bbn Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kto będzie zmiennikiem dla Tamira ?
to zależy kogo trener zdecyduje się wpuścić w jego miejsce...
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Tamir narazie gra padake w sparingu. Dobrze spisuje sie Czech.
ogólnie gramy słabo.. pytanie dlaczego Szeliga wykonuje stałe fragmenty? to jakaś masakra te wrzutki po ziemi. Czech narazie fajnie gorzej Tamir
Hosek całkiem, całkiem, Kahalon nie gra żadnej padaki, są momenty niezłej gry np. z Bizonem. Dajmy gościowi trochę czasu na zgranie z zespołem.
Slapi1988 Napisał(a):
> Tamir narazie gra padake w sparingu. Dobrze
> spisuje sie Czech.
Kogo nam kurwa Tabisz z Rząsą sprowadzili. Ledwie wydszedł na boisko a już gra padakę. To nie tak miało być !!!!
Szeliga won od wykonywania stałych fragmentów!!!
Dudzic :D
piszcie tutaj o meczu http://www.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1876384,1878361,page=1#msg-1878361
Z wcześniejszych wpisów wyłowiłem takie dwa zdania.
Tamir na razie gra padake i kogo nam ... Tabisz z Rzasą
sprowadzili. Nie będe sie spierał czy zagrał dobrze, czy
też żle ,bo to mało było dzisiaj ostotne. Pojechałem by
mieć obraz , na co go stać i jaką ma charakterystyke
piłkarską. I utwierdziłem się , że jest On na swojej półce
poziomu wszechstronnie wyszkolony, by nie powiedzieć,
że kompletny. Silna i szybka noga, dobra technika, przez
co wygrał pare przebijanek. Za szybko w paru momentach
reagował, przez co nie nadążali partnerzy.. Pracuje w ataku
i obronie.Ogólnie widać,że ma nawyki do szybkiej i kombina-
nacyjnej gry. Oprócz tego to typ walczaka. Padaką to może
była ilość podać które powinien otrzymywać od defensywnych.
A zapewne wtedy występ byłby lepszy.
Miłym zaskoczeniem był Hosek , choć okrzyknieto go już
niewypałem. Wcale nie grał świetnie, można stwierdzić,
że dobrze. Dużo akcji szło nie po jego stronie, przez co
/ być może/ ustrzegł się poważniejszych wpadek. Dlatego
sprawdzian lekki i przyjemny. Ten niepokój, to silniejszy
przeciwnik i czy będzie tak dobrze i bezbłednie.
Swietny wyskok i dobra gra głową, dobre ustawienie i
przewidywanie. Ladna piłkarska sylwetka i dobra koordynacja
ruchowa, a przede wszystkim spokój i opanowanie. Czyli
sporo zalet
A pozostałe cenzurki bez sensu- znamy to na pamięć.
Czy trener nie widzi ,że Kosanowicz na bocznej nigdy
nie będzie piłkarzem. Nie potrzeba dobrego skrzydłowego,
bo On sam się tam okiwa. Więcej szarpacki , niż plynnej gry-
takie wrażenie z tego sparingu pozostawiła drużyna.
Tych dwóch to spore wzmocnienie. Tak to widze.
Pzdr.
Slapi1988 Napisał(a):
> Tamir narazie gra padake w sparingu. Dobrze
> spisuje sie Czech.
Kurwa chłopie albo ślepy jesteś albo byłeś na innym meczu! Tamir zrobi różnice i to było dzisiaj widać, szybki zwrotny umie grać jeden na jeden, reszta nie nadązala. Jeszcze wczoraj czytałem ze Hosek to drugi jarabica, dzisiaj Cahalon jest słaby , proponuje - ogarnijcie sie i dajcie im sie zgrać !
Pytania dwa do trenera: co na lewej robi Kosa?
Co na boisku robi Dudzic?
KMPasa1 Napisał(a):
> Tych dwóch to spore wzmocnienie. Tak to widze.
