dobry byłeś dzisiaj mimo wszystko!!!
Swoją drogą jak czyta się komentarze na różnych 90-u minutach czy innych onetach to traci sie wiare w mózgi naszych rodaków. Mozna byc zacietrzewionym pajacem...ale nawet największy głupek powinien sobie uświadamiać ,ze lewe mecze nie wyglądaja w taki sposób.
Wreszcie weekend w dobrym humorze a do tego hokeisci walcza we Francji jak równy z równym:)
a jednak wygrali , cud ,może coś się stało i zaczniemy krok po kroku ................
Podwójne wygrane :) Nasi we Francji też :)
Hokeiści mimo że nie byli faworytem też wygrali co to będzie za weekend!!!!!!!!
Piękna końcówka, a tego co wymyślił mecz w piątek o tej godzinie, to zapraszam, aby spróbował dojechac na stadion, zaczynając od aleji .29-tego listopada.
I połowa słaba. Druga minimalnie lepsza, ale z każdą minutą było widać narastającą wolę walki.
Nie potrafię wytłumaczyć racjonalnie jaka przemiana się dokonała w głowach piłkarzy, co im się ubzdurało, żeby walczyć, no ale kuwa, pomogło!
Pięknie, pić trzeba dużo i do rana!
"Impossible is nothing Nic nie jest niemożliwe. Jeżeli chcesz coś zrobić, to nie pozwól by ktoś wmówił ci, że nie możesz tego zrobić. "
to hasło powinni piłkarze powtarzać jak mantrę sobie codziennie !!!
gentlemen, wytłumaczenie jest proste. Przemiana dokonała się nie w głowach naszych piłkarzy, tylko Bełchatowa.
Pijcie i bawcie się, o to chwila nasza! Coś pięknego. Dawno nie widziałem tak słabego meczu, po którym byłbym tak szczęśliwy.
coś pięknego :)
[b][align=center][large][url=http://picasaweb.google.com/jafffoto]Zapraszam do fotogalerii z tego meczu![/url][/large][/align][/b]
doping na meczu:
http://kiks.tv/2010/11/bez-komentarza-cracovia-gks-belchatow-na-trybunach/
pomeczowy dwugłos trenerski. Szatałow dziękuje kibicom:
http://kiks.tv/2010/11/szatalow-przepraszam-kibicow-za-pierwsza-polowe/
Ahh wspaniale :)
Jak Dudzic strzelił , to powiedziałem że jak Krzywicki strzeli gola i ..... oszalałem , biegałem po trybunie jak szalony ! Wspaniale !
Co do gry , no cóż wolę brzydko wygrywać , niż pięknie wygrywać !!!!
Po prostu BOT był zbyt pewny siebie a nasze chłopaki pokazały wole walki .
I jeszcze jedno pisałem w innym wątku że dziś idealnie było widać komu zależy a komu nie .
Zależy takim zawodnikom jak , Moskała , Krzywy , Dudzic , Plastik , Kosa ,Cabaj , Saidi , Sacha(bez formy ale serducho ma ) Suvorov ,Szeliga , ( wiem że dziś kicha ale się starał , po za tym nigdy nie był wielkim technikiem :) ,
Radomski , Polo i tym podobne w zimie : Pa , PA !
Piękna końcówka meczu. Szatałow miał nosa z tym Krzywickim !
Ten mecz może zmienić wszystko! Brawo Pasy!
Napewno chłopaki się podbudują po tym meczu.
Brawo Szatałow!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)