No tak, tylko czyja to wina że Bizon nie gra? A zamiast niego na boisku spaceruje Straus, Dudzic, Boljević czy Struna?
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Najgorsze jest to że po tym meczu nadeszło widmo kolejnego [color=#FF0000]4[/color] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sezonu serii Cracovia gra piach i biją ją wszyscy w lidze. To są 3 LATA, podczas których:
-WYMIENIONO WSZYSTKICH ZAWODNIKÓW
-WYMIENIANO TRENERÓW (byli przeróżni)
-Wybudowano profesjonalny stadion
-Zatrudniono dyrektora sportowego
-Zmieniano koncepcje
-Zmieniono kierownika drużyny
-Zatrudniano polaków i zagranicznych zawodników
-Cracovia miała polskich i zagranicznych reprezentantów krajów
Nie zmienił się tylko vice prezes i prezes klubu no i pewnie pare rzeczy. A my nadal nie gramy w piłkę... poza rodzynkami (garstka meczów) te sezony to KATORGA dla oczu, każdy obiektywny obserwator powiedziałby że my oglądając to jesteśmy masochistami. NIECH SIE KUR*** WRESZCIE COŚ ZMIENI NA LEPSZE, nie wymagam jakiejś ligi mistrzów czy ligi europejskiej czy nawet ligowego podium.
[b]Zależy mi na tym żeby Cracovia zaczęła grać w piłkę nożną, a nie uprawiała kalectwo tego sportu, teraz się docenia to jak pięknie chodziła w porównaniu do tego tworu teraz, maszynka Stawowego po wejściu do ekstraklasy... Miało być lepiej ? A zapowiada się 4 sezon gówna[/b]
-----------------Kaczmarek
Nykiel---Radomski---???-------Suart*
Visnakovs--Suvorov--Bartczak--???--Saidi
----------------Niedzielan
Mamy dziewięciu piłkarzy (z czego jeden kontuzjowany, jeden gra po 30-45 minut) plus materiał na regularnych zmienników- Szeliga, Kosanović, może v.d Biezen, ale nie wiadomo. Reszta to piłkarze za słabi (Straus, Struna, Boljević) albo totalny dramat (Żytko, Dudzic).
Z tego pełnego dziur, nielicznego składu zbudowanego tanim kosztem nie da się złożyć nic, co da walkę o miejsce w środku tabeli. Bez choćby jednego nominalnego, porządnego stopera i bez rozgrywającego, nie ma co sobie szargać nerwów po każdej porażce, bo mamy drużynę, która od 3 lat nie opuszcza strefy spadkowej i taki jest stan na dziś.
Cieszy, że Nykiel okazuje się być zupełnie porządnym kopaczem.
Martwi, że Nawotczyński jest stary, zramolały i wiecznie połamany.
Villa_KS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Najgorsze jest to że po tym meczu nadeszło widmo
> kolejnego 4 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sezonu serii
> Cracovia gra piach i biją ją wszyscy w lidze. To
> są 3 LATA, podczas których:
>
> -WYMIENIONO WSZYSTKICH ZAWODNIKÓW
> -WYMIENIANO TRENERÓW (byli przeróżni)
> -Wybudowano profesjonalny stadion
> -Zatrudniono dyrektora sportowego
> -Zmieniano koncepcje
> -Zmieniono kierownika drużyny
> -Zatrudniano polaków i zagranicznych zawodników
> -Cracovia miała polskich i zagranicznych
> reprezentantów krajów
>
>
> Nie zmienił się tylko vice prezes i prezes klubu
> no i pewnie pare rzeczy. A my nadal nie gramy w
> piłkę... poza rodzynkami (garstka meczów) te
> sezony to KATORGA dla oczu, każdy obiektywny
> obserwator powiedziałby że my oglądając to
> jesteśmy masochistami. NIECH SIE KUR*** WRESZCIE
> COŚ ZMIENI NA LEPSZE, nie wymagam jakiejś ligi
> mistrzów czy ligi europejskiej czy nawet ligowego
> podium.
>
>
> Zależy mi na tym żeby Cracovia zaczęła grać w
> piłkę nożną, a nie uprawiała kalectwo tego
> sportu, teraz się docenia to jak pięknie
> chodziła w porównaniu do tego tworu teraz,
> maszynka Stawowego po wejściu do ekstraklasy...
> Miało być lepiej ? A zapowiada się 4 sezon
> gówna
No właśnie to jest najgorsze.
Kurwa ja już widze kolejny sezon grania od 1 do ostatniej kolejki o utrzymanie
a co sezon mówi sie ze teraz bedziemy walczyc o pucharym górna czesc tabeli...
Mecz w Lubinie o przedłużenie posady szkoleniowca PASÓW.
Zmiany mało zrozumiałe, tak jakbyśmy bali się dostać wyżej.
Niestety zapowiada się kolejny sezon..
