Też mam mieszane uczucia...
Ze względu na to, kogo JT et consortes wybiorą w castingu. Jak wybiorą amatorów lub pół-amatorów, jak w marketingu, czy w kasach, to strach się bać...
-
-
Maria Maczugowska złożyła wymówienie
Jeszcze nie oddała pieniedzy za bilety na Ległe. Chyba za 2005 rok. Ja jej osobiście nie trawię ,miała dojechać do emerytury i wyjazd z klubu. Tak przynajmniej mówił Don Felipe. Gdyby była smieciem jak to ktoś wyżej napisał to by wyleciała wczesniej i była by sraka a nie emerytura.
wreszcie Tabisz zrobił coś dobrze, czekam jeszcze na Madeje i dopiero będzie można ogłosić koniec pewnej epoki.
Lepiej nie będzie bo z ze wszystkich rozwiązań Generał zawsze wybiera najgorsze.
Dzięki Panie Prezydencie Majchrowski za stadion.
tomecki Napisał(a):
> Przecież Tabisz to ma ( miał) tu juz kilka
> wątków ;)
Hę...
Jako informatyk nigdy tego k.u.r.w.a nie zrozumiem:
Kilka wątków i ani jednego procesu?
ja tam cioci nie żałuję.
problemator jej się nigdy nie wyłączał.
Ja tam jej nie żałuje . Niech idzie w cholerę . Ciężko spotkać równie niesympatyczną kobietę jak ona .
http://www.pracuj.pl/OfertyPracy/Zobacz.aspx?utm_source=ja&utm_medium=email&utm_campaign=ja&jausrid=20498073&webid=1809764
Ktoś zainteresowany? :D
Ważna uwaga!
Jeżeli ktokolwiek zaaplikuje, to niech w żadnym wypadku nie przyznaje się do kibicowania Cracovii!!!
Może to być ważny czynnik na niekorzyść, Profesor + świta nie znoszą kibicodziałaczy!
Uwaga proszę przyjąć w 100% serio.
Niby cos tam ostatnio pomagała ale w sumie to nie potrafiła ogarnac debili z ochrony. Nawet jesli niby cos było ustalone to zawsze ochrona nie wykonywała jej poleceń ( a moze własnie wykonywała? ) Kto ja tam wie. W kazdym razie nigdy postanowione raz rzeczy nie były przestrzegane.
Narobiła duzo złego dawno temu. Pytanie tylko czy przyjdzie ktos
1. Normalny albo słaby osobnik którego sie ustawi,
czy
2. Jakis skurwiel gorszy od Marii, która jednak jakos sie chyba z klubem zżyła?
nikt kto zna ustawe i wie jaka odpowiedzialnosc na nim spoczywa i jakie moga byc konsekwenc nie jest osobnikiem ktorego sie bedzie dalo ustawic
natomiast co do samej pani Marii, czesto sie nawku rwialem jako Opravca, byla jaka byla, czasem pomogla, ale jesli z klubem rozstala sie w taki sposob jaki zostal napisany w tym watku, to powiem tylko tyle ze to wielkie kures two ze strony klubu!
wiecie co.....dajmy już spokój i MACZUGOWSKIEJ...która przepracowała w klubie 37..lat
...i następcy......który po niej przyjdzie...weźmy się do roboty..każdy niech robi to co umie najlepiej
no to każdy robi to co umie najlepiej - napierdziela na forum na wszystkich i wszystko ;)
Pani Mario - dziękuję i powodzenia w dalszym życiu !
Ian to możne byś wziął posadę, nadawał byś się, w zasadzie poważnie mówię.Po co ma się tak ważnymi rzeczami przypadkowa osoba zajmować.
Poczekajmy jeszcze trochę, bo ta informacja może okazać się nieaktualna.
Pani Maria ma 3 miesiące wypowiedzenia, jak każdy pracownik pracujący więcej niż 3 lata w jednej firmie, a Pani Maria pracuje chyba więcej niż 30 lat :) Jaka była, taka była, Ci co z nią współpracowali bliżej to wiedzą więcej.
Natomiast co do tego stanowiska wolnego. Był za Panią Marię przygotowywany fajny gość, naprawdę kumaty, ale bodaj po 6 miesiącach pracy, jak zobaczył co się tam dzieje, to zrezygnował od razu - a lepszych propozycji miał bez liku.
Kto teraz przyjdzie? Ciężka sprawa, bo odpowiedzialność ogromna, trzeba mieć kupę znajomości, a i nikt się nie zgodzi na taką pensję jaka była na tym stanowisku w MKSie.
Tak ...proponuję by U.Miasta wydelegował na tę funkcję Komendanta Straży Miejskiej....a Comarch szefa ds bezpieczeństwa....
no pensje to z 10X większa od dotychczasowej p.Marii.Ale właśnie taka tu polityka : swoim -gó.wienko a obcym,wszystk....
Tak jak z juniormi,dzieciakami,wychowankami......
szkoda gadać!
najlepszym szefem ochrony w historii Cracovii to był Tyca ...
:)
taaak :) nie raz na "koszulkach" stałem :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)