jeżeli to prawda z tymi nazwiskami to kandydatura Lesiaka to chyba jakiś ponury żart...... Radolskiego bym chciał.....
-
-
Były trener Cracovii Rafał Ulatowski
W DP Michniewicz zeznał, że jedzie dziś pociągiem Gdynia-Kraków, ale wysiada w W-wie. Potwierdzono też, że złożono propozycję Cracovii, by zatrudniła Czesia Michniewicza.
Żeby NAM było rażniej ,że nie tylko w naszym klubie są za przeproszeniem jaja ,to proszę bardzo info z dzisiaj....
http://www.sport.pl/sport/1,67926,8573822,Gornik_kontra_byli_kadrowicze.html
Radolski to dobra kandydatura, najlepsza z tych wymienionych do tej pory
Chyba tak...i kilku piłkarzy zaraz będzie się chciało wypisać....ale to chyba na dobre wyjdzie Pasom...
Stawowy, Giza i Skrzyński - Święta Trójca, która mogłaby coś "zadziałać". Ale to tylko moje nic nie znaczące zdanie
Nie przesadzaj już z tą świętą trójcą!
Dajcie spokój z tym Stawowym i z jego trójcą bo jeszcze Bania wróci.
Twoj ostatni mecz!!!Zegnam!!!!!
Oj, nie będziemy Cię dobrze wspominać!
Ulo, widać, że piłkarze dzisaj grali dla Ciebie!!! Po wyniku mozna domniemywać, że stanowiłeś super autorytet, poprostu brawo!
fenix Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ulo, widać, że piłkarze dzisaj grali dla
> Ciebie!!! Po wyniku mozna domniemywać, że
> stanowiłeś super autorytet, poprostu brawo!
Gdybyż to była prawda, że tylko dlatego grali słabo, żeby dokuczyć trenerowi - to by jeszcze nie było tak najgorzej chyba.
http://www.tvn24.pl/12694,1679800,0,1,lech-bije-cracovie-koniec-ulatowskiego,wiadomosc.html
Już przed spotkaniem, w rozmowie z TVN Turbo, właściciel "Pasów" Janusz Filipiak poinformował, że to ostatni mecz szkoleniowca
Profesjonaliści z TVN napisali, że w dzisiejszym meczu grał Piotrek Giza i Slusarski marnował jak zwykle jego podania. Co za durnie!
[i]Piłkarze "Pasów" zaczęli środowe spotkanie od ataków, tak jakby chcieli jeszcze uratować posadę szkoleniowca. W barwach gospodarzy dobrze radził sobie zwolniony niedawno z Legii Piotr Giza, ale jak zwykle jego podania marnował nieskuteczny Bartosz Ślusarski.[/i]
jakis skurwysyn co im kaze zapier*** !!
Powinien to zrobić duzo wcześniej bo wyraźnie widac że ''nikt nie chciał umierać za niego''
fajnie dziś spier.dalał do szatni :) zero szacunku z mojej strony
za TP
[i]Jakub Tabisz: - Nowego trenera poznamy w czwartek
27/10/2010
Trener Rafał Ulatowski nie jest już trenerem Cracovii. O decyzji zarządu szkoleniowiec Pasów dowiedział się już przed meczem z Lechem Poznań - poinformował Terazpasy.pl wiceprezes Cracovii Jakub Tabisz.
- Trener Ulatowski nie będzie już jutro pracował z zespołem. Decyzja była podjęta już przed meczem. Jutro o 10:30 będzie rozwiązanie. Czy będzie ono tymczasowe lub docelowe to się okaże. To wszystko co chciałem na ten temat powiedzieć - zakończył wiceprezes Jakub Tabisz .
Crac[/i]
tu oficjalna
http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/rafal_ulatowski_nie_jest_juz_trenerem_cracovii
mimo wszystko klimatycznie było na meczu, ja tam wszystko obracałem w żart, poszedłem dziś na mecz głównie po to żeby się odstresować i pośmiać gdyż jutro mam mega ważny dzień, generalnie się udało nie myśleć o problemach i nerwy na bok.
Spodziewałem się pogromu i grajki mnie niczym nie zaskoczyły, ich gry nie będę komentował gdyż nie znam słów który by ją opisały. Za.jebiście uciekali do szatni po meczu, hahaha cio.ty i pajace ;D
Krst pod Triglavom Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> za TP
>
> Jakub Tabisz: - Nowego trenera poznamy w czwartek
> 27/10/2010
> Trener Rafał Ulatowski nie jest już trenerem
> Cracovii. O decyzji zarządu szkoleniowiec Pasów
> dowiedział się już przed meczem z Lechem
> Poznań - poinformował Terazpasy.pl wiceprezes
> Cracovii Jakub Tabisz.
>
> - Trener Ulatowski nie będzie już jutro
> pracował z zespołem. Decyzja była podjęta już
> przed meczem. Jutro o 10:30 będzie rozwiązanie.
> Czy będzie ono tymczasowe lub docelowe to się
> okaże. To wszystko co chciałem na ten temat
> powiedzieć - zakończył wiceprezes Jakub Tabisz
> .
> Crac
>
> tu oficjalna
> http://www.cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci
> /rafal_ulatowski_nie_jest_juz_trenerem_cracovii
I to jest żenujące, po co gość prowadził ten mecz, już lepiej jak by to robił trener trampkarzy. Obie strony są siebie warte
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)