Dla mnie termin ni z gróchy ni z pietruchy bo o ile na 17 ktoś mi przyjdzie to na 15 już może być kłopot, ale cos się pomyśli.
-
-
CRACOVIA- Ruch Chorzów (17 października- niedziela, godz.15:00)
Wszyscy na mecz zapełniamy stadion
Zróbmy tak żeby,śmieRdziele nie byli słyszalni.Zróbmy w ten dzień piekło hanysom:)
PEWNE 3 PUNKTY ;) Przecież gramy w 12 ;)
Raczej typujmy, w której minucie mecz zostanie przerwany.
A czemu ma zostać przerwany?
Miszczu2007 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A czemu ma zostać przerwany?
:D
przyjdź a zobaczysz ;)
nie ma zabezpieczen na sektorze gości
Ale przecież są ogromne kary za wtargnięcie na boisko więc myślę, że nikt się nie odważy.
Dzisiaj na Kałuży mnóstwo policji. Pewno mają jakieś ćwiczenia przed meczem.
Miszczu... a zresztą, kto Ci zabroni wierzyć w bajki?
A znacie to:
"Dzis dla kaprysu zrobimy Heysel z hanysow"
My sobie pośpiewamy, a oni nam załatwią zamknięcie stadionu na derby i będzie super!
Coś czuje , że się nacieszyliśmy:(
Ruchu będzie 750 plus jak zwykle ci, którzy się na bilety nie załapią, ale liczą na wejście.
Właśnie się zastanawiałem czy innym ekipom niż zaprzyjaźnionym będziemy dawali regulaminowe 750 miejsc czy pełny sektor?
Barierka pomiędzy sekorem gości a sektorem A jest bardzo licha. Poza tym kibice gości są bardzo blisko. Obawiam się rzucania jakimiś przedmiotami.Wszystko będzie dobrze do momentu gdy zaczną nam ubliżać.
Już raz w drugiej lidze po meczu z Ruchem bardzo spadła frekwencja na naszym stadionie. Jestem ciekawy jak to ze strony bezpieczeństwa zostanie rozwiązane w dniu meczu.
Sektor Ruchu powinien być odgrodzony ochroną lub policją ciężko będzie upilnować hanysów.I na dodatek są obok sektoru rodzinnego, kilka razy konkretnie rykną z przekleństwami i już kilku osobom z rodzinnego dziecka nie bedzzie sie chciało zabrać na nastepny mecz.
Nie panikować i nie siać propagandy!!!
liDz, trzeba powiedzieć, ż emoże niektórym zalezy, aby coś się wydarzyło.
Cracovia zaczyna wreszcie oddychać mimo słabego miejca w tabeli . A tutaj niespodziewanie wychodzi jakaś zadyma. Frekwencja wtedy spada minimum o 50%. I znów w mediach piszą, ale to źli ci kibice Cracovii.
I jak ktoś pisał to nie wina klubu tylko m.in. miasta ktory nie zgadza sie na zamontowanie tego dodatkowego ogrodzenia.
Wg. powinniśmy stanac na głowie, aby był spokój, bo to moze zaważyć na przyszłości naszego klubu.
Jeśli ktoś myśli, ze kary powstrzymaja co poniektórcyh półmózgów z Ruchu to myślę, ze się grubo myli.
[b]jest jeszcze troche czasu na podjecie jakichkolwiek dzialan bo potem bedzie placz i lament w klubie o zamkniecie stadionu i nagly mega spadek frekwencji[/b]
mecz tradycyjnie bardzo wazny, remis bedzie dla nas porazka bo w takich meczach musimy wygrywac jesli myslimy o utrzymaniu, czuje jednak ze wezmiemy rewanz za 1-4
Mecz z volksdojczami z Chorzowa będzie jak zawsze meczem podwyższonego ryzyka. Z tą tylko jedną różnicą, iż każdy (od nas czy od nich) kto będzie usiłował wszcząć na stadionie zamieszki musi sie liczyć z niemal 100% identyfikacją i dalszymi smutnymi tego konsekwencjami.
Myślę, że jesli do czegoś dojdzie to przed meczem i przed stadionem... choć niczego wykluczyć nie można.
Co do liczby przydzielonych wejściówek dla gości 750 to równe regulaminowe 5% pojemności naszego stadionu - więc o co to zamieszanie???
Arce czy Lechowi mozna udostepnic dodatkowo nasz sektor ale na pewno nie "brudnym paznokciom"
To moja osobista opinia
A tak w ogóle to oni powinni przed wejściem na nasz czysty stadion wziąć porządny prysznic...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)