Takież jest i moje spostrzeżenie.
amen
Cloina Napisał(a):
> @#$%& chłopie albo ślepy jesteś albo byłeś na
> innym meczu! Tamir zrobi różnice i to było
> dzisiaj widać, szybki zwrotny umie grać jeden na
> jeden, reszta nie nadązala. Jeszcze wczoraj
> czytałem ze Hosek to drugi jarabica, dzisiaj
> Cahalon jest słaby , proponuje - ogarnijcie sie
> i dajcie im sie zgrać !
Hosek zagrał dobry mecz, oby tak dalej.
Tamir - przeciętnie - umiejętności na pewno ma ale potrzeba zgrania
Cloina Nie nerwowo ... zwroc uwage ze pisalem po pierwszej polowie. W II rzeczywiscie zagral lepiej. Ale najbardziej cieszy Hosek .. gosc dzis wymiatal ... oby tak dalej !!! Gra na zero z tylu to podstawa.
Slapi sorka może trochę mnie poniosło, ale mam już dość czytania po kilku treningach czy po jednym meczu ze ktoś jest słaby, i co nam tu Tomus nasprowadzal. Niech kazdy wątpiący przypomni sobie historie z Suartem.
Howgh!
SaNto: jak z tym 4-4-2, bo trochę zmiękłem jak jest Tamir. Z dajdajami i ustawieniem
by nie tracić przy takiej amunicji z przodu? - może coś podpowiesz. Bo ewouluje w
w poglądach, jako że Tamir trochę namieszał. Jak podejmiesz temat, to dyskusja o przyczynach.
Pzdr.
czasami mam wrażenie, że mnie wypuszczasz ale ok zagrajmy :)
dojście Tamira nic nie zmienia jeśli chodzi o nasze wysoko grające skrzydła ale Tamir (wnioskujac jedynie po video z YT) też coś w defensywie powalczyć potrafi. uznajmy więc, że to dużo lepsza wersja Bartczaka jak zwykłego CM'a. warunkiem tego ustawienia są mocniej pracujący skrzydłowi i wysunięty (nie cofnięty) Bizon. Środek pomocy ŁKS'u to Romańczuk(czyk?) i Kłus, może Nowak? zagrożenie dla nas niewielkie.
dużo ciekawej wyglądają skrzydła dlatego troche obaw ze wzgledu na brak Suarta. z drugiej strony jednak oni nie mają kompletnie obrony a nowe nabytki jakościowo lepsze nie zagrają od początku (tak wynika z relacji ich trenera). wielce wymowne będzie też fakt, że najlepiej w obronie prezentuje się "kaczka" niejaki Kaczmarek a wiec nominalny skrzydłowy.
Przy wysokim pressingu od pierwszej (nie 46) minuty powinnismy szybko odbierac pilke - zwlaszcza ze szybko biega i Wtorek i Saidi i Visnia i chyba tez Cahalon, sytuacje pewnie będą i trzeba szybko strzelić, potem dołożyc drugą i spokojnie czekac na rozwoj sytuacji. Długa piłeczka na szybkie skrzydła albo na Bizona a ten zgrywa do Cahalona albo przebija na Wtorka.
Taktyka wydaje sie byc prosta a moment do jej zrealizowania chyba najlepszy
Spokojnie myśle że damy rade z Łks-em mimo ze się wzmocnili kilkoma zawodnikami choć uważam że najlepszym ich transferem jest Probierz.Uważam też że u nas zamurują się pod bramką i będą próbować grać z kontry.Napewno w obronie zagrają stoperów Hosek i Radomski,defensywni Szeli i Bartczak ,w ataku Wtorek i po bokach Suvorow i Saidi.Wiśnia nie wyjdzie w podstawowej 11.
Suworov ma wrzesień z głowy!
Łks nie tylko wzmoicnił się paroma zawodnikami, a może się wzmocnić jeszcze trenerem :http://www.sport.pl/pilka/1,65050,10229844,T_Mobile_Ekstraklasa__Probierz_trenerem_LKS_u_.html , co było by na naszą niekorzyśc, wiadomo efekt nowej miotły jak kiedyś Lenczyk nas wyciągnął po 2:6
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)