brawo Dudzic, jest mila niespodzianka dzis, drugie odegranie palce lizac, ale co z tego
-
-
Polonia Warszawa -Cracovia 23 października, 14:45
Dudzic walczy, szarpie, ale nie ma z kim, pozostala czesc druzyny to impotenci strzeleccy, na czele z Saidimi i Sacha
DLACZEGO ON TEGO NIE STRZELIŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ???????????
fajnie że mamy groźne akcje jak **uja z nich wynika
kurwa ja nie wiem jak to jest, ze facet który kosztuje 700 ty euro 2 razy nie trafia sam na sam a do tego nie umie przyjąc piłki...:(
Dudzic i Klich grają dobrze, reszta dno...
Jakby Saidi trafił i Sacha teraz , byłoby inaczej...I tym się będzie "PASjonat" tłumaczył , a Ci co liczą, że się poda do dymisji niech się w głowę pukną...
sytuacje stwarzamy, ale co z tego? mogło być 2-2 gdyby nie indolencja naszych gwiazdorów
jak myslicie, w ktorej minucie doczekamy sie zmian? ja stawiam ze przy stanie 4:0 w 80 minucie wejda pierwsi rezerwowi
dangorka ale kto ma wejść i po co? wszystkich zmienić się nie da, a na łąwce nie ma nikogo, kto zmieniłby obraz gry
witam serdelnie. aż się zarejestrować musiałem. to co widzę to jakaś masakra, nie rozumiem jak można grać bez jakiegokolwiek zaangażowania, polonia jest szybsza, skuteczniejsza, agresywniejsza. Ludzie przecież walczycie o utzrymanie... przecież mi by było przykro cholernie, że muszę kibiców narażać na tak żenującą grę. Lecz i tak mam karnet i przyjdę dać "z siebie" wszystko nie patrząc się na naszych kopaczy. pozdrawiam i życzę mocnych nerwów;p
Sacha brawo!! Nie mam pytań co się z naszą Cracovią dzieje:( To jest po prostu dramat. Poziom niektórych zagrań sięga C klasy. I to nie że 1 kiks na mecz, do obecnej 30min meczu wasiluk podal Sobiechowi 2:0, Polczak 2 akcji 4:3 wybija w aut, sacha na pusta bramke nie trafia w pilke!!!!!! I jak tu wygrywać?
Polonia; Dziękuję Wam za oprawę.....
Go Cha Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Santo zamilkł? Gdzie ten znawca?
spokojnie, zaraz się pojawi i stwierdzi, że podjęliśmy rękawicę i nastąpiło przełamanie
że bez sensu?
Santo się sensem nie kieruje, przecież wyraźnie napisał, że już z Ruchem nastąpiło przełamanie :D
To jest kurwa żenada, ogólnie jestem twardy i mam silną psychike ale KURWA tego nie moge oglądac. Wylaczam
Brakuje Barana!! teraz musze ogladac Polczaka downa!
No i czemu ten kutas nie dał rozegrac szybkiej piły??:(
oprawa Polonii - klasa; trzeba przyznać. Braci się nie traci ! KSC&KSP
bu3o Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Brakuje Barana!! teraz musze ogladac Polczaka
> downa!
Najpierw niech zablysnie w I lidze a pozniej bedziesz mogl pisac ze kogos brakuje.
Znowu Cabaj. Brawo.
powtorka z Lecha bedzie, dzieki Cabajowi skonczy sie tylko na 3-4 do zera
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)