Pozostaje mieć nadzieję, że tak dobrze :-)
-
-
Re: Jurij Szatałow - treningi sparingi taktyka
Bolek - przecież z piłkarzami nikt nie rozmawiał to o czym Ty mówisz?
A ja mam nadzieję że trener sprawdzi Przemka Kuliga .
Jak on miał formę to naprawdę grał super , i mam nadzieję że te formę odzyska !
boleknh Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zibiland czy ty musisz kuwa całe życie
> przekręcać nazwiska naszych piłkarzy?
> Na treningu była ciekawa rozmowa,zobaczymy co
> wyniknie z tego gadania ale Ślusar powiedział ze
> tak jak bedą zagrają w Piątek to nigdy nie
> widzieliśmy :)
haha margines grania gorzej niż ostatnio całe szczęscie jest mniejszt niż potencjalna poprawa gry ; D
Cracovia to MY
"Szatałow na treningach był ostry dla swych nowych podopiecznych. - Zagroził nam, że za popełnianie elementarnych błędów taktycznych będzie wyrzucał ze składu - zdradza jeden z piłkarzy."
Interia.pl
Trener już mi się podoba. Do 18 meczowej nie wziął "najlepszego" stopera Wasiluka i Merdy! Oby tak dalej, będzie dobrze!
Kosanovic zamiast Jarabicy to jest bdb wiadomośc.
pawlus17 Napisał(a):
> Trener już mi się podoba. Do 18 meczowej nie
> wziął "najlepszego" stopera Wasiluka i Merdy!
> Oby tak dalej, będzie dobrze!
Merda jest kontuzjowany.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77156,title,Kibice-Cracovii-traca-cierpliwosc,wid,12825442,wiadomosc.html co to sie działo był tam ktos z naszych ?? :D jak cos to pisac na priva co powiedzieliscie Trenerowi Szatałowowi
Nic się nie działo. Bez podniety
nie wogule nic sie nie działo - chyba musiało paśc kilka ostrych słow kibicow co myslą o druzynie
skoro wiesz, że musiało paść "kilka ostrych słów" to po co pytasz...
[url=http://www.youtube.com/watch?v=7tU6Yr1fDRQ&NR=1]KLIK[/url]
sprawdzcie od 1:40
Pozdro!
"Szatałow na treningach był ostry dla swych nowych podopiecznych. - Zagroził nam, że za popełnianie elementarnych błędów taktycznych będzie wyrzucał ze składu - zdradza jeden z piłkarzy."
Cholera ... to zaraz poleca same walkowery, bo nie bedzie mial kto grac ..
z czego to jest fragment?
Cytat pochodzi z twórczości Michała Białońskiego. http://sport.interia.pl/pilka-nozna/news/wielkie-derby-krakowa-bez-polskiej-mysli-szkoleniowej,1553693,19
Jak beda w każdym meczu gryźć trawe to moze bedzie lepiej..........
Oni zaczną grać lepiej , zreszta już lepiej grają. Już samo przyjście trenera ,który wystawia według tego co widzi na treningu/meczu a nie według tego ile kto kosztował spowodowało ,że drużyna walczy.
kulkaczekoladowa Napisał(a):
> KLIK
>
> sprawdzcie od 1:40
>
> Pozdro!
Ślusarski na Kapitana :D
Na konferencji prasowej Szatałow wyraźnie załamany tym, zw jakie g... wdepnął. Mimo wszystko, trzymaj się trenerze i jakoś poukładaj te klocki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)