Krzywicki chyba lepszy od Kreigera :D na Ukrainie gol , przyjechał na Kałuży gol... :) gwiazda nam rośnie :D a tak na poważnie ciesze się że Rupa strzelił gola :) Może wkoncu przejdzie do kadry pierwszej ? napiszcie jak wypadli Testowani gdyż niestety nie mogłem się urwac z pracy na mecz:)
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Marcin oszczędzał się cały mecz, żeby mieć siłę strzelić w ostatniej minucie. ;)
Na razie nasza gra w sparingach słabo wygląda ale na szczęście to tylko sparingi. Ale powiem wam ja już w zimie myślałem sobie, że można by Dawida wziąść bo w ME. dobrze sobie radził ;p
Doprowadzilismy do tego ze Krzywicki naprawde jest naszym najlepszym napastnikiem ... to jest smutne.
Sam jesteś smutny, pesymisto.
Wprowadźmy rangi na forum: napierdalacz, starszy napierdalacz, malkontent, mieszkaniec Hobbitonu itd. :)
Widzę znów niezadowolenie u kolegiSlapi1988 że Krzywy strzelił to jest smutne
Bynajmniej :D Zawsze chlopaka bronilem przed "napierdalaczami" ... smutne jest to, ze pilkarz ktory od tylu sezonow nie mogl przebic sie do pierwszej 11 na tle sprowadzonych pilkarzy jest najlepszy :) Pokazuje to tylko tyle, ze jednak Krieger i Kedziora ( chodz tego drugiego, byl to dopiero pierwszy wystep) nie byly dobre posuniecie. Krieger po tych 3 sparingach juz udowodnil ze jest 2 Bartkiem Dudzicem ktory ani sam na sam, ani z 11 m na pusta nie trafi. Mamy teraz 4 napastnikow w tym zadnego klasowego.
aaa i tak nawiasem ... znowu dobry wystep Puzigacy ... ktorego usilnie staramy sie pozbyc :)
Jak dla mnie Kędziora na plus. Spodziewałem się zobaczyć człapiącego dziadka ale widać że pewne umiejętności ma, parę ładnych podań wymienił, robił szum i walczył.
Krzywicki grał jak zwykle ale starał się, to że nie zgłaszał chęci zejścia po kontuzji zasługuje na pochwałę. Ma może jednak trochę charakteru i chciał coś pokazać.
Krieger słabo chodził tylko przygarbiony po boisku, dużo strat, niedokładnych piłek, słabe przyjęcia.
Brawa dla Rupy, niech mu to doda wiary. Myślę, że będziemy mieć z niego pożytek.
No i na koniec szkoda mi Szymka. Jedno niezdecydowanie wyjść, nie wyjść i piłka za kołnierz.
Ogólnie to druga połowa nie najgorzej, nieco więcej już biegamy i trochę walki się pojawiło.
[i]Mierzejewski[/i] byłby lepszy od Nykiela no ale trudno, co zrobić?
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mierzejewski byłby lepszy od Nykiela no ale
> trudno, co zrobić?
dokładnie wg.zasady ''cudze chwalicie swego nie znacie''
Rupa oprócz bramki(strzał życia) jeździec bez głowy taki sam jak Bartek Dudzic,więc proszę was nie wpisujcie postów żeby dać Rupie miejsce w pierwszej drużynie.My potrzebujemy wzmocnień a nie uzpełniania składu.Krzywicki o niebo lepszy od Krygiera i od Kędziory.Fakt to jest tragedia.Mamy powtórke z rozrywki kiedy rok temu Krzywicki był najlepszym naszym zawodnikiem w sparingach.Puzigaca znowu porawny występ ale Panu trenerowi nie pasi koleś i co zrobić :)
Puzigaca i Vule zagrali niemal bezbłednie o co w tym chodzi żeby sie ich pozbywać ?
