Biedron Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> calder Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Jake Blues Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > mial duzy kredyt zaufania, ale niestety w
> > kazdej
> > > kolejce wylewa na nas wiadro pomyj.
> >
> >
> > Bo nie czyta waszych fachowych rad:)
>
> i nie ma nic z trenera z Twojej sygnaturki
Napiszę Ci to co odpisałem knurowi na tak błyskotliwy tekst:) A jeśli tego nie panimajesz, to albo jesteś dzieckiem albo powinieneś zrobić sobie jakieś testy psychologiczne:)
Link w sygnaturce dotycze mojej postawy w życiu a nie trenera, a że przypadkowo dotyczy trenera i zespołu??? Czysty przypadek. Więc ja może nieco inaczej widzę sprawę motywacji bo jestem duży i .... motywować mnie do niczego nikt nie musi. Dla mnie sport to walka i tak jak w każdej walce wygrywasz lub przegrywasz BO CI SIĘ CHCE LUB NIE. Małę dzieci trzeba motywować do nauki a nie gości którzy tak zarabiają pieniądze. I tych panienek też nikt nie może zmotywować jeżeli oni sami tego nie zrobią. To oni sami mają stanąć przed lustrem i zadać sobie kilka pytań. Nikt za nich tego nie zrobi
Samym naszym gwiazdkom pragnę zadedykować coś innego, ale mam wątpliwości czy do nich dotrze
[www.youtube.com]
I dodam jeszcze że film polecam. Najlepsze jest zakończenie w którym trener odchodzi do przeciwnika razem z najlepszym zawodnikiem :)
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Kiedyś Górski Kazimierz mawiał "to jest dobry trener tylko wyników nie ma" - mnie nie interesuje czy Szatałow to dobry trener tylko czy ma wyniki a on wyników nie ma więc sprawa jest prosta i choćby było tu pół miliona piewców talentu Jurija to w dalszym ciągu mamu 2 pkt.
Aston mojego posta napisalem po przeczytaniu artykułu, gdzie dobitnie napisane były slowa Szatałowa że wystawi taki skład żeby przypadkiem podstawowe ogniwa się nie zmęczyły... Przy takim starcie w lidze jaki mamy to PP jest dla nas cholernie ważny, uważam że Szatałow powinien wystawiać skład podstawowy i dodatkowo piłkarzy motywować (choć to mu i tak nie wychodzi). O pomyjach piszesz teraz jak wygraliśmy mecz (praktycznie 80 minut z przewaga zawodnika), gdyby nie było tak sprzyjających okoliczności skład, który trener wystawił mógłby nie dać rady. A tego bym trenerowi szybko nie wybaczył więc post miał chakarter ostrzegawczy, choć i tak wiadome że go Jurij nie przeczyta. Skończyło się ok ale z fartem...
Czytaj ze zrozumieniem. Zestawiłem Twój post z postem jakiegoś innego gościa, które są całkowicie ze sobą sprzeczne. Ty postulowałeś pierwszy skład, a ten drugi wpuszczenie młodzieży. Czyli co by trener nie zrobił, któryś z Was uzna, że to dywersja.
no tak Aston, przeciez z naszymi opiniami jak z tym, no, dupom, kazdy ma swoja :)
w kwestii podejscia do PP popieram strone Villi, nie czarowalbym sie przykladem Slaska z zeszlego roku, tylko mam nadzieje ze nie spadniemy, a PP trzeba zdobyc, szansa na uratowanie sezonu, heh, co roku to samo
Skończyło się OK, czy z fartem, to już nie ma znaczenia (historia), ważne jest, czy trener wyciągnie wnioski i przestanie wystawiać niefartownego Żytkę, a wstawi fartownego Puzigacę, który się stara tak, że więcej już chyba nie można. Fartownie zagrał też Hosek i prawda jest następująca: przy poprzednich wynikach zmiany w składzie są konieczne, nazwiska nie grają.
calder Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Biedron Napisał(a):
> -----
> > calder Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Jake Blues Napisał(a):
> > >
> >
>
> >
> > > -----
> > > > mial duzy kredyt zaufania, ale niestety w
> > > kazdej
> > > > kolejce wylewa na nas wiadro pomyj.
