SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> normalna umowa, ze my wygrywamy na otwarcie
> stadionu i ruszamy z miejsca, do czasu rewanzu z
> Arka miala byc juz inna sytuacja jednak dalej
> jestesmy w dupie a punkty trzeba oddac
Santo, Ty się umawiałeś?
-
-
Walka o utrzymanie - podliczenia, spekulacje, analizy - SEZON 2010/2011
pewnie ze ja sie nie umawialem ale nie grajcie wariata. kazdy wiedzial ze zdobedziemy 3 punkty na otwarcie i dziwnym trafem Arka się położyła na plecach. skonczmy ten temat, oddamy co nam dali i poco sie tu rozpisywac
Ale tłumaczymy Ci (na co pozostajesz głuchy), że tamte punkty oddali nam z wdzięczności za utrzymanie ich w lidze w zeszłym sezonie, czyli za mecz z Piastem.
K!@!! co za debilizm. Gadasz o sprawach za ktore wyrzucaja z ligi. Napierdalasz jak kapus na swoj klub.
Na szczescie to tylko domysly gastarbaitera z Angli ktory najlepiej wszystko wie.
Czy malo napierdalania w prasie na Cracovie? Chcesz typku wszystkowiedzacy wiecej?
Leszeczek wierzę w CRACOVIE a na piłkarzy sram i widzę jak grają wiec patrze realnie że lecimy przez nich, chodziłem na 3 lige i bede chodził teraz jeśli się nic nie zmieni w strukturach zarzadzania bedzie dalej taka lipa. A co do oddawania meczów to drużyny śląskie dziela sie punktami jak chca miedzy soba i nie jeden raz sie wydarzaly cuda w ich meczach. I tak bylo z Arka to bylo pewne ze wygramy a teraz trzeba oddac im te punkty a jak o niczym niewiedzieliscie to bawcie sie dalej pod blokiem w piaskownicy lopatkami.
I po co się spinacie, u Świętego znafcy zawsze wszystko jest na odwrót, więc ja juz ciesze sie na pierwsze zwycięstwo w Gdyni od powrotu do e-klasy :D.
SaNtO zawsze był inny i tak już chyba pozostanie......
CRACOVIA DUMA POKOLEŃ!!!
zobaczymy czas pokarze :) i jak najmniej takich meczów jak we wrocławiu. No chyba że na lepszą gre ich nie stać.
Aston byc moze masz racje
Ale powiedzcie mi na czym polegało to oddawanie punktów. Ile goli Arka strzeliła w poprzedniej rundzie na wyjeździe? - 0 (zero)
Czy kładła się przed nami, żebyśmy mogli strzelić gola? - nie. Zdobyliśmy gola: 1- po faulu na bramkarzu, 2- po akcji, gdzie Matusiak o ile dobrze pamiętam opanował piłkę ręką. Jaki w tym udział piłkarzy Arki? Trenera Pasieki? O ile można komuś być wdzięcznym, to sędziemu, zapewne zauroczonemu nowym stadionem pełnym kibiców. Więc nie opowiadajcie bajek jakoby Arka podarowała nam jakieś punkty. Oni po prostu, poza sztuczną trawą byli ciency jak żyletka!
Po prostu waszych wpisów o oddawaniu nie da się czytać. Oddawać to można butelki na skup.
Ludzie zarabiają grubą kasę i nie sądzę by oddawali jakieś mecze, nie te czasy chłopaki :)
Powiedz to Drumlakowi, z pewnością ucieszy go, że ktoś wierzy w jego uczciwość ;)
Tej ale to są pojedyncze przypadki, tzw czarne owce :P Chociaż nie śledzę przypadku Drumlaka i nie przesądzam czy winny czy niewinny to wydaje mi się że gadanie w każdej rundzie, że Ci oddają tamtym a Ci tamtym jest grubą przesadą :)
Lechia - Piast w tamtym sezonie Też grubsza przesada ??
Panowie spokojnie ja proponuje tak
jak będzie mecz Arka -Cracovia to postawić na Arkę dużą kasę i czekać końca meczu .
Wynik pokaże kto ma racje i będzie nagroda lub kara za pomówienie.
A teraz typujmy wynik Cracovia - Lech ......3 -1
kto da więcej.
Jak dla mnie gruba przesada, podobnie jak ludzie gadają o Waszym "kupieniu komisji licencyjnej" itp. Dla mnie to pomówienia a że pasują komuś do teorii?
Zgadza się, nie ma co przesadzać i na każdym kroku doszukiwać się spisków. Jednak pisanie, że w obecnych czasach grojki dużo zarabiają, więc nie ma tematu kupczenia meczami, dogadywania się, a przede wszystkim "lobbowania" jest także grubą przesadą, żeby nie nazwać mocniej.
Tylko z bieżącego i poprzedniego sezonu jestem w stanie bez problemu wymienić kilka takich przykładów, ale dowodów nie ma, więc szczegóły jak coś tylko na priv ;).
Poza tym dosyć ślisko poruszamy się po granicy wątku, więc proponuję wrócić do głównego tematu.
Dajcie spokój, punkty mogą oddać tylko ci, którzy są bezpieczni. I dlatego mógł je dać Piast Lechii, mogła Lechia Piastowi, bo w momencie meczu nie groził oddającym spadek. Ale Arka, której grozi spadek miałaby nam oddać punkty? Nonsens.
A ja wam proponuje spiskowcy żebyście zaczęli grać u buka skoro tak świetnie się orientujecie kto komu mecze oddaje . U internetowych buków można grać single na ligę polską nawet za dużą kasę . Zróbcie pożytek ze swojej spiskowej tajemnej wiedzy bo tak to piszecie tutaj swoje teorie i nic z tego nie macie . A tak to duża kasa jest do wyjęcia .
Życzę powodzenia :) . Haha .
Scot Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A ja wam proponuje spiskowcy żebyście zaczęli
> grać u buka skoro tak świetnie się orientujecie
> kto komu mecze oddaje . U internetowych buków
> można grać single na ligę polską nawet za
> dużą kasę . Zróbcie pożytek ze swojej
> spiskowej tajemnej wiedzy bo tak to piszecie tutaj
> swoje teorie i nic z tego nie macie . A tak to
> duża kasa jest do wyjęcia .
>
> Życzę powodzenia :) . Haha .
Chyba ktoś wziął sobie do serca Twoje słowa :D
http://www.forum.bukmacherskie.com/f98/kosy-i-zgody-56410.html#post2151207
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)