1. 9
2. 3
3. b
-
-
ANKIETA: ocena prezesury, sponsoringu Janusza Filipiaka oraz pomysły na wyjście z kryzysu. Wyniki strona 5
Jak klaros.
Dodam, że w mojej ocenie właściwą rolą pana Filipiaka jest dla mnie prezesura Rady Nadzorczej.
Skąd wziąć prezesa MKS? oto jest pytanie. To musiałby być ktoś z wystarczającym autorytetem, żeby zapanować nad JT (tu musiałaby nastąpić redukcja kompetencji), niekoniecznie medialny, ale dobry gospodarz znający się na piłce. Człowiek niekonfliktowy, choć wystarczająco stanowczy, żeby podwładni nie robili go w balona.
Mimo nieudanego epizodu w gts jedną z takich osób jest Serwotka, twórca 'cudu' organizacyjnego w Odrze Wodzisław. To nie jest personalna sugestia, tylko wskazanie kierunku.
Sprawa nie jest prosta, nie spodziewam się zmian w najbliższym czasie.
9
2
B
Klaudi, kiedy przewidujesz koniec ankiety i ogłoszenie wyników?
1) 8
2) 1
3) B
1) 10
2) 1
3)
b) Janusz Filipiak powinien pozostać sponsorem klubu ale prezesurę oddać osobie z odpowiednim wykształceniem i równocześnie mającej doświadczenie w branży jaką jest piłka nożna.
1) 10
2) 6
3) c
1) 9
2) 2
3) b
jeśli chodzi o trzecie pytanie to proponuję swoja kandydaturę :-)
Myślę że na koniec tygodnia zrobimy podsumowanie.
1. 10 2. 5 3.a nie 3b. tak 3c. tak 3d. odsunięcie natychmiastowe pp. Tabiasza, Rząse i Madeja. Zatrudnić trenera SPUTO d/s młodzieży. Powołać skauting z byłych zawodników Cracovi .
1. [b]9[/b]
2. [b]6[/b]
3. [b]C[/b]
9
5
b
Sputo ds młodzieży ma być zatrudniony wg ciebie puszkin?
Jak to czytam to aż mnie trzęsie ze złości.Pytam czy to ma być nagroda za skaperowanie Hajduka i Dudy do gts ,czy może za zaprowadzenie syna Rząsy do szkółki wisły (z której Rząsa go zabrał)?
Takiego człowieka chcesz widzieć w Cracovii????????
Poter spoko bo ci pikawa strzeli. Nam potrzeba fachowców a nie amatorów bo jak w hymnie Maleńczuka będziemy bujać się po okręgówce - tego chcesz, bo ja nie. Mnie nie interesuje gdzie kto kogo zaprowadził . Dla mnie liczy się tylko CRACOVIA /jakoś nie miałeś uwag do Lenczyka - przecież z Rzeką zdobył mistrza a nie z Cracovią/ Dlatego powtarzam nam potrzeba fachowców do trenowania i zarządzania. Oddanch klubowi to potrzeba kibiców, którzy przyjdą na każdy mecz i swoim dopingiem pomogą klubowi.
1) - 8
2) - 1
3) - b
Nie dla psów typu spuuto -zapowadzających pasiaste dzieci na Reymonta!!!!
Co do jego umiejętności trenerskich zdanie mama podobne do zdania na temat dyzmy nikodema czyli trenera z pasją.Jak to jest wg ciebie ,,fachowiec ''od trenowania to ja nie mam pytań kolego puszkin!!!
Jakim jest fachowcem pokazał w 2 lidze -jak spadli z niej z hukiem za jego kadencji.
Jak wg możesz porównywać tego ,,trenera''do Oresta.Orest w każdym klubie co był cieszył się szacunkiem kibiców.
Tak dzieje się tylko wtedy jak ktoś jest uczciwy do bólu i swoją prace wykonuje profesojonalnie.
W tamtym roku bardzo zaszkodził Orest gts i nie spotkał się z przejawami wrogości z ich strony(ba kibice wisły tych co znam mówią o nim w samych superlatywach jako o bardzo dobrym trenerze).Bo ten trener ma po prostu klase!!!!
Pomysł na wyjście kryzysu jest prosty -rozliczyć winnych tego stanu taabisza i jego kolesi +Rząsę i zatrudnienie ludzi którzy się znają na transferach (typu Mielcarski czy Socha)+osobę pokroju Misiora który zadba o atmosferę w klubie.Wyniki poprawią się szybciutko!!!
[b]PODSUMOWANIE[/b]
Głosowało 86 forumowiczów.
1) Ocena Janusza Filipiaka i firmy Comarch jako sponsora naszego klubu - [b]8,39[/b]
2) Ocena Janusza Filipiaka jako prezesa spółki MKS Cracovia S.A - [b]2,87[/b]
3) Który pomysł na wyjście z kryzysu Twoim zdaniem jest najlepszym rozwiązaniem:
a) Janusz Filipiak powinien sprzedać akcje klubu innemu sponsorowi lub grupie sponsorów - [b]4[/b] głosy
b) Janusz Filipiak powinien pozostać sponsorem klubu ale prezesurę oddać osobie z odpowiednim wykształceniem i równocześnie mającej doświadczenie w branży jaką jest piłka nożna. - [b]61[/b] głosów
c) Janusz Filipiak powinien pozostać sponsorem i prezesem klubu, ale zmienić osoby kierujące spółką, bezpośrednio mu podlegające - [b]15[/b] głosów
d) w tej chwili nie ma potrzeby żadnych gwałtownych ruchów "na górze", zmiana trenera jest wystarczającą decyzją - [b]2[/b] głosy
+ 4 osoby oddały głosy których nie można było przypisać do jednej odpowiedzi.
Tośmy sobie pogłosowali. Kludi się urobił i mamy Prezesa na "dwóję+" lub "tróję-" Wątpię, aby Właściciel kazał Prezesowi wyciągnąć wnioski z głosowania 86 gości :(
Kludi - pomysł naprawdę super, ale na podstawie też fajnych ankiet Izbika mamy taki wpływ na Prezesa jak wspólnik Majchrowski :(
Spokojnie Panie Jim, kropla drąży skałę.
Zmasowana, długotrwała krytyka musi przynieść efekty.
Dobrze byłoby gdyby tak krytyka przeniosła się również na stadion, choć w innej formie niż to miało miejsce klika lat temu.
Pan bYznesmen przecież ostatnio mówił że to kibice rządzą w klubie a on jest wykonawcą ich woli! Jak zatem wytłumaczyć obecność ludzi Tabisza i Ościaka tak nie akceptowanych np. na tym forum?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)