> > >
> > >
> > > Bo nie czyta waszych fachowych rad:)
> >
> > i nie ma nic z trenera z Twojej sygnaturki
>
> Napiszę Ci to co odpisałem knurowi na tak
> błyskotliwy tekst:) A jeśli tego nie panimajesz,
> to albo jesteś dzieckiem albo powinieneś zrobić
> sobie jakieś testy psychologiczne:)
>
> Link w sygnaturce dotycze mojej postawy w życiu a
> nie trenera, a że przypadkowo dotyczy trenera i
> zespołu??? Czysty przypadek.
szczerze mówiąc wcale mnie nie obchodzi Twoja życiowa postawa. who cares??
po prostu stwierdziłem fakt, że Szatałow nie ma nic z trenera, którego można zobaczyć na filmiku, który zupełnie przypadkowo znalazł się akurat w Twojej sygnaturce :)
Trener Jurij Szatałow odchodzi z Cracovii
jak2011-09-22, ostatnia aktualizacja 2011-09-22 12:08
.
Jak się dowiedzieliśmy, trener Cracovii Jurij Szatałow odchodzi z klubu. Na godz 13 zaplanowano konferencję prasową, na której najprawdopodobniej poda się do dymisji.
Ostro.
Weszlo potwierdza:
http://www.weszlo.com/news/7898-Szatalow_odszedl_z_Cracovii
"Jurij Szatałow przestał być trenerem Cracovii. Dzisiaj po raz ostatni spotkał się z zawodnikami. Jeszcze wczoraj ten szkoleniowiec poprowadził zespół w wygranym meczu Pucharu Polski z Piastem Gliwice. W najbliższej kolejce Cracovia gra z Górnikiem Zabrze.
Tam, pod boiskiem w Krakowie, musi płynąć jakaś żyła wodna."
Jak miał odejść to trzeba to było zrobić w poniedziałek, aby dać czas nowemu zapoznać się z drużyną, a nie zwodzić wszystkich do dziś.
Byłem za zwolnieniem Szatałowa, ale czegoś tu nie rozumiem. Wczoraj facet mówi o składzie na Górnika, a dzisiaj go już nie ma. Zamiast robić porządki, bagno rośnie.
To jest szok!! Z tego co usłyszałem nowego trenera polecił nam nie kto inny jak Stefek Burczymucha Majewski. Przedstawiciel dobrej szkoły niemieckiej. Ten od wielu uli. Tak wygląda ten klub niestety, pełen profesjonalizm!
Jeden plus, że przyjdzie nowy, a nie jakiś asystent...
pewnie najprościej wypieprzyć trenera, po tym jak wypieprzono T.R.
Tabisz znów się będzie uśmiechał na konferencji?
I znów zrobiło się bardzo dziwnie...
Widać u nas nie może być inaczej ;-/
CYRK IKABERET W JEDNYM JAKUB TABISZ I LOVE YOU
TP potwierdzają
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Nieoficjalnie-Jurij-Szatalow-odchodzi-z-Cracovii
oby przyszedł ten Słoweniec...
się gubernator zarządu okupacyjnego łobudził
i
się wzioł łostro do działania
To że jest dziwnie nie zmienia fakty że Szatałow nie miał pomysłu na drużynę w tej rundzie, robił beznadziejne zmiany, upierał się na Żytkę i w ogóle był jakiś taki nijaki...Myślę że niestety przy Szatałowie kolejne mecze wyglądałyby podobnie bo on zdawał się nie wyciągać wniosków z własnych błędów...
Poza tym na Wielickiej chodzą słuchy że to ma coś wspólnego z odejściem Szatałowa:
Schalke w szoku. Ralf Rangnick zrezygnował z pracy
Ralf Rangnick niespodziewanie zrezygnował ze stanowiska trenera Schalke Gelsenkirchen. 53-letni szkoleniowiec zdecydował się na taki krok, bo czuje się wypalony. - Nie mam w sobie odpowiednio dużo energii. Potrzebuję odpoczynku i zmiany otoczenia, najlepiej zrobi mi praca w ostatniej drużynie polskiej Ekstraklasy - uzasadnił.
; ))
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)