Właśnie oglądałem powtórkę to jest dramat nikt nie gra wszyscy się chowają za plecy nie wychodzą do piłki podania to drwina i sabotaż oni nie wiedzą na czym polega gra w piłkę trenerze jeszcze raz panu współczuje wdepnął pan w wielkie GÓWNO !!!CRACOVIA TO MY!!!
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
g4lu Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cabaj - Polczak, Kosanović, Sasin, Moskała -
> Radomski, Ntibazonkiza, Klich, Suart - Ślusarski,
> Matusiak
już bym wolał Dudzica zamiast Ślusarskiego, a poza tym co można wymagać od Janusa, Sasina czy Moskały... pierwszych dwóch to byli pomocnicy a Tomek napastnik... Jak można było być tak ślepym i nie kupić bocznych obrońców przed sezonem!?!?
oglądając filmiki z bramkami dla Jagiellonii w trzech przypadkach na cztery na początku krótkiego przecież fragmentu to my jesteśmy w posiadaniu piłki, bezsensownie ją tracimy, i bach - bramka dla rywali. czyli 15-20 sekund przed stratą gola to my kontrolujemy piłkę. nie pierwszy raz to zauważam. koncentracja i wyprowadzanie piłki z własnej połowy to jedna z najpilniejszych rzeczy do poprawy.
knur Napisał(a):
my jesteśmy w
> posiadaniu piłki, bezsensownie ją tracimy, i
> bach - bramka dla rywali.
no właśnie
Wszyscy o tym wiedzą ale co zrobić jak grajki tego nie umieją!!! CRACOVIA TO MY!!!
Janus dzisiaj wieczorem ze swoją połowicą wybierał kurtkę a jakże w Bonarce... nie była to taka kurtka w której cieżko byłoby go roz[poznać a więc mniemam że Janus po swoim występie w Białymstoku chce się pokazać jeszcze bardziej toż to dramat ja na jego miejscu do następnego meczu czyli do zrehabilitowania się z domu bym nie wychodził przynajmniej w Krakowie i jak widać ma zaskórniaki bo brak pensji mu w zakupach nie przeszkadza
Bez jaj, żeby gość nie mógł na zakupy pójść :)
ale ja mu nie bronie iść na zakupy... i nawet go nie opierdoliłem za postawę w kolejnym meczu ! ja się mu tylko dziwię... może mam subiektywne podejscie do sprawy ja naprawdę mając świadomość mojej postawy w meczach po kurtke bym pojechał do Katowic ! bo bym sie wstydził iść do Galerii w której moge spotkać kibiców których po raz kolejny krew zalała jak zobaczyli moje wyczyny, no ale ja mam subiektywne podejście do sprawy jestem wszak kibicem a kiedyś nawet byłem kibicodziałaczem i odszedłem od Procesora sam z własnej woli bo go miałałem dość !
( mimo że Procesor twierdzil że mnie wyjebał - wot taka sztuka co tylko wydaje wyroki w procesach...bo ma taka wladzę - wot siła pieniądza, jak widać - niekoniecznie rozumu !)
mknacylopez Napisał(a):
> Bez jaj, żeby gość nie mógł na zakupy
> pójść :)
A ma jaja żeby wychodzić z nimi na zakupy ? ;)
Szanowny Panie Trenerze!
Mam nadzieję i liczę na to, że jeżeli nie uda nam się najbliższych dwóch meczach zdobyć czterech punktów, to zostanie Pan dalej i zbuduje drużynę, która będzie miała charakter i jaja!!!!! Myślę, że kibice są za Panem i już przyjeli tą gorzką pigułkę jaką zaserwowali nam piłkarze. Jak Pan ujął, większość nie nadaje się do gry na tym poziomie piłkarskim. I za te słowa DZIĘKUJĘ !!! Jest Pan chyba pierwszym trenerem, który mówi to co myśli i nie ukrywa emocji. Może nasi jeszcze aktualni piłkarze zdadzą sobie sprawę z tego, że piłkarz to jest zawód jak każdy inny i pracodawca oczekuje wyników. Nikt nie kazał im zdobywać mistrzostwa Polski, tylko grać spokojnie w środku tabeli. Ale jak widać piłkarzykom się nie chce...i mają gdzieś jakiekolwiek zasady !!!!
Śmiem przypomnieć, że już Orest mówił o szrocie jaki mamy w zespole. A co Orest potrafi zrobić jak ma piłkarzy to widać teraz w śląsku. Swoją drogą uważam, że wywalenie Lenczyka to największy błąd Filipiaka w ostatnich latach. Człowiekowi udało się ze szrotu zrobić drużynę i jakoś to zaczynało wyglądać, a po paru wzmocnieniach po jego myśli byłoby pewnie naprawdę dobrze. No ale przecież nie chciał współpracować z niekompetentnymi ludźmi w zarządzie i Niemczech to trzeba było się go pozbyć. Witki opadają jak się o tym wspomni...
Ja wiem,że to nie ten dział forum,
ale mam nadzieję,że na meczu z Ubotem głośne "Jurji Szatałow!!!" zostanie zaintonowane z młyna przez prowadzących.
Należy mu się jako oficjalne przywitanie i moim zdaniem podejście do swojej pracy.
klekot Napisał(a):
> ale ja mu nie bronie iść na zakupy... i nawet go
> nie opierdoliłem za postawę w kolejnym meczu !
> ja się mu tylko dziwię... może mam subiektywne(...)
Jak byś grał w ŁKSie to myślę że by cie to nie obchodziło co sobie myślą kibice i byś do Warszawy nie jechał po kurtkę tylko normalnie w Manufakturze kupił.
tak, tak RTXie pełna zgoda jak bym grał w ŁKSie to w Manufakturze pewnie znalazłby się kibic który by te kurtkę dla mnie kupił...
aki111 był juz trener co powiedział jakich ma zawodników ba i z tym składem utrzymał nas w lidze z 7 pkt zapasu...
Panowie i Panie pełna zgoda co do wsparcia dla Trenera ale pamiętajcie kto tych piłkarzy kupił, kto ich przygotował do sezonu, kto zatrudnił tych co ich kupowali i do sezonu przygotowywali a cel był ambitny... wszak gwarancja utrzymania to przy budżecie Cracovii to jakaś kpina !
no to jesteśmy w domu budżet pewnie na jakieś 8 miejsce a punktów 5 czyli 16 miejsce i nie dajcie sie wciągnąć w powierzchowne widzenie świata że piłkarze sa wszystkiemu winni !
http://www.goool.pl/aktualnoci/ekstraklasa/4794-outsiderzy-pen-gb.html
Mierzeja już w tym roku nie zobaczymy na boisku
[url=http://www.futbolnews.pl/informacje/flesz-news/art,13528,pilkarz-cracovii-wroci-do-zajec-za-kilka-tygodni.html][operacja mierzejewskiego][/url]
I wiadomo to od kilku tygodni, jeśli mamy się na linki zmagać :)
Prawda to, że Ślusarski, Matusiak i Suart w ME?
A Saidi podobno się rozchorował.
No to świetnie :) Z Bełchatowem Krzywicki na szpicy...przynajmniej zabawnie będzie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)