Trener nie jest chyba dogmatykiem, tylko patrzy na realną formę piłkarską (vide wyrzucenie Wasiluka, a chęć zatrzymania Mierzejewskiego). Puzigaca praktycznie u nas nie grał, teraz dostaje swoje pierwsze szanse od długiego czasu. Kosanovic na początku też nie zachwycał. Może więc w sytuacji, kiedy bierzemy Żytkę, Puzigace można zostawić? On jest młody i rozwojowy, natomiast Vule - inna historia, ani jedno, ani drugie, natomiast sporo kosztuje. W lidze miał różne momenty, strzelił ważne bramki, bilans jest jednak negatywny - myślę o meczach wyjazdowych (Ruch, Arka) i zawłaszcza o Widzewie u nas.
Z napastnikami rzeczywiście śmieszna historia. Nie bierzmy już szrotu! Niedzielan, Ondo, Stevanovic, i jesteśmy szczęśliwi.
Dać szanse Dawidowi Rupa chłopak ma talent tylko trzeba go pod szlifować, Krigier to jakieś nieporozumienie
Kajak Napisał(a):
> Mierzejewski byłby lepszy od Nykiela no ale
> trudno, co zrobić?
Rozumiem, że Nykiel ma zbyt małe umiejętności by zaliczyć tak piękną asystę jak Łukasz M. w Bełchatowie?
A cos sie tak do tej jednej sytuacji Mierzejewskiego przyczepil ??? Wybil pilke jak wybil a ze 3 asekurujacych pilkarzy nie raczylo zablokowac strzal Kuskwika to tez moze wina Lukasza ??
Nykiel mial dzis klopoty z dynamika ( moze to przez ciezkie treningi - nie wiemy) ale wszystkie wrzutki w jego wykonaniu niecelne. Jak z kryciem i pojedynkami glowkowymi, ciezko powiedziec bo raz nie bylo ich zbyt duzo, dwa ciezko wogole kogokolwiek oceniac na tle slabego Piasta ( ktory 2 polowe zagral rezerwa i testowanymi pilkarzami).
jarojarecki Napisał(a):
> Dać szanse Dawidowi Rupa chłopak ma talent tylko
> trzeba go pod szlifować, Krigier to jakieś
> nieporozumienie
nieporozumienie to jest to ze jeszcze Cie czytam.
co do Nykiela. on nie ma do zaoferowania w ofensywnie NIC a w obronie jest poprostu przeciętny. mamy doczynienia z potterowym "zamienij stryjek"
Santo ale za przeproszeniem p.i.e.przysz...Nykiel w dzisiejszym meczu pokazał że ma chęci do grania, ciągle się włączał w akcje ofensywne..inną sprawą jest ze wrzutki mu dziś nie wychodziły. Może wynikało to ze zmęczenia? niewiem...
Widać, że chlopaki są podjechane i stąd ta momentami ślamazarna gra, ale były i też momenty niezłe. Dzisiaj z nowych graczy na plus zdecydowanie Kędziora.
Napadzior (a najlepiej dwoóch) potrzebny od zaraz!
SaNtO Napisał(a):
> jarojarecki Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Dać szanse Dawidowi Rupa chłopak ma talent
> tylko
> > trzeba go pod szlifować, Krigier to jakieś
> > nieporozumienie
>
>
> nieporozumienie to jest to ze jeszcze Cie czytam.
>
> co do Nykiela. on nie ma do zaoferowania w
> ofensywnie NIC a w obronie jest poprostu
> przeciętny. mamy doczynienia z potterowym
> "zamienij stryjek"
Jestem jakoś dziwnie spokojny, że mylisz się bardzo co do Nykiela. SaNtO... na oceny przyjdzie czas, kiedy zacznie się walka o punkty. Nykiel wrócił po dość poważnej kontuzji, na optymalną formę przyjdzie pora.
ja nie oceniam Nykiela przez przyzmat 45 minut w jakims meczu sparingowym czy jeszcze lepiej jak niektorzy po np opisie meczu. ja goscia znam bo gral w lidze i wiem ze w ofensywie nie ma do zaoferowania NIC, niestety. cieszylem sie na ten transfer bo wiedzialem ze bedzie sensowny zmiennik dla Mierzeja, w innej roli go nie widziałem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)