obojętne ile dostanie. ważne żeby obie strony wywiązały się z umowy :)
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Opcja nr 5: Zostanie przez profesora ozłocony a my postawimy mu pomnik.
piotrek67:
[i]Tak trener Lenczyk ściągnął Surmę aby obserwował rywali,nagrywał mecze i prowadził niektóre treningi z graczami niełapiącymi się do 1 drużyny.[/i]
Surma zaczął terminować u Stawowego w Łęcznej. Orest ściągnął Surmę do Cracovii dwa tygodnie po tym gdy Stawowy po trzech kolejnych porażkach został w sierpniu 2009 z Łęcznej zwolniony.
Mam złe przeczucie co do nowego Trenera,nie wiem czemu.(obym się mylił)
Jak by co - TO POWODZENIA!!!!!!!!!!!!
I Surma pomagał jeszcze Orestowi w Bełchatowie.
Nastepny mesjasz przyszedl; "jak zdobedziemy w tej rundzie 6pkt to sie utrzymamy" , albo to jest kolejne mydlenie oczu kibicom i opinii publicznej albo po prostu nie wie pan Panie trenerze w co pan wdepnal...pare kolejek i pan ochlonie...
AR - a można się też zwyczajnie nie przypierdalać do każdego zdania wypowiedzianego przez nowego trenera ? :)
No coz, facet musi cos w tej druzynie widziec, czego inni nie widza - i na tym polega "cymes":)
To tak jak w pytaniu do siebie zawistnej kobiety patrzacej na niezbyt przystojnego faceta u boku kolezanki: co ona w nim widzi? Ano cos, czego wlasnie ta pytajaca nie widzi, bo sa jeszcze inne wartosci niz uroda...
nie wiem dlaczego ale ja jakoś wierze w Szatałowa !!! TYLKO PASY!!!
Ształow trafił do zdemoralizowanej , skłoconej , rozbitej armii. Wojska które leje każdy któremu się chce mocniej piłkę kopnąć.
Może Ruski mówić co chce. Ma ich pozbierać do kupy na 4-y mecze. Płaczem tego nie zrobi.
Ta zatrudnili psa Surmę podczas gdy na tym forum są sami specjaliści i najważniejsze Pasiaki!
Pan Jurij już za 3 tygodnie zapłacze za "ciepłą posadką" jaką miał w Polonii Bytom.
_marcello_ Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pan Jurij już za 3 tygodnie zapłacze za
> "ciepłą posadką" jaką miał w Polonii Bytom.
Tu przynajmniej mu płacą!!!
Właśnie chciałem się zapytać marcello, czy przyszedłby do mnie na ciepłą posadkę za free. Potrzebuję wolontariuszy do pracy.
Dla mnie Szatałow jest w czepku urodzony. Jeżeli spadniemy, to trener wyjdzie obronna ręką, bo wiadomo w jakiej sytuacji przejął zespół ( wszystkie gromy spadną na Ulatowskiego). W przypadku utrzymania się zostanie przez wszystkich ogłoszony mianem cudotwórcy. A po wtóre kase dostaje co miesiąc i to jest kasa pewna w przeciwieństwie do tego co miał w Polonii B..
Chyba że zanotuje rekord podobny do Uli, tfu
Rekordu uli nikt nie pobije
Co wy tak pieR$%^icie o tym spadku! Przecież my się utrzymamy z jurijem. A jak nie wierzycie to nie piszcie bzdur przynajmniej na tym forum. Teraz z widzewem wygramy później z jagielonią i mamy 6 pkt a na wiosnę idziemy do przodu.
Według mnie to drużyna jest źle przygotowana a Ula to za grzeczny trenerek był i chłopoki nie pracowali należycie pod nim na obozie.Widać po Lechu że brak sił daje taki a nie inny skutek.Kosztem gry w pucharach nie mają sił na ligę i kolejną porażkę własnie ponoszą na szczęście z Polonią Warszawa:)
Edit;) jednak się pospieszyłem 2-2:)
W Poznaniu remis 2-2 !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)