Rafał Ulatowski, trener Cracovii, podał się do dymisji po sobotniej porażce 0:3 w meczu 10. kolejki Ekstraklasy z warszawską Polonią - informuje Sport.pl.
[b]Pod Wawelem trwają rozmowy zarówno z Ulatowskim, jak i jego potencjalnymi następcami - ujawnił Janusz Filipiak. Prezes nie chciał jednak zdradzić z kim Cracovia toczy rozmowy w kwestii ewentualnego przejęcia drużyny.[/b]
Po dziesięciu kolejkach Ekstraklasy Cracovia na na swoim koncie zaledwie cztery punkty i zajmuje ostatnie miejsce w tabeli.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/ulatowski-podal-sie-do-dymisji,1,3742502,wiadomosc.html
-
-
Były trener Cracovii Rafał Ulatowski
oby nie Tarasiewicz....
Jasiek Urban?
Okaże się , że nikt przyjść nie chce do nas i Ulatowski zostanie do końca rundy...
konrad_pn Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> oby nie Tarasiewicz....
podpisuje się, to byłoby zaprzeczenie jakiejkolwiek logiki.
....1.trener Tarasiewicz a jego za-ca to będzie ....Majewski......sorki ale śmieszą mnie te spekulacje...wyrzucić to łatwo ale znaleść chętnego...?
Ani Płatek ani Majewski nie wracają do Ligi a Białas wrócił do C+...Tu jest jakieś znaczone miejsce!!!
Właśnie i teraz robi się problem bo kogo za Ule!!!
No zobaczymy co będzie, ale jedno jest pewno pora Ualtowskiego w Cracovii już minęła. Sympatyczny gość i tyle, ale z nim Pasy do wylądują w 1 lidze. Pora na trenera z jajami, który wstrząśnie naszymi grajkami. Tylko, czy jakiś trener bedzie chciał wejść teraz do naszego bagienka?
Trudno mówić o ambicji i honorze jeżeli taką kasę się zarabia..... Co by nie mówić człowiek jest człowiekiem.... Ula zarypał swoją pazernością (to jak z cytryną - wycisnąć ile się da) i spieprzył swoje CV..... To jednak jego problem i dobrze mu tak..... Bo trzymał się posady ile się dało i zostawił nas w polu..... Trzebabyło wcześniej odejść i zarówno trener, jak i my bylibyśmy szczęśliwi...... Strasznie nie trawię tego gościa po tym co zrobił - to najgorszy trener jaki był w klubie od czasów wejścia Comarchu..... Teraz wiedząc, że jest spalony podał sie do dymisji..... Panie Ula Garbarnia, Janina Libiąż - tam Twoje miejsce na naukę.... Do ekstraklasy droga daleka jak z ziemi na księżyc.....
Trenerze Rafale zostań !!!
Vasago i reszta przeciwników niech się nie łudzi,że zmiana coś da! w Polsce trener z jajami? Orest je ma ale trenerem jest jakim jest. Reszta jest do siebie podobna,bez charyzmy i większego wpływu na zawodników (wyjątek Probierz).
teraz jest dobry czas
dawać GÓRECKIEGO myślę, że jak się otoczy właściwymi ludźmi to będzie strzał w 10
Żegnaj pan panie Ulatowski. O wiele za długo zwlekał pan z podaniem się do dymisji.
Po cichu obstawiam: Mirosław Hajdo :D
Tak jak pisałem w innym temacie WRÓCĄ CZASY STAWOWEGO tylko czy wyjdzie nam to na dobre.
Marek Motyka !!!
Jaki Motyka? Tylko tego nam teraz brakuje, by oglądać szarańcze w wykonaniu Wasiluka czy Polczaka.
Co mogę napisać trenerze? Szkoda, że się nie udało. Jestem podwójnie rozczarowany bo wiązałem z pana przyjściem ogromne nadzieje. Niestety, rozczarował pan i nas i jak sądzę siebie. Powodzenia w dalszej pracy.
Szkoda trenerze, że się nie udało liczyłem na środek tabeli ale oczywiście z tymi zawodnikami w obronie się nie uda,
Skoda POWODZENIA W DALSZEJ PRACY.
Prof. Filipiak jest niesamowitym zaciszaczem medialnym, albo nie ma zupełnie pomysłów .
W końcu.
Obstawiamy kto jego następcą .
Ja stawiam na Cześka Michniewicza :)
Prezes Janusz Filipiak stwierdził: - Trener raczej odejdzie, stracił wiarę w to co robi, jest zmęczony. Pracujemy nad sposobem rozwiązania kontraktu. Dzisiaj w Cracovii może być już nowy trener. Piłkarze mieli wczoraj odnowę i jak powiedział nam anonimowo jeden z nich, dało się odczuć, że trener się z nimi żegna.
źródło: gazeta krakowska
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)