Jurek musi zrobic cos zeby ich rozluźnić przed meczem, żeby nie wyszli na mecz jak na kolejny o wszystko, ostatniej szansy, o 6 punktów itd. muszą wyjść na luzie i zagrać swoje. od poczatku tak jak wtedy gdy przegrywamy i trzeba gonic wynik.
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Juri chciał jedynie wysondować czy uda mu czmychnąć inkasując odprawke dlatego odwalił cały ten cyrk medialny. Trafił na twarde stanowisko Generała (tzn jak chce to niech zwalnia się sam) i ... postanowił, że trzeba pracować dalej. Cała sytuacja daje dużo do myślenia.
Juri to cwany najemnik, niemniej życzę powodzenia, bo nie wypada zle życzyć trenerowi Cracovii.
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> calder Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> A nie cackanie się z tymi lebiodami jak z
> > dziećmi. Jeśli by to zrobił trener to on od
> > tego tak do końca nie jest, bo nie powinno
> się
> > motywować zawodników do gry bo to nie są
> > dzieci.
>
> a teraz kliknijmy w link w Twojej sygnaturce i
> zadumajmy się nad sensem Twych słów.
Link w sygnaturce dotycze mojej postawy w życiu a nie trenera, a że przypadkowo dotyczy trenera i zespołu??? Czysty przypadek. Więc ja może nieco inaczej widzę sprawę motywacji bo jestem duży:) i .... motywować mnie do niczego nikt nie musi. Dla mnie sport to walka i tak jak w każdej walce wygrywasz lub przegrywasz BO CI SIĘ CHCE LUB NIE. Małę dzieci trzeba motywować do nauki a nie gości którzy tak zarabiają pieniądze. I tych panienek też nikt nie może zmotywować jeżeli oni sami tego nie zrobią. To oni sami mają stanąć przed lustrem i zadać sobie kilka pytań. Nikt za nich tego nie zrobi
Samym naszym gwiazdkom pragnę zadedykować coś innego, ale mam wątpliwości czy do nich dotrze
http://www.youtube.com/watch?v=AZfymBuubbc&feature=related
Dorwas Napisał(a):
> Teraz (w Zabrzu) się więc przekonamy, czy
> piłkarze są za nim tylko w gębie, czy też w
> sercu. Czy powalczą za trenera, czy oddadzą za
> niego zdrowie. Jeśli przejdą obok następnego
> meczu będzie to świadczyć, że są zwykłymi
> blagierami, a Szatałowa bronią w mediach, bo jak
> mawiał Pawlak z "Samych swoich" lepszy stary
> wróg niż nowy.
Czy piłkarze powalczą za trenera:) Ono mają walczyć za siebie. BIĆ SIĘ!
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,title,Slowenski-trener-na-ratunek-Cracovii,wid,13808987,wiadomosc.html?ticaid=1d100
słoweński następca Szatałowa.
Spróbuj Szatałow zawalić Puchar Polski... Będzie chłop rotował składem... Bo co ? Do soboty się zamęczą piłkarze ? Mam nadzieję że to będą delikatne zmiany bo PP to cholernie ważne rozgrywki dla Cracovii, która porzadnego sukcesu nie osiągnęła w sumie od awansu
Filipiak: dwóch milionów premii na pewno nie będzie!
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/452739,filipiak-dwoch-milionow-premii-na-pewno-nie-bedzie,id,t.html
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,title,Slowenski-trener-na-ratunek-Cracovii,wid,13808987,wiadomosc.html
takich nam pewnie trzeba ogranych na arenie europejskiej i dalszej
Ciekawe czy z Piastem dostaną szanse Steblecki i Rupa.
Rupa nie bi go nie ma w 18-ce:
Gąsiński, Kaczmarek, Struna, Kosanović, Hosek, Żytko, Puzigaća, Radomski, Szeliga, Boljević, Bartczak, Żołądź, Steblecki, Visniakovs, Straus, Dudzic, Cahalon, Niedzielan
Błędne koło, młodzi nie grali bo Szatałow uparty jest i wolał udowadniać zasadność swoich transferowych wyborów, teraz kiedy jest najlepszy moment na grę, też nic z tego, bo trzeba ratować tyłek i grać teoretycznie najmocniejszym składem.
Tak , a gdyby wpuścił młodych i było 0-2 to 3/4 forum by go zwalniało za kompromitację i odpuszczenie PP... Młodych się wpuszcza , gdy jest na to czas i możliwości a nie , gdy się gra o wynik.
Żytko-karny jak Szatałow chce odejść to w pakiecie z Żytko!!!
Villa_KS Napisał(a):
> Spróbuj Szatałow zawalić Puchar Polski...
> Będzie chłop rotował składem... Bo co ? Do
> soboty się zamęczą piłkarze ? Mam nadzieję
> że to będą delikatne zmiany bo PP to cholernie
> ważne rozgrywki dla Cracovii, która porzadnego
> sukcesu nie osiągnęła w sumie od awansu
traba Napisał(a):
> Błędne koło, młodzi nie grali bo Szatałow
> uparty jest i wolał udowadniać zasadność
> swoich transferowych wyborów, teraz kiedy jest
> najlepszy moment na grę, też nic z tego, bo
> trzeba ratować tyłek i grać teoretycznie
> najmocniejszym składem.
Powyższe cytaty to najlepszy dowód, że co by trener nie zrobił i tak zostanie na niego wylany kubeł pomyj.
mial duzy kredyt zaufania, ale niestety w kazdej kolejce wylewa na nas wiadro pomyj.
Jake Blues Napisał(a):
> mial duzy kredyt zaufania, ale niestety w kazdej
> kolejce wylewa na nas wiadro pomyj.
Bo nie czyta waszych fachowych rad:)
sorry, ja mu nic nie radze, on za to bierze pieniadze, by bylo dobrze.
Nie musi czytać rad,wystarczy że odpowiada za wyniki
calder Napisał(a):
> Jake Blues Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > mial duzy kredyt zaufania, ale niestety w
> kazdej
> > kolejce wylewa na nas wiadro pomyj.
>
>
> Bo nie czyta waszych fachowych rad:)
i nie ma nic z trenera z Twojej sygnaturki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)