KMWTW
plisss nie kasować :)
-
-
ATAK NA CZATERIĘ
Ale "Wódz" wyraznie napisał ze przerzucać się nie ma zamiaru. [img]http://loza.nazwa.pl/images/smiles/los2.gif[/img]
Jak dzieci... No jak dzieci. :D
gdzie i o której zbiorka? ze sprzętem czy bez? hahahah:)
Wczoraj było kulturalnie, bez sprzętu :D
oscy_ksc_SKAWINA Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wczoraj było kulturalnie, bez sprzętu :D
O przepraszam , miałem rum!
rmszar Napisał(a):
> Jak dzieci... No jak dzieci. :D
Ha Ha ale jaka frajda........nasze legiony cyberCRACOVII rosną z dnia na dzień,
fala czat terroru dotarła nawet na inne portale i platformy
Jesteśmy hunami XXI wieku...boja się nas..FOBICY,szataniści z pokoju 666,anioły..
....i wielu wielu innych których nasze wizyty napawają grozą od kilku nocy..
Moderatorzy bronią swych nędznych królestw..lecz My! doskonalimy naszą taktykę i powracamy zbanowani ze zdwojoną
siłą...albowiem takiej zabawy jeszcze tu nie było......a że się nam ona Znudzi kiedyś ..to pewne,lecz póki co...
...dzicz z pokoju CRACOVIA PANY.....jest nadal gotowa do kolejnych inwazji.POZDRAWIAM WAS MOI CYBER BRACIA
no to po wojowane.
panowie ale pusto dzis , chyba mnie wojna ominela i ban od glownego moderatora :D
Widze, ze dostaliscie wirtualnego klapsa. Ale bez obawy, to nie byl knock-out:)
Operator sie wkurzyl i dostaliscie wszyscy bana (pewnie czasowego) na Wasze IP.
Macie dwie opcje: albo czekacie, az ban minie (jesli jest czasowy), albo jestescie sprytniejsi od OPa :)
Zakladam, ze jako cwaniaki i zaprawieniw bojach cyber hools`i wolicie opcje druga, wiec robicie teraz tak:
1. klikamy na przycisk "Start" w lewym dolnym rogu ekranu
2. klikamy "Run", czyli u Was chyba uruchom (zakladam, ze wiekszosc ma polska wersje Windowsow)
3. wpisujemy komende": cmd i klikamy Enter
4. pojawia sie okienko i wpisujemy: ipconfig /release i klikamy Enter
5. wyskoczy Wam troche tesktu, nie czytamy, nie ma sensu:)
6. wpisujemy: ipconfig /renew i klikamy Enter
7. od tego momentu jestescie posiadaczami nowego IP i zapewne mozecie sie zalogowac na chata. Jesli nie mozecie, to znaczy, ze Operator byl sprytniejszy i zbanowal np. konkretny router brzegowy Neostrady (co z kolei oznacza, ze pol Krakowa przez wesole zabawy jakis wesolkow nie moze teraz sie na Polchat logowac :)
8. Walke na spryt w dluzszym okresie jednak przegracie, bo uparty Operator sprawdzi sobie, ze dowcipnisie wciaz maja nowe IP i wtedy (wkurzony na maxa) zamknie pewnie caly kanal. Wowczas bedzie pozamiatane:)
9. Have fun:)
wojna, wojna, wojna .....
Nesta Napisał(a):
> panowie ale pusto dzis , chyba mnie wojna ominela
> i ban od glownego moderatora :D
Przyszło jakieś "red uj wi co" wiesz zamaskowany z pałką i miotaczem gazy... i gdy cała ekipa od nas śpiewała "Zostaw Kibica ty...."
to nas pokolei zbananował
tearz mamy "czynną napaść na funkcjonariusza i fobików"
zapewne ta druga opcja bo ja nie wojował i sie nie moge dostac :P
Jak masz stale IP to nie pomoże.
A jak ktoś ma chello a nie neostradę? :)
Jak masz zmienne to luz. To jest po prostu odnawianie IP, Równie dobrze można kliknąć prawym na "Moje miejsca sieciowe", prawym na połączenie, i "Napraw".
Jak masz Chello to wejdz na strone UPC i tam udostepniaja pewnie opcje zmiany IP (we wlasnym zakresie nie mozesz:) Kiedys bylo jeszcze tak, ze kazdy nieuzywany modem dostepowy w domu (czyli jesli nie korzystales z sieci przez chyba tydzien), po ponownym podlaczeniu dostawl nowe IP:) Odpusc wiec na tydzien:)
Jak masz stale IP, to napisz prosbe do swojego admina...
A ogolnie, poza wszytskimi radami i zartami, taka zabawa moze chyba podpadac pod paragrafy pozwalajace operatorom na zerwanie umowy i zablokowanie dostepu uzytkownikowi (szkodzisz innym uzytkownikom sieci:)
Czy dopry prawnik nie moze Cie za to poscigac - to juz zapytac musicie prawnikow. Prywatnie sadze, ze znalazlby sie jakis cwaniak zreczny:)
Have fun ekipa, wale w kime:)
u mnie cała sieć ..proobowałem z "kradzionego" i tez blokada.
ehhh swiat zza krat ..
Jesli macie Orange, Plusa albo BlueConnect - to po komorkowych nadajnikach wejdzcie:)
Mysle jednak, ze pan Op sie rozzloscil i bedzie pilnowal.
W koncu bedzie afera:)
A niech ktoś z banem spróbuje się zalogować przez proxy.
http://www.proxy4free.com/page1.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)