LiD.Z. Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Główną przyczyną spadku z EKlasy w latach 80
> to właśnie krótka ławka !!!
eeeeeee. tylko i wyłacznie "pieniądze" tj. brak u nas a wory pieniędzy u walczacej o utrzymanie z nami górniczej konkurencji.
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
ja tak po pierwszej połowie ŁKS oglądając głównie z myślą by znaleśc na nich sposób - jakkolwiek to nie brzmi biorac pod uwage ze kazdy ich leje, doszedłem do wniosku że najlepiej by było wyjść 4-4-2 i ich zjeść pressingiem. oni mają wielkie problemy z przesuwaniem w obronie i conajmniej kilka momentów w tej czesci gry gdy beznadziejnie podejmują decyzje o wychodzeniu ze strefy. kompletnie sobie nie radza ze zmianą pozycji tj. zejscie skrzydłowych do środka, napadziora do boku czy środkowego pomocnika na szpice.
trzeba by tak zagrac. wysoko, włożyć ze 2 i bezlitośnie kontrować. w ataku nie są naprawde tacy słabi, dlatego trzeba zagrac wg zasady SLU najlepszą obroną jest atak
jak nie 4-4-2 to z Bizonem na szpicy i Andrzej na drugą (zakładając korzystny rezultat). mi trocche zajęło by przeszła mi irytacja Niedzielanem, musi lepiej trzymac linie bo u nas nie ma zagrania do rozgrywającego w momencie przejęcia piłki, on w tym momencie musi byc na lini z obrońcami a nie dopiero z niej wracać bo my piłkę gramy od razu
a ja proponuję dać Gąsińskiego na stopera.Ma idealne warunki fizyczne :)
No bo teraz Arek Radomski przez kilka miesięcy będzie pauzował.Będzie jeździł po klinikach aby ktoś mu nos idealnie wyprostował:)A Kosanovicia na bramkę.Niech chłopaki poczują tą rotację i konkurencję na plecach :)
Dziwi mnie tak dlugi okres przerwy Radomskiego po zlamanym nosie. Gdy mialem 18 lat i gralem w pilke w pewnej prowincjonalnej druzynie, zlamalem sobie nos, w szpitalu bylem w niedziele, a w srode juz gralem mecz bo brakowalo zawodnikow jak to czasem na prowincji bywa. Taka uwaga.
Dlatego Radomski w wieku 34 lat ma zdrowie grać w polskiej lidze, a Ty pewnie w wieku 25 byś nie miał :)
Po za tym lepiej dmuchać na zimne. Niech sobie odpocznie i wróci w pełni sił, bo potem będzie płacz jak wypadnie na dłużej.
Optymalny skład:
Kaczmarek-Nykiel,Radomski,Kosanovic(Hosek),Suart-Saidi,Bartczak,Cahalon,Suvorov-Niedzielan,v.d Bizen :P
Na pewno tak nie zgramy, za jednego z napastników defensywny pomocnik, a więc za pewne
Kaczmarek Nykiel Radomski Kosa (Hosek) Suart Szeliga Bartczak Saidi Alex Kahlon (Belaid) Niedzielan (Bizon)
Ciężko ocenić nowych piłkarzy więc nie można zakładać kto będzie grał i kto jest lepszy.
Suvorov raczej będzie zdyskwalifikowany więc raczej nie bierzmy go pod uwagę do wyjściowej 11.
Ciekaw jestem, czy nasz trener w meczu z ŁKS-em zdecyduje się na ustawienie 4-4-2.
Skoro ma rozgrywającego to raczej nie ma po co grać 4 4 2
podobno nasz własny Żyd gra też nieźle w destrukcji wiec moze 4-4-2 z Bartczakiem w srodku zdałoby egzamin
kane Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Optymalny skład:
> Kaczmarek-Nykiel,Radomski,Kosanovic(Hosek),Suart-
> Saidi,Bartczak,Cahalon,Suvorov-Niedzielan,v.d
> Bizen :P
Gra u nas jakis Cahalon?
nie gra bo jeszcze nie było meczu od podpisania kontraktu
poczekaj choc do piątku ;)
tak,wczoraj podpisał kontrakt
http://pl.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2012/clubs/player=101361/index.html
Kaczmarek - Nykiel - Radomski - Kosanovic (Hosek) - Struna
Saidi - Bartczak - Szeliga - Visnikaovs
Cahalon
Niedzielan lub Bizen
..................Kaczmarek
............Radomski - Hosek
Nykiel..................................Struna
......................Bartczak
Saidi..............Cahalon.............Visnjakovs
...........V.D Biezen ......Niedzielan
do wypisywania skladow macie odpowiedni tema.
Wreszcie skompletowana kadra, z rozgrywającym, którego brakowało i chwila przerwy w rozgrywkach żeby to wszystko poukładać. Później pojedynek z najsłabszą drużyną ligi, od którego oczekuję rozpoczęcia serii zwycięstw. Panie Trenerze - wierzę, że się uda.
Kto będzie zmiennikiem dla Tamira ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)