Suvorov poza bramką to dziś nic nie zagrał ;/
dlaczego wolnych nie strzela Suvorov, tylko Kosanovic albo Szeliga ?
acha. prawdziwy trener powinien mieć w zanadrzu conajmniej 4 pomysły na zmiane taktyki w trakcie meczu. szczególnie jak go rucha kolega z tej samej wronkowskiej szkoły, czyli Michniewicz. z niego jest człon nie trener, a rozpracował pana, panie Szatałow w szczegółach
beret Napisał(a):
> acha. prawdziwy trener powinien mieć w zanadrzu
> conajmniej 4 pomysły na zmiane taktyki w trakcie
> meczu. szczególnie jak go rucha kolega z tej
> samej wronkowskiej szkoły, czyli Michniewicz. z
> niego jest człon nie trener, a rozpracował pana,
> panie Szatałow w szczegółach
Bo nas to jest sztuka nie rozpracować :)
Biedny Kosanowicz na boku obrony który nie ma ani sił ani pojęcia o grze na tej pozycji i za chwile będzie podobną ofiarą jaką zrobiono z Wasiluka,długie piłki na osamotnionego Niedzielana ,brak ofensywnego pomocnika z prawdziwego zdarzenia i jeszcze te kosmiczne zmiany ; po co ściągaliśmy Bizona skoro Dudzic jest lepszy?!
Bo Szatałow to umie tylko o utrzymanie walczyć, nie o wyższe cele. Do tego te zmiany - ja chce na boisku widzieć Bizona, a nie przegrywamy 2:0 a ten Strune wpuszcza i jeźdźca bez głowy.
Dzisiejsze zmiany to istna perełka w trenerskim fachu. Przegrywając 2:0 trener ściąga Niedzielana i nie wpuszcza wcale Bizona? Przecież wtedy trzeba się było rzucić Niedzielanem, Bizonem i ew. Dudzicem do ataku, a nie bronić dwubramkowej wtopy! Co by zmieniło 3:0 albo 4:0?
Żółta kartka panie Jurku. Prawie pomarańczowa.
Dzisiejsze zachowanie trenera było fatalne ja sie dziwie że takie zmiany w ogóle miały miejsce!Kupujemy Briezena a wchodzi Dudzic?Cholera to co to za transfer dokonany-czy w tym klubie ktoś za coś odpowiada??Ja pierdole przegrywamy a my sciagamy napastnika i wprowadzamy defensywnego kolesia?Dudzic nas jeszcze nigdy nie zbawił choć siedzi w Cracovii kilka lat.A dla mnie już mega ewenementem jest to ze mamy lewego obronce Puzigace a trener wstawia wolnego i nie majacego pojecia Kosanovica.Jak to do kurwy nędzy moze byc?Nic z tej drużyny nie będzie i Suvorow i Saidi odejdą bo widzą co się dzieje że pyta jest i długo będzie a że przyjdzie jakiś dobry piłkarz też nie ma co liczyć widząc od kilku lat zespół CRACOVII na samym dole tabeli.Więc jesteśmy skazani na to co od kilku lat walka w dole tabeli.Mam już dosyć tej prowizorki i tych mega smiesznych zmian które dzisiaj zobaczyłem
niech sobie Saidi z Suvorovem odchodzą jeśli mają być bezproduktywni. dzisiaj największa pyte zagrali właśnie oni plus Niedzielan.
Oj SaNtO SaNtO , a jak Klich grał w parunastu meczach pyte to tego nie widziałeś, ech.
a ja do trenera mam inne pytanie jak to jest że drużyna gra dwa mecze na stojaka, w trzecim goni jak szalona a w czwartym znowu o tempo wolniej, jak ta druzyna jest przygotowana do sezonu ? przecież to nie moze być tak że w tydzien przed Lechią, zespól przechodzi fizyczną metamorfozę ( i wyglądało to tak że po ciezkich treningach przychodzi świeżość i dynamika) a dzisiaj nie powtarza dyspozycji z Gdańska, to co w Gdańsku to był jednorazowy wystrzał ? przecież powinna być w tym jakaś stabilność albo jakiś progres ? a u nas huśtawka
PS zmian nie komentuję, bo szkoda słów, jak widać Dudzic jest lepszy od Bizona, Panie Trenerze ostrzegałem Pana granie Dudzicem to jest sabotaż, i dzisiaj Pan poddał mecz grubo za wcześnie...
Nie jednorazowy wystrzal tylko poprostu lechia jest slaba jak barszcz i tyle w temacie na tle lechi wygladalismy dobrze a na tle jagieloni juz nie bo niedala nam rozgrywac pilki tylko presingiem atakowala i niemielismy miejsca wyczaili patent dluga pila na Niedzielana pokryli go dobrze i niemielismy co zrobic potem jak wszedl Visnjakovs to szarpal indywidualnymi akcjami i to wszystko...
Michniewicz znowu ograł Jurija jak dzieciaka.
jestem zdezorientowany: w mezu z Lechią drużyna zagrała dobrze taktycznie, walczyła i miała siły, ale w trzech pozostałych meczach drużyna wyglądała na nieprzygotowaną taktycznie, fizycznie i mentalnie.
Niech ktoś w końcu założy temat Szatałow musi odejść.Nie popełniajmy tego samego błędu co rok temu z Ulatowskim
boleknh Napisał(a):
> Niech ktoś w końcu założy temat Szatałow
> musi odejść.Nie popełniajmy tego samego błędu
> co rok temu z Ulatowskim
o Jezu:):):):)
Ja zaloze za 5 tygodni, jesli dalej bedzie tak, jak jest. :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)