Widzę, że każdy następny dzień działań naszego znakomitego MKS-u będzie napełniał mnie weną ;)
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
P.i.e.r.d.o.l.n.i.ę.t.y ten system od lat,
Chamstwo, pycha to jego jest znak,
Układ pluje nam w twarz,
Brnie w głupotę bez nas,
Już osuszyć to bagno jest czas.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
-
-
Wszystko zaczęło dołować odkąd Filipiak się zrobił prezesem!!!
Mr Right & Mr Wrong Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> tez mnie to zastanawialo, nie powierzylbym
> Tabiszowi ani zlotowki swoich pieniedzy.
Ja za to wszystkie. Słupki by się zgadzały, nic nie wydałby niepotrzebnie, a nawet może coś by zarobił, vide: Kaliciak za Stawa.
Eh ale wy tylko narzekacie...ja teraz do profesora nic nie mam...mamy lodowisko a nie stodołem,mamy sliczny stadion...a nie gówno jak dziwka z naprzeciwka...chłopa daje kupe swojej kaski...wyciagnął nas z mega gówna...to pierdoli tabisz to on chodzi na rozmowy ,on kontrakty załatwia,a prezes daje kase,...przyszedł ulatowski,mial pewne wizje,chciał...i Janusz mu zaufał,jak zapewne każdy z nas...
ale cóz...takich mamy trenerów w kraju,a jak przyjdzie dobry trener z twarda reka (petrescu) to kopacze płaczą do gazet ,że musza trenowac i biegać...
co tu wina filipiak ?? czego...?? chłop nam Cracovie robi mega medialna ,sa reklamy,ludzie stoja w kasach jak nigdy,kolejki...az miło popatrzeć pod stadionem...i to jego wina,
ze druzyna nie gra..czy tego ze w przed noc przed meczem z zagłebiem l. widze najebanego ślusarskiego w fashion??... to z czym do czego...jego wina ,że wasiluk (nieliczny lewonowzny obrońca,wysoki ,kawał chłopa) za chuj nie może się pozbierać,bo nawet ciałem sie nie zastawi jak wczoraj przy bramce peszki...niestety polscy piłkarze to chujowa mentalności podejscie do pracy...suart i saidi...ich nie widac zeby stali,oni walcza...u nich nie ma straconych piłek,widac checi i walkie niemówiąc o technice...a popatrzmy na np. dudzica...kurwa chłop piłki nieprzyjmie,nie przepchnie sie a biega jak panienka do wydymania...piłke mu odbiora to po chuj o nia walczyc,skoro moze potruchtac lub sfaulować,ew rozłoży ręce i błaga o wolnego...
Wiem,dostane pociski,zjebiecie mnie...że trzymam po stronie filipiaka...
owszem tak ,tym razem tak...!!
On daje kase i wymaga,dzięki niemu mamy to co mamy (lodowisko,stadion,obiekty kabla,medialność) i bedzie jeszcze na cichym kąciku,
a co piłkarzyn....ba,jakich pilkarzyn...KOPACZY... niestety taak mętalność chujów,że po co biegać ,jak kaska i tak wpadnie...a jak trza pracować i charować to biadolenie i lament...
dobra nie truje już ...;)
pozdrawiam PASIAKI...
....i paiętajmy ,bo co nam zostało...DUMNI PO WYGRANEJ I WIERNI PO PORAŻCE...CRACOVIA KRAKÓW
ja jednak wierze w naszą Cracovie...
Wy nie rozumiecie Filipiaka - po miastach z Ekstraklasy, gdzie można się pochwalić nowy stadionem, w pierwszej lidze będziemy się chwalić w mniejszych mieścinach i wioskach. Chodzi o świadome działanie na rzecz....
Filipiak robi kampanię na potrzeby startu w wyborach na Prezydenta RP w 20...roku (ostateczne data po ustaleniach z Tabiszem)
[quote=gig]
Ja za to wszystkie. Słupki by się zgadzały, nic nie wydałby niepotrzebnie, a nawet może coś by zarobił, vide: Kaliciak za Stawa.
[/quote]
Zarobił coś na Kaliciaku? Nie słyszałem. Jak ty byś tak wychodził na inwestycjach jak Cracovia na Kaliciaku, to byłbys bardzo biednym czlowiekiem. Ale w jednym masz racje: nie wydalby niepotrzebnie. Niestety, z tego co widać, nie wydaje tez potrzebnie.
Pewnie ! K^%$#@ pewnie! w szale katastrofy piłkarskiej rozpi$%%^& wszystko na czele ze stadionem.
C*&*@ by było bez Filipiaka.
Kiedyś szalony Nunez spadł z ligi hiszpańskiej. Kibice Atletico kupili 63 tysiące karnetów na 2-ligę wtedy. Więcej niż w 1 lidze. Jak wy wesprzecie Cracovie w biedzie? nap@*&^ na wszystko?
V LO Napisał(a):
> Przyjmuję zakłady, że zaraz moderatorzy z
> Comarchu wywalą temat w kosmos albo co najmniej
> go zamkną...
Ok zakładam się!
gig Napisał(a):
> . Mało kto mówi pan profesor Majchrowski,
> chociaż i takich magów na tym forum widziałem.
ale mówią "prezydent Majchrowski"
jeśli już nie chcesz mówić "profesor Filipiak"
(choć to akurat warto podkreslać, bo to jest COŚ)
to mów przynajmniej "prezes Filipiak"
sterby Napisał(a):
> kraker87 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > U nas tak naprawdę prezesem jest Tabisz.
>
> NIEPRAWDA.
> Nic nie dzieje się bez woli i zgody Boss' a.
>
> JT jest ślepym wykonawcą polityki pryncypała.
