Tak - szkoda ,ze nie gramy w tym tygodniu w Krakowie. Zaproponowal bym jakies transparenty w stylu:
NA MURAWIE NAJEMNICY - NIC NIE GRAJA - KASE LICZA !
lub
NAJEMNICY LICZCIE PUNKTY - NIE PIENIADZE !
-
-
Piłkarze nie dostali wypłaty
Dla Was kasa,żel i fury dla nas WSTYD !!! Szkoda tej naszej CRACOVII dla takich pacanów.
"Mimo nie wywiązywania się z zobowiązań kontraktowych wobec nas przez klub (...) będziemy realizować program treningowy nakreślony przez trenera"
Ciekawi mnie co bylo w tym (...) .. ale chyba nigdzie nie ma pelnego tekstu :) a szkoda bo moze jeszcze bysmy sie posmiali z tych dziewczyn
a ja się powoli zastanawiam nad kilkoma zawodnikami którym nie zależy na utrzymaniu cracovii w lidze,wręcz odwrotnie,spaść by się uwolnić i odejść za darmo itd.(widać to na zbliżeniach po szczelonym golu dla nas ,strzelec i paru innych nie cieszy się zbytnio???A druga teoria moja to dziwna zamiana miejsc ŁKS awans CRACOVIA spadek być może paru wzięło lub ma jakąś umowę z bogatymi kibicami łks-u a są tacy (dilerka ,haracze,kontrola agencji towarzyskich) aby spuścić pasy za zielony stolik z przed dwóch lat ,by sprawiedliwości stało się zadość .Proponuje nagłośnić tę sprawę bo być może nie mam 100% racjii ale 50%?
Panowie!! Co się tak czepiacie naszych kopaczy? Każda dziwka jak da dupy chce za to kase, oni też dają i też chcą zapłaty!! :) Mam nadzieję że prowadzący doping Panowie nie zapomną o tym i przygotują coś na mecz z GKS B. To są qrwa kpiny!!!
Riquelme- kiedy rozum śpi, budzą się demony...
To się nazywa profesjonalizm, piłkarze (pracownicy) zapewniają, że będą dalej pracować rzetelnie. Gdyby zastosować analogie budowlane to mielibyśmy do czynienia z fachowcami, którzy w pocie czoła stawiają konstrukcję, która lada chwila się zawali, bo nity już puściły, ale główny majster zapewnia, że nadal będzie dobrze pracować :)
No jasełka po prostu, panie Radomski pan mi tylko odpowiedz na pytanie jak to się stało, że grałeś pan tyle lat w lidze wicemistrza świata i nikt się na panu nie poznał? Nie dziwi obecność w tym gronie Polczaka i Ślusarskiego, bo to najemnicy. Jedyny, który tu nie pasuje to Cabaj, ale w sumie trzeba mu podziękować, bo przynajmniej wiemy z kim mamy do czynienia. Jeśli zarząd ma choć trochę oleju w głowie to kontrakt z Cabajem nie zostanie przedłużony.
Dramatyczna sytuacja ma swoje dobre strony, bo pozwala oddzielić ziarno od plew.
Bez HONORU,bez AMBICJI !!!
Mr Right & Mr Wrong Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> o, Radomski sie uaktywnil jako kapitan.
To samo sobie pomyślałem :)
gnattt Napisał(a):
>
> Powinni przygotowac koszulki z napisem:
> "Szczegolnie w tym dniu tak bardzo chcielismy
> dostac przelew"
:D
Radomski chyba chce zostac kapitan ME albo juniorow bo tam chlopaki moga miec problem zaplaceniem czynszu.
ciezki szok, myslalem ze ktos odgrzebał jakiś wątek sprzed lat
naprawdę nie spodziewałem się że MACIE CRACOVIE AŻ TAK GŁĘBOKO W DUPIE.
czas przypomnieć w pewny sposób ze CRACOVIA to MY.. Nie pozwolimy zebyscie narażali TEN KLUB na smiesznosc takimi oswiadczeniami. Co w Klubie, zostaje w Klubie, święta zasada. Mam nadzieje ze znajdzie sie jakis paragraf w kontakcie zeby pocisnąć za to po pensji tym NACIĄGACZOM.
