craxovianin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> TRZEBA ICH WYGWIZDAĆ NIEMIŁOSIERNIE NA MECZU NA
> EL PASO!!!
>
> Ale pewnie niektorym zabraknie jaj żeby gwizdać
> 90 minut... albo będą pie r dol ić o jakimś
> kibicowaniu na [b]dobre[/b] i na złe...
a to dobre....a kiedy bylo to dobre ?
-
-
Jagiellonia - Cracovia 20.11 19-15 - tylko piłka
Dementor Napisał(a):
> Dobra niech im naładują @#$%& jak PSV
> Feyenordowi! A kopacze jutro wydadzą
> oświadczenie że się dalej będą starać.
Zwłaszcza Polczak przy drugiej bramce pokazał jak się stara
Co to za wynik? Jagiellonia ma sekcję hokejową?
Kilka słów do pana prezesa: Rozgonić to całe żenujące towarzystwo i zacząć budować wszystko od nowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3/4 składu do wywalenia, nie ma już co dawać im kolejnej szansy, za dużo ich już było. WYPIER.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
spadek mamy pewny, więc grajmy JUNIORAMI!
Nesta Napisał(a):
> janus bucu idz za swoim tatusiem do łks-u !!!!!
>
> prawda jest taka , ulatowski nas wyjebal
tak jak gadasz jakby on na dzisiaj ustawiał skład....Patrz na naszych ulubieńców i wątki "Witamy w Cracovii.." takich sprowadzał Tabisz 3 lata temu ,2 lata temu i teraz podobnych....rozumiem ,że jeszcze rok temu byliśmy w pierwszej 5...? Nie broniliśmy się od 3 sezonów ..no i teraz w końcu się przelało i lecimy...
[quote=craxovianin]
Ale pewnie niektorym zabraknie jaj żeby gwizdać 90 minut...
[/quote]
Myślałem, że gwiżdże się ustami.
Ja już nie jestem w stanie ich dopingować. A Orest 7 mecz bez porażki. K.U.R.W.A. N.I.E.C.H. C.H.U.J S.T.R.Z.E.L.I. B.U.C.A. W.I.N.N.E.G.O J.E.G.O. Z.W.O.L.N.I.E.N.I.A ....
wyjeb*ac wszystkich w zimie i juz budowac nowa ekipe na gre w I lidze. Niech juz sie ogrywaja.
Zibiland, z całym szacunkiem, ale dlaczego Ty uparcie NA KAŻDYM KROKU bronisz najgorszego trenera ostatniego 20-lecia? Płaci Ci za to, czy dalej "dyskutujecie o piłce"?
To są dzieci specjalnej troski dające się klepać chłopakom z 2b. Niech się ten sezon w pizdu skończy niech Polczak i reszta zaciągu z czarnej dupy rozwiąże kontrakty i zacznijmy od początku, bo to jest prawdziwy upadek nawet nie na kolana, ale prosto na ryj bez podparcia rękami:(
ale takiej żenady nie gralismy ani 2 lata temu ani tymbardziej rok temu!!
Niewarto sobie strun glosowych zdzierac na gwizdanie, a nerwow na ogladanie tego :/ Chyba lepiej poprostu zrobić bojkot i na meczu 0 osób:/
Juniorów też nie mamy. Po prostu w każdym elemencie jest zle... Ogólnie to wszystko trzeba rozpier..... pierwszą drużynę, młodą ekstraklasę (i tak już nie będzie potrzebna bo wraca rezerwa), w juniorach zrobić jakiś porządek bo oni też nie nadają się do grania... Po prostu czas na jedną wielką rozpierduchę, tylko czy prezes ma jaja by to zrobić?
A Polczak rzeczywiście pokazał ile prawdy było w tym pod czym się podpisał w oświadczeniu. On Cracovię ma w dupie, pewnie już ma ciepły kontrakt w jakimś innym klubie i go nie obchodzi co się z Cracovią stanie.
Z Bełchatowem i Legią przydałoby się tym kopaczom zrobić prawdziwe piekło, bo oni nie zasługują na doping. 1 liga jest już pewna, czas budować coś nowego, a ci grajkowie niech spier.....
ale czemu takie bunty? przecież to było pewne że tam będzie pogrom. Ja tam wcale nie jestem załamany, po prostu wiedziałem że dostaniemy baty. Kibicuję całym serduchem Cracovii ale jestem też realistą...
Z tymi piłkarzami nikt by nic nie ugrał, myśle że na tym forum znalazło by się więcej osób co by więcej punktów ugrało niż te c i p y, przepraszam za słownictwo ale inaczej tych ludzi w naszych świętych barwach nie mogę nazwać.
Współczuje trenerowi Jurijemu - szkoda mi jego układu nerwowego.
south man Napisał(a):
> spadek mamy pewny, więc grajmy JUNIORAMI!
I Juniorzy pokażą panienkom, jak się gra w piłkę :)
kto wygra mecz??? JAGAAAA [=
JANUS --> W Y P I E R D A L A J !!!!!
POLCZAK --> W Y P I E R D A L A J !!!!!
MATUSIAK --> W Y P I E R D A L A J !!!!!
SZELIGA --> W Y P I E R D A L A J !!!!!
RADOMSKI --> W Y P I E R D A L A J !!!!!
TABISZ --> W Y P I E R D A L A J !!!!!
BANDA NIEUDACZNIKOW! NA BELCHATOWIE SPODZIEWAJCIE SIE CIEPLEGO POWITANIA! ZŁAMANEGO GROSZA NIE POWINNISCIE JUZ DOSTAC OD CRACOVII!
Wszystkie bramki to strata piłki na własnej połowie, tak też było we wcześniejszych meczach. Dziwne że nikt tego nie widzi.
3-1 ale bramka piękna :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)