z czego Wy się tak cieszycie? z 2-2?? z żydzewem co walczy o utrzymanie? no proszę Was..
-
-
Widzew - Cracovia 12.11 godzina 20-00 - tylko piłka
Brakowało Klicha od pierwszych minut Łuczak mu do pięt nie dorasta
Matusiak nie dziwię się że cię Palermo nie chciało ja TEŻ
oni dzis nie wywalczyli 1 punktu oni frajersko stracili 2 !!!!!
gentlemen Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lecimy Panowie i drogie Panie. I raczej to dobrze
> - nie widzę innej możliwości, by coś się w
> tym klubie zmieniło.
Do naszych piłkarzyków dotarł Szatałow i znów zaczęli walczyć. A kto dotrze do niektórych kibiców?
quresma77PASY Napisał(a):
> Nie napinajcie tak, Slusarski moze nie dojebal
> karnego z Gornikiem "south man" ? tyle ze tam
> poszly sie... 3 ptk nie dwa, fagas to jest z
> ciepie, co innego jest jak patrzy na ciebie 7000
> ludzi z tego 6500 gwizdze, szkoda bo to niestety
> kolejny frajersko przegrany mecz bo remis nas nie
> uzadza... PORAZKA :(
Przypominam tylko że on tam jest W PRACY. A jak się spina to po co podchodzi?
Może i spadniemy ale nie dopuszczam do siebie myśli że bez walki.
Co bym chcial aby w nastepnym meczu zagral Moskała na obronie! zastanawiam sie jakby to wygladalo nic nie ma do stracenia w sumie..
Popis frajerstwa - ten akurat numer mamy opanowany do perfekcji w tym sezonie.
A Matusiak, łodzianin... jakoś od razu miałem złe przeczucia, jak zobaczyłem, że to on będzie strzelał...
Co z tego że walczą skoro oni piłkarsko niewiele potrafią.To wychodzi w każdym meczu.
w takim meczu napastnik nie ma prawa nie strzelić karnego!!! kara kutwa dla niego, niech sprząta ulice ja pie.rdo.le, widział ktoś jak Mierzejewski wykonywał karnego w meczu z LEchem? Tak samo matusiak powinień zrobić, zabić bramkarza w tej bramce. Ludzie w takiej sytuacji nie strzelić to jest dramat.. zupełnie inaczej by się mecz potoczył gdyby Rado to wykorzystał..a co do oceny piłkarzyków to na wielki plus Marcin Cabaj, Ślusarski, Klich dał dobrą zmiane, Dudzic chyba sam siebie zaskoczył, co w niego wstąpiło to nie wiem ale oby to z niego nie wychodziło ;) do ostrzału wszyskie Janusze i Sasiny, Szelidze trzeba znaleźć nowego dilera bo ten ewidentnie go zrobił w ch**a i chłopak troszke powariował ;)
tymczasem trzeba jak zwykle zapomnieć o wyniku i się napić ;]
ja p... niedosyt :(
osiwieje ogladajac Pasy w tym sezonie, pies uciekl z salonu przestraszony moim klnieciem jak Matusiak przestrzelil karnego a potem dostalismy brame
ziarnko do ziarnka, ale niedosyt jest :/
i ja p... zachowanie Sasina przy 2ej bramce, jego gosc, a on sie przyglada!!! k.. mac!!!!
brawo za walke Pasy.
roch Napisał(a):
> z czego Wy się tak cieszycie? z 2-2?? z żydzewem
> co walczy o utrzymanie? no proszę Was..
zrozum ich, my jeszcze się nawet w tą walkę nie włączyliśmy :D
Nie napinajcie sie tak na Matusiaka dzis zagral najlepiej z naszych grajkow pamietajcie ze wraca po kontuzji
chcial uderzyc na sile niestety nie wyszlo ; / cieszmy sie z tego 1pkt moze to podbuduje naszych zawodnikow
oby
pKracy Napisał(a):
> gentlemen Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Lecimy Panowie i drogie Panie. I raczej to
> dobrze
> > - nie widzę innej możliwości, by coś się w
> > tym klubie zmieniło.
>
> Do naszych piłkarzyków dotarł Szatałow i znów
> zaczęli walczyć. A kto dotrze do niektórych
> kibiców?
Najlepiej żeby dotarli piłkarze. Nie walką a wynikami. W takiej sytuacji, w jakiej znalazł się nasz ukochany klub już nie liczą się intencje :)
Jak widze polczaka z rozpasanymi na boki rekoma i ogarniajacego wszystkich i nikogo to nie k$#@^#caa strzela. Jak takie drewno dostało sie na taki poziom??? W mojej juniorskiej druzynie wiecej było dyscypliny i opanowania sytuacji. Janus? Moze to wina polczaka ze nie ustawia obronców, ale ci obroncy sa w juniorach czy w ekstraklasie seniorskiej? Ja pier#@$$3ole, straty w srodku pola, niecelne podania, idziemy z akcja i na 3m nie mozna celnie podac i idzie kontra (to byl chyba janus), albo polczak w drugiej polowie wypuscil sie na polowe przeciwnika, huja zdzialal, oddał pilke i zamiast od razu atakowac to truchta za wbiegajacym w nasza strefe obronna zydzewiakiem.... MASAKRA!
nie wieze walczyli do konca OOO naprawde cosw nowego w naszej druzynie !!!
Frajerzy!!! 5 mecz w tej rundzie, który jest wygrany a dostajemy w piździochę!
w ogóle nie cieszy ten punkt, bolą stracone 2!
jaka tu mowa o chęciach i profesjonalizmie gdy się patrzy na podejście matusiaka do rzutu karnego i całego zespołu, który zgodził się na to aby to on włąsnie strzelał!!!! nie ma innych chłopaków do lepszej egzekucji z 11metrów????????????????????????????
Dobrz ektoś zaintonował przy barze w efc: Jesteśmy w dupie, Cracovio jesteśmy w dupie!!!!!!!!!!!!!!!
I długo z niej nie wyjdziemy bo ten sezon skończy się jednoznacznie....Przykre ale już się z tym pogodziłem..
PasiaKzMedalikowa Napisał(a):
> Nie napinajcie sie tak na Matusiaka dzis zagral
> najlepiej z naszych grajkow pamietajcie ze wraca
> po kontuzji
> chcial uderzyc na sile niestety nie wyszlo ; /
> cieszmy sie z tego 1pkt moze to podbuduje naszych
> zawodnikow
> oby
za dużo chyba wychlałeś w trakcie meczu
winiak1 Napisał(a):
> Wzieliśmy Łks-owi ekstraklase to teraz
> przeznaczenie musi zostać wypełnione. PIERWSZA
> LIGA WITA!!!!!:(
weź mnie nawet nie xxwkurxxwiaj z tym EŁKAESEM!!!!!!!! kto wzial?! my xkurxwa!!!!!!!!??????? MY????!!!!!!!! mam dosc sluchania, czytania o tym zasranym EŁKAESIE! sami sobie zajexxbali sytuacje i nas to powinno pierdolxxlic i tyle!
A my sie utrzymamy!!!!! kto nie wierzy jest za wisłą!
Trener Szatałow w tym i w następnych trzech meczach motywuje do gry, daje wszystkim szansę a sam obserwuje i się zastanawia jakich i ilu nowych mu potrzeba. A po rundzie paru wypieprzy na zbity pysk. I coś mi się wydaje, że ci, którzy wylecą, o kontrakcie w Niecieczy będą mogli sobie tylko pomarzyć. I oby tak było.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)