Czekamy na Slowakow trenerze
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
eplv Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> etikan Napisał(a):
> --------------------------------------------------
>
> Dokładnie, pierd.... milicjant.
> Stacja też super profesjonalna, ekspert z tego
> milicyjnego dziada jak z koziej du...
Juz nie raz to pisalem, ale widocznie - jak mowi lacinskie porzekadlo - repetitio est mater studiorum:) Iwan nigdy nie byl na milicyjnym etacie. Byl zatrudniony (rzecz jasna fikcyjnie, jak wszyscy pilkarze w tamtych latach) w jednej z kopalni w Jaworznie.
A jezeli cos mowi o pilce, czy sprawach pilkarskich, to nalezy sie dobrze zastanowic zanim sie go schepie... On wie co mowi.
Wszyscy piłkarze?
To dlaczego chorąży Nawałka brał udział w zabezpieczaniu Rynku Głównego z pałą w rękach?
Powtórzę moje pytanie : orientuje się ktos o której jest dzisiaj trening na wielickiej ?
o 8 maja badania trening 11
Ze słów trenera wynika ze żadnej BOMBY dziś nie bedzie iwan straszny burak co do kibiców to przegiął, nas na treningu było więcej niż kundli na Hutniku widać jakich boli że mamy piękny stadion !!!
Padło wczoraj też pytanie, czy Szatałow zostanie w klubie, gdy nie daj Boże spadniemy? - trener powiedział, że zostanie i będzie walczył o powrót do ekstraklasy.
Są gdzieś jakieś zdjęcia z dzisiejszego treningu?
http://terazpasy.pl/index.php/cr_site/Multimedia/fotogalerie/Foto-Pierwszy-trening-42-zdjecia
LiD.Z. Napisał(a):
> Iwan straszny burak co do kibiców to
> przegiął, nas na treningu było więcej niż
> kundli na Hutniku widać jakich boli że mamy
> piękny stadion !!!
Poniekąd Iwan ma racje,frekwencja na Pasach nie powala na kolana.W blisko milionowym mieście nie możemy zapełnić stadionu nawet na derbach z wisłą.Z lechem 4,z bytomiem 7 (1,5tys.gości) z bełchatowem 6. Mam nadzieje ze drużyna Szatałowa zacznie grać na miare oczekiwań kibiców i ci którzy kładli laske na mecze zaczną na nie chodzic.Bo przykro patrzy sie na pustą trybune od ul.kraszewskiego.A z tymi szowinistami to wiadomo,jak słyszy chłop na derbach przy kałuży 80% czasu Wisła to stara k... 100%czasu małecki ty Skurw.... to co ma o nas myslec :D
Szatałow wierze w Ciebie :)
Trener Jurij Szatałow miał do dyspozycji blisko 30 piłkarzy, wśród nich sześciu nowych, którzy przyjechali na testy. Zgodnie z ideą prezesa Janusza Filipiaka "Będą młodzi... i o to chodzi" sięgnięto po młodych zawodników.
calosc:http://krakow.naszemiasto.pl/artykul/728268,cracovia-rozpoczela-przygotowania,id,t.html?kategoria=664
"Będą młodzi... i o to chodzi" jakie rymy:D Profesor to chyba poeta zostac powinien:D
a co do gry na 3 napastników to potrzeba w takim wypadku ok 3 dobrych napadziorów i 1 lub 2 zmienników na wypadek kontuzji....coś mi sie to nie wydaje...
Ja myślę, że gra trzema napastnikami polega na podłączaniu się skrzydłowych + jeden napadzior środkowy; w naszym wypadku skrzydłowi to Saidi i Dudzic (o ile nic się nie zmieni) + vacat.
A może Saidi Suard !!!
Fragment tekstu ze strony głównej ( http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/pojawil_sie_kolejny_testowany )
[i]Na poniedziałkowym treningu (w niedzielę zespół ma dzień wolny) zabraknie również trzech spośród dotychczas testowanych, którzy nie przypadli do gustu sztabowi szkoleniowemu. - Wiemy już, kto opuści Kraków, ale poinformujemy o tym dopiero w poniedziałek. Wcześniej chcemy porozmawiać z tymi piłkarzami - informuje Rząsa.
Co więcej, w poniedziałek można spodziewać się trzech nowych zawodników, którzy rozpoczną testy w Cracovii. Dwaj z nich to napastnicy.[/i]
"Po wynikach ich ocenimy", tak też będzie w wypadku Jurija, ale już teraz mogę powiedzieć, że podoba mi się ten system testowania. Z pewnością nie jest to idealna formuła, ale jak na zastane warunki wygląda to całkiem, całkiem.
w poniedziałek trening po południu...chyba 15.30...
Widzę, że sprawy idą w dobrym kierunku. Patrzę optymistycznie w przyszłość.
[quote="w poniedziałek trening po południu...chyba 15.30..."]
[/quote]
Może szykowana jest jakaś konferencja ok 12
killer134679 Napisał(a):
> >
>
>
> Może szykowana jest jakaś konferencja ok 12
Zapewne bramkarza przedstawią w poniedziałek bo Jurij mówił w Orange Sport, że to kwestia 2-3 dni
Kaczmarek i Bąk grali turniej na hali zapewne po turnieju któryś z nich albo obaj przyjadą do CRACOVA!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)