fiedka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Stawowy to strzał w.......
dziesiątkę!
-
-
Były trener Cracovii Rafał Ulatowski
no gruboooo
no i git...witamy wojtus!!!!!Smiesza mnie porownania do lecznej czy katowic
Miszczu2007 Napisał(a):
> No zostawił, ale co on może zrobić w
> defensywie? Jego Cracovia grała pięknie i też
> potrafiła frajersko przegrywać przez błędy
> obrony, a przecież wtedy mieliśmy Węgrzyna i
> Skrzyńskiego czyli zawodników o kilka klasy
> lepszych niż Polczak, Wasiluk czy Jarabica.
> Przypominam też, że to Stawowy stawiał na
> Bastera na lewej obronie czy wystawiał do składu
> Piątka.
>
> Aha no i teraz mamy najlepszych stoperów w lidze,
> a za kadencji Stawowego mieliśmy wg niego
> najlepszych bocznych obrońców (Radwański,
> Baster) i bramkarza (Cabaj) :)
Ale ten Baster w obronie chodził idealnie
oby Jose Maria Bakero został naszym trenerem...właśnie taki człowiek jest nam teraz potrzebny :)
Bakero... wg. mnie do nas wogóle nie pasuje, a po drugie polski trener po pierwsze.
Nie uwierzę , aż nie przeczytam na oficjalnej.
wg koszernej:
Faworytem do objęcia funkcji trenera Cracovii jest Jose Maria Bakero, który przed miesiącem został zwolniony z Polonii Warszawa
Jak się nieoficjalnie dowiedzieliśmy Hiszpan przyjechał do Krakowa negocjować umowę z działaczami ostatniej w tabeli Cracovii. - W tym momencie jestem na wakacjach - stwierdził jednak z uśmiechem Bakero podczas telefonicznej rozmowy w południe.
Drugim kandydatem na trenera krakowian był Wojciech Stawowy, związany z pierwszoligowym GKS-em Katowice. - [b]Do klubu wpłynęło zapytanie o możliwość przejęcia szkoleniowca, ale sam zainteresowany postanowił pozostać na stanowisku[/b] - ucina Alina Markiewicz, rzecznik prasowy GKS-u Katowice.
[b]Obecny szkoleniowiec Rafał Ulatowski oficjalnie nie rozstał się jeszcze z Cracovią[/b].
Stawowy - nie
Bakero -tak
A ja myśle że jak wróci (oby )to wielu z was pozamyka usta.Będziecie tak jak teraz rakiem wycofywać się ze swoich słów -tak jak robicie to teraz z Ulatowskim.Jak wam pisałem że to gówno nie trener to wielu wieszało na mnie i nielicznych krytykantach psy .Był nawet taki co tak był zaślepiony w ocenie rzeczywistości że założył się o karnet by mi zamknąć usta- twierdząc że zdobędzie Cracovia 12 pkt w 6 meczach.A my teraz mamy 4 pkt w 10 meczach.
Wielu już zapomniało i teraz jedzie po Ulacie ile wlezie.Nie będę podawał kto bo i po co -sami wiedzą i teraz zwyczajnie się wstydzą.
Stawowy - jestem na TAK
Bakero 3x NIE !
Z tego wynika że Stawowy się wystraszył i nas olał!!! TYLKO PASY!!!
Bo co nam następni trenerzy którzy są taktykami?!! POtrzeba nam trenera który potrafi spierdollicć te nasze cnoty piłkarskie!!:D
potter Napisał(a):
> A ja myśle że jak wróci (oby )to wielu z was
> pozamyka usta.Będziecie tak jak teraz rakiem
> wycofywać się ze swoich słów -tak jak robicie
> to teraz z Ulatowskim.Jak wam pisałem że to
> gówno nie trener to wielu wieszało na mnie i
> nielicznych krytykantach psy .Był nawet taki co
> tak był zaślepiony w ocenie rzeczywistości że
> założył się o karnet by mi zamknąć usta-
> twierdząc że zdobędzie Cracovia 12 pkt w 6
> meczach.A my teraz mamy 4 pkt w 10 meczach.
>
> Wielu już zapomniało i teraz jedzie po Ulacie
> ile wlezie.Nie będę podawał kto bo i po co
> -sami wiedzą i teraz zwyczajnie się wstydzą.
Najpierw się dogadaj sam ze sobą i ze swoimi przemyśleniami dotyczącymi Stawowego, które przed laty produkowałeś zanim innym zarzucisz zaślepienie i hipokryzje. Do czego to już doszło.....
Stawowy nie może odejśc
wg mnie JMB
Moim zdaniem Bakero jak najbardziej się nadaje.. Trener z autorytetem i może zrobi z naszymi kopaczami porządek;)
A według mnie w tym momencie tylko doświadczony polski wyga. Bakero jest wciąż zielony w temacie znajomości polskiej ligi i polskich piłkarzy. Sądzę, że zatrudnianie kogokolowiek z grupy Stawowy, Urban, Tarasiewicz, Michniewicz to powielanie syndromu Ulatowskiego. Będzie to co jest. Nie wiem, nie wiem... Wydaje się, że jedynym rozsądnym w tym momencie rozwiązaniem (a do tego realnym i wolnym) jest Bogusław Kaczmarek. I na niego bym stawiał...
Oszaleć od tych wywodów dziennikarskich można ... niech już się coś wyjaśni!
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/odejscie-ulatowskiego-nie-jest-przesadzone,1,3742660,wiadomosc.html
"Filipiak, który jednocześnie zdradził, że ewentualnym [b]następcą obecnego szkoleniowca nie będzie obcokrajowiec[/b] nie mający do tej pory nic wspólnego z polską piłką."
Idźcie tropem "viva espana!" :)
Tylko że Bakero ma już doświadczenie w polskiej piłce więc to zdanie Filipiak go nie eliminuje.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)