Słuchajcie, nie pamiętam, kiedy na forum panowała taka jednomyślność w jakiejś sprawie...
5 stron przeczytałem i wszyscy piszą w tym samym duchu...
Jest więc jakiś pożytek z tego pisma piłkarzy :)
Pisałem chyba o tym już jakiś czas temu i wszystko się potwierdza. Gdzie są teraz Ci wszyscy zwolennicy Ulatowskiego i naszych wielkich kopaczy? No gdzie?
A piłkarze, to niech teraz uważają na każdym kroku...postaram się aby kilka ciekawych fotek z występów nocnych trafiło do prasy i.t.d. I jak któregoś spotkam na ulicy z wymienionej czwórki, to sam im napluję w twarz i w DUPĘ kopnę !!!!!! Pieprzone gwiazdy!!!! WON Z CRACOVII!!!!!! NIE MAM JUŻ DLA WAS MIEJSCA W TYM KLUBIE !!!!!!! ALE DEBILE!!!
RADOMSKI TO NIECH LEPIEJ JUŻ SIĘ PRZEPROWADZI DO INNEGO PAŃSTWA !!! DARMOZJADZIE !!
Polczak po raz kolejny pokazuje jak mu zależy na Cracovii.Jak o kasę chodzi to od razu znalazł się w radzie drużyny i jest jednym z "liderów".Nie podejrzewałem, że Cabaj i Ślusarski takie jaja odstawią. Bezczelne świnie!!!!
Zero szacunku dla NASZEGO Klubu! Dla nich liczy sie tylko kasa. WON!
Krzysieksc Napisał(a):
> Poplułem monitor..
>
> To są żarty? Nie rozumiem jak było ich stać
> żeby wydać publicznie takie oświadczenie.. ci
> ludzie nie mają za grosz wstydu, honoru, ambicji
> i co gorsza nawet najmniejszych umiejętności co
> pokazują od kilku lat na boisku.. Jeszcze chcieli
> ukazać się w dobrym świetle i pokazać, że są
> ponad krzywdzącą decyzją prezesa.. no brawo!
> Szkoda że takiej sprytnej taktyki nie realizują
> na boisku.
>
> Tym oświadczeniem stracili resztę szacunku
> który gdzieś tam jeszcze może mieli u
> kibiców..
>
> @#$%& spadliśmy. Trzeba zacząć budować nową
> drużynę i mam nadzieję, że w przerwie zimowej
> wypierdolimy wszystkich! Jak dla mnie to możemy
> grać juniorami, ale mam dość już oglądania
> popisów tych inwalidów. Dobrze mówicie, ciekawe
> kto ich weźmie i jakie im da pieniądze? Oni nie
> potrafią uszanować warunków do pracy jakie
> tutaj mają.. Nie potrafią uszanować nic oprócz
> własnych pieniędzy na które nie zasługują. Za
> taką grę powinni dostawiać [b]1200[/b] zł i ani
> złotówki więcej.
>
> Ostatnio rozmawialiśmy, że piłkarze Polonii
> Bytom zafundowali swoim kibicom wyjazd i nasi też
> powinni to zrobić... Haha dobrze pożartować..
a dokładnie 1317 zł brutto.
Pajace ! Pajace ! Pajace !
ZA CO PŁACE,WY PAJACE!!!
A jak Aki111 pisze,powinni wszyscy którzy mają jakieś dowody na ich niesportowy tryb prowadzenia się,trzymać i pomóc Filipiakowi przy rozwiązywaniu kontraktów!!!
I bardzo dobrze :) . Hahahahaha . Jaka praca taka płaca !
Biedactwa , pewnie teraz z głodu poumierają .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)