Jak w temacie.... Derby Comarchu....
-
-
Cracovia - TSV 1860 Monachium (09.10.2010 godz. 18.00)
Transmisja tylko w tvp Kraków?
Już za 2 i pół godziny ego Generała wystrzeli w przestrzeń kosmiczną! Na murawę wybiegnie 22 facetów przyodzianych we wdzianka z napisem COMARCH!!! :D
Ładny strzał Wasiluka i 1:1. Zapatrzył się chłopina w Radomskiego (pierwsza połowa).
Matusiak i 2:1 :D
No i pieknie....3 strzelone bramki ,co prawda Wasilukowi pomylila sie odpowiednia - ale wygrana.
Magia nowego EL PASSO znow dziala.
Bramka Radka Matusiaka piękna.
właśnie wróciłem :) .
Mecz fajny , doping fajny momentami wręcz prze fajny :D .
Radomski katastrofa , Wasiluk mimo strzelonej bramki samobójczej też super zagrał , Kosanović z Jarabicą super .Suart super Saidi niech czuje się zagrożony :) .
Ogólnie jak na nie najlepszy skład momentami nasza gra podobała mi się .
Klich 1:0 , piękna bramka. W końcu !!!
ma ktos filmik z bramkami ? NA oficjalnej chyba troche przegieli z 4,500 tys.... bylo przynajmniej 6 tys
Generalnie Matusiak po 1.strzelił filmową bramę a po 2gie super ostatnia akcja meczu i świetny strzał z wolnego!!!!!
Po tym strzale i strzale kosanowicza w I połowie,powinno się odebrać prawo wykonywania rzutów wolnych Klichowi....!
Dramatyczny mecz w wydaniu Radomskiego ....ten facet gra tylko do tyłu!!!! Czyli do obrońców i co ?Wasiluk pokazał,czym to może się skończyć!!!Jeżeli Radomski uważa że atak zaczyna się od bramkarza to po co środkowa linia????Jakaś pomyłka....
Klich sobie nie pograł bo niemcy mu nie dali....czyli do szkoły panie Mateuszu! Uczyć sie!!!!Plastik pokazał,że potrzebny jest tej drużynie,zdecydowanie lepszy od Sachy!!!Sasin do ME!!! Bardzo dcobrze zagrał Kosanovicz,podoba mi się jego zdecydowani,nie bawi się z piłką tylko wybija daleko w pole lub trybuny!!!!No i kopyto ma niezłe !!!!
Generalnie wyrównany mecz,który przy okazji pokazał mankamenty o których wiemy.....Dla mnie tym mankamentem jest Radomski , brak celnych dalekich podań/jakoś niemcom wychodziły/,i gra do TYŁU!!!!!!!!!!!!!!!!! takie krótkie spostrzeżenia po powrocie z Kałuży...
Dawać filmy , dawać!
Dołączam się do prośby o bramki, jakiś skrót a najchętniej cały mecz dla wszystkich tych którzy chcieli być a nie mogli...
Do tej pory nic na niego nie pisalem ale to co wyprawia pan Radomski to jest normalnie sabotaż -czyżby pan trener nie chciał przyznac się do błędu?
Ale Matusiak formę chyba łapie, to co dziś grał to normalnie no, rewelka.
Sacha mnie się tez podobała, no i Kliszi zapakował niezgorsza bramę, więcej mi potrzeba tych zwycięstw , więcej poproszę!
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dawać filmy , dawać!
Na tvn7 leci dobry....."Tylko mnie kochaj" .
Czemu akurat Ciebie?
Zibiland co ty pleciesz ? Klich strzelil bramkę, był widoczny na boisku, podawał i był aktywny. Musi popracowac nad rzutami wolnymi to fakt ale nie odbierać mu od razu.
On nie musi iść do szkoły- on cały czas w niej jest... przypominam 20 lat ma...
Zibiland Napisał(a):
> Generalnie Matusiak po 1.strzelił filmową bramę
> a po 2gie super ostatnia akcja meczu i świetny
> strzał z wolnego!!!!!
> Po tym strzale i strzale kosanowicza w I
> połowie,powinno się odebrać prawo wykonywania
> rzutów wolnych Klichowi....!
> Dramatyczny mecz w wydaniu Radomskiego ....ten
> facet gra tylko do tyłu!!!! Czyli do obrońców i
> co ?Wasiluk pokazał,czym to może się
> skończyć!!!Jeżeli Radomski uważa że atak
> zaczyna się od bramkarza to po co środkowa
> linia????Jakaś pomyłka....
> Klich sobie nie pograł bo niemcy mu nie
> dali....czyli do szkoły panie Mateuszu! Uczyć
> sie!!!!Plastik pokazał,że potrzebny jest tej
> drużynie,zdecydowanie lepszy od Sachy!!!Sasin do
> ME!!! Bardzo dcobrze zagrał Kosanovicz,podoba mi
> się jego zdecydowani,nie bawi się z piłką
> tylko wybija daleko w pole lub trybuny!!!!No i
> kopyto ma niezłe !!!!
> Generalnie wyrównany mecz,który przy okazji
> pokazał mankamenty o których wiemy.....Dla mnie
> tym mankamentem jest Radomski , brak celnych
> dalekich podań/jakoś niemcom wychodziły/,i gra
> do TYŁU!!!!!!!!!!!!!!!!! takie krótkie
> spostrzeżenia po powrocie z Kałuży...
Oglądałem drugą połowe meczu i w drugiej według mnie Radomski bardzo ładnie czyścił pole. Może niektórzy nie wiedzą ale na boisku nie chodzi tylko o podania do przodu! Panowie macie jakieś pojęcie o futbolu??? Polacy to nie Hiszpanie!! Radomski wykonuje dobrą robote! NIe patrzcie na niego pod wpływem tylko podań! Popatrzcie na jego ustawienie się na boisku, jak czyta grę, W defensywie nieźle sobie radzi. A skąd wy możecie wiedzieć jaką taktyke ustala Ulatowski?????? Może to Szeliga ma grać bardziej z przodu? i wprowadzać piłke do przodu?? W kilku akcjach Arek także włącza się do ofensywy.Nie ma co narzekać ważne że widać coraz lepszą współprace Arka i Sławka.
trenerzy po tym spotakniu http://www.malopolskatv.pl/cracovia-wygrala-z-tsv/
piotrek67 Napisał(a):
> Do tej pory nic na niego nie pisalem ale to co
> wyprawia pan Radomski to jest normalnie sabotaż
> -czyżby pan trener nie chciał przyznac się do
> błędu?
Piotrze nie wiem o co chodzi z tym Radomskim....dzisiaj wiadomo ,że jest Kosanowicz i Jarabicą jako stoperzy no i Polczak na defensywnego!!!
Panie trenerze !!!!Niech Pan da Radomskiemu odpocząć i niech obejrzy swoje mecze w Cracovii by przemyślał sobie co wyprawiał na boisku!!!
Nie !!!! Może się okazać ,że na następnym meczu przeżyje on szok wygwizdania przez kibiców!!!!Oszczędż trenerze grajkowi z nr 6 takiego przeżycia!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)