Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mr.Crowley Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Za dużo punktów zrobili w jesieni,poradzą
> > sobie.
>
> Jednym tchem wymieniacie w gronie zagrożonych
> drużyny z 21 punktami, a Bełchatów, który ma
> jedyne 4 punkty więcej ma być już całkowicie
> bezpieczny?
Bełchatów ugrał już 25 pkt.Do utrzymania potrzeba w/g moich wyliczeń w tym roku 34 pkt.
Czyli potrzeba im 9 pkt.w 12 meczach.Ugrają to bez problemu.
Pytanie,jak szybko bo później mogą dziwnie gubić punkty.
Chciałbym tylko żeby ostatni nasz mecz z nimi nie decydował o naszym utrzymaniu,tak jak to miało miejsce w 98 roku.
Natomiast poniżej w tabeli wszystko jest jeszcze możliwe.
-
-
Walka o utrzymanie - podliczenia, spekulacje, analizy - SEZON 2010/2011
leszeczek Napisał(a):
> Czy ktoś naprawdę chciałby jeszcze raz
> utrzymania poza boiskiem?
Co znaczy jeszcze raz? Nie pamiętasz już jak nas sędziowie kręcili w tamtym sezonie z ŁKS-em? Sportowo to my się wtedy utrzymaliśmy.
Ja pamiętam, Ty pamiętasz, ale nikt w Polsce nie pamięta, ba nawet wtedy nie wiedzieli i nie chcieli wiedzieć. Więc smród pozostał i tylko my czujemy się moralnymi zwycięzcami.
Panowie ale co z tego? Wynik z boiska zostaje a że sędziowie popełniali błędy. Nie wy pierwsi i nie ostatni także tym nie ma co sobie tłumaczyć.
Wygrywajcie i to się liczy :) Dacie radę :)
Panowie nie ma drużyny ,która by nie kupiła i nie sprzedała meczu nie podaje dat bo to nie ma znaczenia ,
i jeśli okaże się ,że kilka drużyn jest bezpiecznych a nie mają szansy na granie w pucharach to wtedy zaczynają się mecze cudów.
Pieprzycie jakieś farmazony nie na temat, a tu się mecze pod nas układają :). Arka z Zagłębiem 1-1 i Ruch - Górnik narazie 0-0 a jest 57 minuta.
jest przerwa i jeździ traktorek :D ;)
g4lu Napisał(a):
> Pieprzycie jakieś farmazony nie na temat, a tu
> się mecze pod nas układają :). Arka z
> Zagłębiem 1-1 i Ruch - Górnik narazie 0-0 a
> jest 57 minuta.
Nie wiem jak u Ciebie w TV, ale u mnie jeszcze przerwa w derbach śląska :D
Śledzę na [url=http://livescore.com/soccer/poland/][livescore.com][/url] i u nich jest w tej chwili 62 minuta. Czyżby teve miało aż taki poślizg?
przerwa jest - linie malują
Rychhh-Zabrze 1 0
No i Ruch ucieka Nam znów. Coś czuję, że będzie ciężko ich przegonić w tabeli.
No i 2-0.
To co -po meczu ? 3:0
w tym sezonie 34p może być mało aby pozostać.
Dlatego też my celujemy w 49:)
biorąc poprawkę na warunki gry myślę, że zarówno Ryych jak i Zabrze do zatrzymania na Pasach, niezbędna tylko determinacja z Leszka...
z ruchem gramy na wyjeździe...
A graliście z Leszkiem? Ciekawe kiedy my z nim zagramy :D
Ja myślę, że za trzy kolejki skończy się to dziwne nieporozumienie związane z rzekomym spadkiem Cracovii.
Merol Napisał(a):
> z ruchem gramy na wyjeździe...
Z Zabrzem też, nie chodziło mu o nasz stadion, zatrzymać się na Pasach = przegrać z Cracovią :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)