17:00 30.10.2010 Cracovia Kraków - Polonia Bytom - Ekstraklasa w necie Piłka Nożna
http://transmisje-sportowe.cba.pl/viewtopic.php?p=282#282
lub
http://naszsport.iq24.pl/default.asp?grupa=132367&temat=88508&nr_str=1
-
-
Cracovia-Polonia Bytom sobota 30 października, 17:00
A gdy gra to tylko statystuje.
Dobrze, że nie zagrają Wasiluk i Jarabica. To nasze wzmocnienie bo tych dwóch nie potrafi grać w piłkę i pewnie nawet na podwórku byliby objeżdżani przez gimnazjalistów. Dziwi brak Mierzejewskiego
Cabaj
Janus, Polczak, Kosanović, Suart
Sacha, Klich, Radomski, Szeliga, Saidi
Ślusarski
To jest chyba na dzień dzisiejszy optymalny skład. Ewentualnie Suvorov na skrzydło za Saidiego, a Saidi za Sachę.
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> [b]Dobrze, że nie zagrają Wasiluk i Jarabica. To
> nasze wzmocnienie[/b] bo tych dwóch nie potrafi grać
> w piłkę i pewnie nawet na podwórku byliby
> objeżdżani przez gimnazjalistów. Dziwi brak
> Mierzejewskiego
Obyś nie musiał po meczu cofać tych słów, bo bez w/w dwójki, a właściwie trójki nasza defensywa wydaje się nie istnieć. Jeżeli nie pociągniemy tego meczu na ambicji i waleczności (z dużą dozą szczęścia, które nas nie rozpieszcza ostatnimi czasy), to możemy być świadkami blamażu, a każdy stały fragment Polonii na naszej połowie będzie śmierdział golem.
Ja bym to widział tak:
Cabaj
Uszalewski, Polczak, Kosanović, Janus
Szeliga, Radomski
Saidi, Klich, Suart
Ślusarski
No właśnie DSS, widziałeś ostatnio walczącego Wasiluka, albo kiedykolwiek walczącego Jarabicę?
Dotykamy dna, Uszalewski na obronie, a Derbich grzeje ławę Ruchu!
chciałbym żebyśmy wygrali... brakuje mi radości z gry naszych kopaczy..
[b][align=center]ZAPISY NA WIDZEW PODCZAS DZISIEJSZEGO MECZU:[/b]
[b]A,B,D,H,I[/b] - [u]na stanowiskach STC[/u] (zapisy w I i II połowie meczu, nie w przerwie!!!)
[b]E,F,G[/b] - [u]zapisy na trybunie, u osób z STC[/u] (na chwilę oderwać się od niepowta'żal'ego widowiska naprawdę nie jest problemem!)[/align]
jeśli Cracovia nie wywalczy 3 p z Polonią B to nie ma co marzyc o 10 p na koniec kolejki a i tak 10 p to będzie cud.
Ciekawe co dziś nasze galerianki zagrają.
TO JEST MECZ OSTATNIEJ SZANSY!!! Tabela jasno pokazuje, że wyprzedzić możemy w tabeli tylko Śląska Wrocław i Polonię Bytom.... Lech Poznań jest co prawda w zasięgu, ale to przypadek..... Jeżeli dzisiaj nie wygramy to bramy do pierwszej ligi otworzą się szeroko!!!
Dziś jest ten dzień który dał nam Pan .
To w takim razie pytam po co ściągano z wypożyczenia Uszalewskiego? Jeżeli nie ma trzech obrońców, którzy do tej pory grali to powinien grać bo jest nominalnym obrońcą! A jeżeli się nie nadaje w meczu z jedna z najsłąbszych drózyn, która prawdopodobnie będzie się bronić to kiedy ma grać? Jeżeli tak jest to niezbyt dobrze świadczy o naszym byłym (na szczęście) trenerze. Dalej pytam po co trzymany jest Łuczak, skoro gdy nie było Radomskiego i Szeligi to grał Polczak lub Wasiluk? Wypada ze skłądu dwóch defensywnych pomocników a on dalej jest za słaby aby zagrać? Takich pytań jest więcej i dlatego nie dziwi pozycja, którą zajmujemy.
Ja bym ich tak poustawiał na dzisiejszy mecz!
4-3-3
Cabaj
Janus---Kosanović----Polczak----Suart
------------------Radomski-------------------
--------Suvorov------------Klich---------------
-----Saidi-----------Ślusar------------Saha
OBY!
TO JEST MECZ O 9 PKT!!! Oczywiście dla nas bo dla Polonii o 3.... PRESJA JEST WIĘC OGROMNA!!!
Saha by się przydał ale póki co mamy tylko Sache ;)
Jestem bardzo ciekaw w jakim zestawieniu wyjdziemy, o ile personalnie pewnie beda zmiany o tyle taktycznie, moim zdaniem, wygladać to bedzie tak samo..
Denerwująca jest gra dwóch def pomocników, którzy nie kreują gry, nie podłączają się do akcji, murarka a i tak tracimy zastraszająco dużo bramek.
Pasiak64 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> To w takim razie pytam po co ściągano z
> wypożyczenia Uszalewskiego? Jeżeli nie ma trzech
> obrońców, którzy do tej pory grali to powinien
> grać bo jest nominalnym obrońcą! A jeżeli się
> nie nadaje w meczu z jedna z najsłąbszych
> drózyn, która prawdopodobnie będzie się
> bronić to kiedy ma grać? Jeżeli tak jest to
> niezbyt dobrze świadczy o naszym byłym (na
> szczęście) trenerze. Dalej pytam po co trzymany
> jest Łuczak, skoro gdy nie było Radomskiego i
> Szeligi to grał Polczak lub Wasiluk? Wypada ze
> skłądu dwóch defensywnych pomocników a on
> dalej jest za słaby aby zagrać? Takich pytań
> jest więcej i dlatego nie dziwi pozycja, którą
> zajmujemy.
Myślę ,że w poniedziałek odpowiem na nurtujące Cię zdarzenia,,,,
Ja wierze ze będzie zwycięstwo
DO BOOOOJUU CRACOVIA !
ja wiem ze to gumiorskie ale....
KTO KOCHA TEN WIERZY
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)