Przepraszam, że zaklnę ale już k.... !!! nie mogę oglądać długich podań górą, które w 80% kończą się bezsensowną pracą. Czy te pajace nie potrafią rozgrywać piłki dołem ?
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
dymisja dymisją ale kto przyjdzie za niego Taraś a może trener z Pasją zaliczy wielki powrót ?
Jutro pewnie Skorża będzie do wzięcia:)
Michael1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dymisja dymisją ale kto przyjdzie za niego Taraś
> a może trener z Pasją zaliczy wielki powrót ?
a to to już powinno być zmartwienie nowego prezesa
Na trybunach mówili o Janie Urbanie.Podobno był widziany i jakieś notatki robił,
beznadziejny trener, ktokolwiek przyjdzie bedzie lepszy. nawet Ulatowski.
A.W.B. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Przepraszam, że zaklnę ale już k.... !!! nie
> mogę oglądać długich podań górą, które w
> 80% kończą się bezsensowną pracą. Czy te
> pajace nie potrafią rozgrywać piłki dołem ?
otóż to. może i potrafią ale nie mają pomysłu, nikt nie podbiega, nikt się nie wystawia, nikt się nie rusza. no a jak nikt się nie rusza, to jeb! piła w przód, a nóż widelec trafi do niej Niedzielan lub van der Biezen ją zgra i będzie groźnie.
http://www.youtube.com/watch?v=d5eaeEvd62M - Muraś wie co mówi, chociaż boi się powiedzieć za dużo, od kilku lat nic się nie zmieniło i nie zmieni, dopóki... wiadomo co.
Nawet Mourinho nie pomoże jeżeli nie będzie drużyny, tylko 11 zawodników w takich samych strojach.
Zero współpracy,podpowiadania jakby spotkali się dziś pierwszy raz i każdy się wstydzi odezwać.
Po stracie walczy jeden zawodnik, trzech najbliższych patrzy ,piłka przechodzi w ich strefę to ten co walczył już stoi a następny zaczyna biegać.
W ofensywie wygląda to podobnie.Zawodnicy bez piłki zachowują się tak aby jej nie dostać.
Zmiana trenera nic nie pomoże ,zawodnicy muszą sobie uzmysłowić że tylko walką od początku do końca o każdy centymetr kwadratowy mogą zmienić sytuacje.
kinder nie obrażaj ludzi których nie znasz. Szatałow sie pogubił i nie ma juz autorytetu u piłkarzy. Oczywistym jest ze musi odejsc. Nie zmienia to faktu ze jako człowiek był jednym z najlepszych jakich ostatnio mielismy u siebie i szacunek sie mu nalezy. Potrafił stanąc do męskiej rozmowy z kilkudziesięcioma osobami na jednym z treningów. Gdy trzeba sie było zaangażowac chociazby podczas wizyty Mietka nie zastanawiał sie ani chwile. Ja mam do niego szacunek i mysle ze wiele osób ma. Prosze wiec o darowanie sobie idiotycznych postów.
Odległości między formacjami wynoszą 100 km!Nie byłem i nie widziałem jak wyglądają treningi u Szatałowa,ale to jest jedna wielka farsa!Tu jest najwiekszy błąd.Niestety,ale wydaje mi się,że zawodnicy zostali źle przygotowani(motorycznie)do sezonu.Brakuje "doskoku",agresywności...
Żle się dzieje w państwie PASIACKIM !!!Jurij dziękujemy za utrzymanie ale teraz chciałbyłm Jurka ale Engela !!!
Jeśli to jest prawda (i tylko wtedy): [url=http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12,99215,10311885,Borek_i_Strejlau__Szatalow_negocjuje_z_Zaglebiem_.html]źródło[/url]
Mateusz Borek, komentator Polsatu, ujawnia w Magazynie Ekstraklasy, że trener dołującej Cracovii chciał się podać do dymisji, bo dostał ofertę z Zagłębia. - W moich kategoriach etyczno-moralnych nie mieści się to, co Jurij Szatałow zrobił już w poprzednim sezonie, odchodząc z Polonii Bytom do Cracovii - grzmi Andrzej Strejlau. - W Polsce za szybko używamy słowa trener. To, co dzieje się w Cracovii, to paranoja. Dla kogo pracuje Tomasz Rząsa? Dla Cracovii czy dla kadry? Dla kogo pracuje trener Szatałow, który kilka dni temu chciał się rozstać z Cracovią, bo miał ofertę z Zagłębia?
To słowo dziękujemy i powodzenia, należy zastąpić słowem s-pie-rda-laj. Nawet chamstwo Tabisza nie usprawiedliwia dołowania Cracovii w celu rozwiązania kontraktu. Mam nadzieję, że to co piszą to nie jest prawda.
Nie wierzę, a już na pewno nie w to, że celowo ustawia źle naszą drużynę. To byłoby działanie krótkowzroczne. Ulatowski powinien być przestrogą, nie ma wyników, nie ma roboty.
link do części magazynu, w którym mówią o dymisji Szatałowa:
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12,99215,10311885,Borek_i_Strejlau__Szatalow_negocjuje_z_Zaglebiem_.html
Problem jest taki że jeżeli dojdzie do zamiany trenerskiej z Lubinem to Lubin za Szatałowa zacznie grać, a Cracovia najprawdopodobniej za Urbana nie zacznie, gdyż problem tkwi głęboko w Comarchowej ziemi...
Odchodzi Masaryk, który u Szatałowa nie grał strzela 6 bramek w lidze Slowackiej.Przychodzą Niedzielan i Biezen strzelający bramki w poprzednim sezonie u Szatałowa nie mogą trafić ani razu, oczywiście to wina Filipiaka.Trenera,który powie Nawotczyńskiemu żeby grał długą piłkę do przodu to można z okręgówki wziąć i będzie za 1500zl pracował.
Tylko ze to samo jest u Szatałowa co było i 5 innych trenerów. Probelm leży w atmosferze w klubie. Jak widac jedyna osoba która sobie z tym radzi jest Saidi.
Nie wiem ale jak dla mnie było trochę dziwne ,że Masaryk od meczu z Arką, w który zagrał notabene słabo, w ogóle nie dostawał szansy. Może problem tkwił gdzie indziej ( patrz Trivunović). Tak jak jest dla mnie dziwne to, że Puzigaca jako nominalny lewy obrońca nie gra, a jego miejsce na lewej obronie zajmuje prawy obrońca Nykiel.
ale heca, jeśli to, co mówi Borek jest prawdą, to jest gorzej niż myślałem
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/12,91668,10311885,Borek_i_Strejlau__Szatalow_negocjuje_z_Zaglebiem_.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)