jak będą grac caly czas tak jak w 1 połowie i do tego poprawią skuteczność to z trenerem szatałowem możemy się utrzymać :)
-
-
Cracovia-Polonia Bytom sobota 30 października, 17:00
Był jednak aut! Sędzia drukarz!
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91668,8593316,11__kolejka__Cracovia___Polonia_B__0_1__Jarecki.html
ssj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> o @#$%& wam chodzi z Radomskim , ile gosc dzis
> przeciol akcji , wslizgami pilki odbieral
> przytrzymywal pilke a wy sie dopierdalacie do
> niego , owiele slabszy dzis byl szeliga i sacha
Dupa kwas dzisiaj Szeliga bił "gwiazdkę" Radomskiego na glowę
No niestety, skoro my przegrywamy ze słabą Polonią, to juz chyba z nikim nie jesteśmy w stanie wygrać :(
1 liga bardzo realna niestety :(
Też mnie się wydaje, ze był out. Ale nasi piłkarze zamist kłocić się sędzią to powinni grać, a tak dekoncentracja i frajerska bramka:(.
Panowie cały czas czytam spadamy i spadamy i 1sza liga i sadamy kurna troche wiary trochę jeszcze przed nami!!! Jedno jest pewne w końcu coś zagraliśmy!!! Nie rozumiem czemu Suvorov nie grał od początku i co na boisku robili Dudzic i Krzywicki???? Sacha słabiutko biegal i nic więcej. Radomski dno i jeszcze raz dno. Zapytam jak to pytaja "jugole" jebem Ti sunce za sto nije igrao prije Kosanović???
jak drukarz to dla nas raz to ten niby faul przy ich karnym a dwa 5minet doliczenia .
ale w końcu się działo na boisku, graliśmy dosyć nawet Cabaj dawał radę :)
jeszzce sląsk wygrał i odskoczył...
ah..tez mi się wydaje przy tej powtórce, ze piłka nie leciała z rekordowa prędkością i tez nie leciała jakimś niewiarygodnym torem, żeby Marcin ni mógł jej obronić....w sumie to nic nie zrobił żeby ja obronić...tylko się położył na boczku...
mlody3xL Napisał(a):
> Dokładnie trzeba zapierdalać do GWIZDKA @#$%&!
>
> Mimo tego, że według mnie piłka wyszła:
> http://img233.imageshack.us/img233/6166/222pv.jpg
>
> Ten mecz musiał być wygrany przed meczem, jak
> ktoś oglądał mecz także w trakcie niego, a jak
> się okazało na koniec każdy widzi.
to jest kurwa skandal, aut był
to co sedzia dzis wyprawiał ...
zenująca gra na czas, cackanie sie z ujkiem, KOMPROMITACJA
jak dla mnie brakło Radomatu
co za zaangażowanie suarta i cabaja w sytuacji przy stracie bramki....100% profesjonalizm..Krew niech ich wszystkich zaleje gnojów j. ebanych.
Kibice bardziej przeżywają to wszystko niż oni...b u ce bez ambicji i rozumów..Szatałow, zrób z nich kaleki na treningach, żeby nigdy więcej nie musieli psuć krwi i nerwów innym kibicom jak Nam. Niech lecą achillesy i więzadła, krzyżowe, poboczne, niech łamia nogi w trzech miejscach na raz, może wtedy dadzą sobie spokój z piłką-na zawsze!
Na ich miejsce znajdą się inni chętni, za rok, za pięć ale na pewno.
Przeżyłem kilka ładnych lat kibicując w niższej klasie rozgrywek, przeżyję i kolejne ale tych bezwstydników i wieśniaków nie chcę widzieć na oczy!
WON Z CRACOVII NIEDOJ>>EB>Y!!!
H.K.S.C. Napisał(a):
> Panowie cały czas czytam spadamy i spadamy i 1sza
> liga i sadamy kurna troche wiary trochę jeszcze
> przed nami!!! Jedno jest pewne w końcu coś
> zagraliśmy!!! Nie rozumiem czemu Suvorov nie
> grał od początku i co na boisku robili Dudzic i
> Krzywicki???? Sacha słabiutko biegal i nic
> więcej. Radomski dno i jeszcze raz dno. Zapytam
> jak to pytaja "jugole"
Oj kolego nie zgodze się z Tobą bo akurat Sacha całkiem nieźle sobie poczyniał i był z niego pożytek. Radomski potwierdzam po raz kolejny totalne dno. Suvorov powinien grać jak dla mnie za Klicha. Co do Kosanovica za bardzo nie rozumiem tego jugolskiego stwierdzenia. Jeżeli możesz podpowiedzieć to fajnie by było.
Nie zrozumiały jest dla mnie ten lament, pierwsza liga, pierwsza liga i tak w kółko, więcej wiary. Jest jeszcze wiele punktów do zdobycia przed nami, to jest piłka noża. Na rundę wiosenną może inna drużyna będzie w dołku i się odbijemy. Cracovia ma cholernego nie farta jak na ten czas, wiele okazji do zdobycia bramki a kończy się jak zawsze. Najważniejsze by nie tracić wiary. Jeżeli się nie uda, trudno, ale w 1 lidze Cracovii nie opuszczę.
jedno słowo mi przychodzi na myśl -> Frajerstwo
jezeli Sacha dzisiaj grał dobrze to ja chyba byłem na innym meczu
Moim zdaniem do 60 minuty żaden zawodnik Cracovii nie był sobą!!!w pozytywnym tego słowa znaczeniu.Po nikim bym nie jeżdził.Cabaj ok,Janus SZOK,Kosanović Graty,Polczak wybił Ujkowi piłkę z głowy:),Suart rewela,Szeliga,Radomski naprawdę ok,Klich ok,Sacha walka ,Ślusar gonił,Saidi troił się.
Potem nastąpiło opuszczenie sił....trza było zapłacić za pressing utratą sił.Bo gdyby w pierwszych 60 minutach zdobyło się choć 2 gole z tych kilkunastu akcji to nie musiałoby być presingu tylko spokojna przyczajka.A tu ZONK.
Ewidentnie nie ma u nas napastników!!!!!Ślusarski to nim może był...Szeliga miał dwie 100% piłki na 8 metrów przed bramką i zawiódł bo jest tylko wyrobnikiem nie łowcą goli...
Smutne ale CHYTRY DWA RAZY TRACI a taki niestety jest władca!!!
Pasiak64 Napisał(a):
> jezeli Sacha dzisiaj grał dobrze to ja chyba
> byłem na innym meczu
No to chyba niestety byłeś gdzie indziej. Chłopak zagrał naprawdę dobry mecz. Walczył i coś próbował zdziałać w ofensywie. Jeden z tych którzy ciągnął gre do przodu.
galeria zdjęć na [b][u][color=#336600]KIKS.tv[/color][/u][/b]:
http://kiks.tv/2010/10/galeria-cracovia-polonia-bytom/
pawlik Napisał(a):
> Pasiak64 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > jezeli Sacha dzisiaj grał dobrze to ja chyba
> > byłem na innym meczu
>
>
> No to chyba niestety byłeś gdzie indziej.
> Chłopak zagrał naprawdę dobry mecz. Walczył i
> coś próbował zdziałać w ofensywie. Jeden z
> tych którzy ciągnął gre do przodu.
ze co ??? Sacha był dzisiaj najgorszy na boisku. Mogole nie myślał ! eh... Gdzie ten Sacha z tamtego roku ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)