> Jeżeli nie informuje Profesora o czymś, to tylko
> o tym, w czym ma swój prywatny interes.
> Proponuję prześledzić transfery przez ostatnie
> lata, a nawet zrobić sobie taką tabelkę z
> następującymi kolumnami.
> Piłkarz - Jego Manager - Wynik Sportowy
> Osiągnięty w Cracovii.
>
> Może dojdziecie Panowie do ciekawych wniosków.
Ehh czyli jeszcze większe gwno. Dla tego też potrzebujemy wice który będzie miał jakieś pojęcie i zaangażowanie. Będzie starał się o zaakceptowanie jego inicjatyw przez Filipiaka. Ogólnie to jest pyta. Może z Szatałowek się coś zmieni...
sterby Napisał(a):
> Jeżeli nie informuje Profesora o czymś, to tylko
> o tym, w czym ma swój prywatny interes.
> Proponuję prześledzić transfery przez ostatnie
> lata, a nawet zrobić sobie taką tabelkę z
> następującymi kolumnami.
> Piłkarz - Jego Manager - Wynik Sportowy
> Osiągnięty w Cracovii.
Sterby ale Ty nie proponuj. Rozumiem ,że zrobiłeś sobie coś takiego...
TO wrzucaj na forum. Jak nie zrobiłeś to jako pomysłodawca zrób ...i też wrzucaj na forum.
Wrzuć taką tabelke na forum. Ja np. nie śledze wogóle spraw managerskich. Nigdy mnie to nie interesowało ale nawet ja wiem ,że większość transferów robił jeden menago...ale to jeszcze trzeba porównać z jakościa sprowadzonych grojków(grojków bo piłkarzy to u nas prawie nie ma)
[quote=Khalid]
Sterby ale Ty nie proponuj. Rozumiem ,że zrobiłeś sobie coś takiego...
TO wrzucaj na forum. Jak nie zrobiłeś to jako pomysłodawca zrób ...i też wrzucaj na forum.
[/quote]
konstruktywna propozycja - ja tez nie sledze pracy menagerow, wiec nie moge zrobic tabelki
a skoro kolega sterby sledzi, to niech zrobi ;)
1.Ciągle różnice punktowe są małe i rozmowy czy tym bardziej przesądzanie spadku Cracovii jest przedwczesne. Jestem przeciwny wytwarzaniu atmosfery paniki w biznesie, na wojnie i w sporcie. Taka atmosfera paniki, upadku, porażki świadczy o słabości biznesu, armii czy sportowca - mówi w wywiadzie dla Terazpasy.pl Prezes Cracovii Profesor Janusz Filipiak .
2.Największym problemem Cracovii jest przełamanie - jak ja to nazywam - "syndromu Pilcha". Chodzi o przełamanie zachwytu nad porażką, umartwiania się i stwarzania nastroju klęski. Jesteśmy w Cracovii dopiero od siedmiu lat, ale wcześniej przez kilkadziesiąt lat taka kultura na Cracovii się wytworzyła. Trzeba w końcu przełamać tę "subkulturę porażki" i stworzyć "subkulturę wygrywania"!
Te cytaty naszego Prezesa to największe bzdury jakie ostatnio czytałem .Mogę wybaczyć jeżeli ta zagranica to hawajskie upojne noce lub coś w tym sensie.Co do Pilcha nie tego profesorskiego filozofa ale tego który już nie chodzi na nasze mecze to pewnie pije Pod Mocnym Aniołem (czego i sobie życzę po ostatnim meczu) zwłaszcza kiedy przeczytał "ten ekskluzywny wywiad"
Nasza Cracovia wygląda jak dzisiaj dyrektor marketingu. Pijany i skandalicznie się zachowujący i pewnie kocha Cracovie jak Tabisz i jego przydupasy.
Tak to jest jak prezesa nie ma w klubie bo nie ma czasu ,a w jego imieniu władzę sprawują klakiery ,dyletanty i nieudaczniki nie mające żadnego związku z klubem.
Ci ludzie profesorze Filipiak kompromitują Cracovię i trwonią miliony złotych które pan inwestuje w klub.
Trzymanie ich na stołkach powoduje z tygodnia na tydzień coraz większe straty.
Co do tego wywiadu profesora to wydaje mi się że profesor lewituje ostatnio w świecie absurdu i bredzi 3 po 3 .
No z tego co czytam to Procesor jest nieźle wyalienowany.Niech ze go ktoś w końcu kopnie w dupę aby zszedł na ziemię.
No chyba jak już całkiem bedzie mieszkał w Szwajcarii to nie będzie dalej prezesem???
Ja uważam, że problem nie jest w Filipiaku a raczej w ludziach jakimi się otoczył... Tabisz przede wszystkim.
Nie wiem co za ludzie mu podpowiadają, kto mu KUR**WA wmówił, że [b]Polczak i Wasiluk to najlepsza para stoperów w Polsce[/b]?
Ktoś zapodał mu suchara, on go łyknął i publicznie się zbłaźnił taką wypowiedzią... a co gorsze chyba sam w to uwierzył :/
Gość daje kasę, himalaje pieniężne to nie są ale w końcu coś się pobudowało. Ludzi ktoś mu musi dobrych podsunąć, speców w odpowiednich działach. Mknący w innym temacie prawił mi reprymendę, że marketing w Cracovii działa jak w szwajcarskim zegarku - wierutna bzdura.
Najprostsze mechanizmy niedawno dopiero zaczęły być praktykowane "na Cracovii" a co gorsza niektóre nadal kuleją. Nie mniej jednak to co Misior zaczął - Filipiak uciągnął na własnych banknotach i to mu należy oddać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)