Pewnie że pamiętam i uważam jej odejście za dobrą wiadomość.
-
-
Maria Maczugowska złożyła wymówienie
Maria Maczugowska koniec pięknej epoki:) Liczę, że TP coś na ten temat napiszą!
Ta kobieta nadaje sie do sklepu "spolem" wiec tak jak ktos napisał koniec pewnej epoki!!!!
Możecie na nią napierdalać ale powiem krótko Pani Maria zawsze nam pomogła w grupach młodzieżowych i można na nią zawsze było liczyć. Ja byłem gotów jej zawsze pomóc. I jeszcze raz DZIĘKUJĘ PANI MARIO jak ktoś powiedział koniec pewnej epoki.
I przyszedł czas na Żelazną Dame!!!
Alex wszystko super, że Wam pomogła. Pewnie nie jednemu pomogła. Ja z kolei musiałem się z nią użerać przy okazji któregoś meczu z Lechem. Zero słowności z jej strony. Poza tym jak byłem w towarzystwie Opravców to zawsze coś na nią narzekano czy to o flagi, jakieś ustalenia itp. No ale z drugiej strony lepiej mieć swojego wroga niż obcego, nie wiadomo kto będzie w jej miejsce.
Na pewno kończy się epoka bo dla mnie wizyty na Cracovii za każdym razem w jakimś stopniu związane były z Panią Marią.
Pozdrawiam ;)
Dobre wieści, dziękujemy za pracę, nie będę oceniał tutaj na forum ani dyskutował, relikt starej epoki odszedł i dobrze,
Jest nadzieja, że omnipotentny vice prezes przejmie obowiązki p. Maczugowskiej.
Może być bardzo ciekawie :D
'' O Matko...Boooooskaa...Maczugowskaaaa....to już jej nie zaśpiewam tak nigdy..?
P.S. Oprawcy chyba zwariują ze szczęścia........a potem przyjdzie ktoś nowy na miejsce Pani Marii
ktoś pewnie młodszy...może rudy....może mniej palący papierosów...może bardziej wymagający...
.....i pewnego ranka włączę kompa i przeczytam temat...Maczugowska musi wrócić
Mam mieszane uczucia bo tak jak wielu jedzie po Tabiszu tak wielu jechało po p. Maczugowskiej która jednak była jakims symbolem Cracovii.Pamiętam jedna ''kosmiczna ''sytuacje z Jej udziałem ;wpuszczenie kibiców Ruchu na stadion Cracovii
wejściem koło ''ALGI'' przy setkach naszych kibiców notabene w większosci wstawionych z czego zrobiła się straszna awantura skończona zreszta zamknieciem stadionu.Na głupszy pomysł toby chyba nikt nie wpadł ale od tego wydarzenia minęło dużo czasu i pani Maria nabrała dużo doświadczenia i pewnie wykonała wiele dobrej roboty dla Klubu.Dlatego też teraz piszę ;dziękuje .
nie przypominam sobie, żeby po jakiejś awanturze z Ruchem zamknęli nam stadion. owszem, raz za Majewskiego graliśmy z nimi przy pustych trybunach (1:0), ale po meczu z nimi to nie kojarzę. po awanturze na początku II ligi 2003/04 o dziwo NIE zamknęli nam stadionu.
WIELKIE DZIĘKI Pani Mario za WSZYSTKO!!!, ja wiem ile kosztowały CIE załatwienie różnych spraw żeby było pięknie i ok dla służb , pzpn -u , itd. i nikt tego nie pamięta. ALE cieszyć się będą tylko nieudaczniki!!! Zdrowia i normalności życzę.
ja zawsze ją zapamiętam jako autorkę donosów na Misiora w czasach kiedy byt klubu był na krawędzi ...
jakoś mi nie jest smutno ...
Robert włąsnie, pamiętam swego czasu gdy MKS się tworzył bezpzerwy do Gminy coś pisała, a wszystko po to, bo bała się, ze starci prace. Kombinator z niej był niesamowity.
Potwierdzam.
Mówi sie ze Maria oglądnęła sektor gosci i w stanie przedzawałowym złożyła rezygnację
''nie przypominam sobie, żeby po jakiejś awanturze z Ruchem zamknęli nam stadion. owszem, raz za Majewskiego graliśmy z nimi przy pustych trybunach (1:0), ale po meczu z nimi to nie kojarzę. po awanturze na początku II ligi 2003/04 o dziwo NIE zamknęli nam stadionu''
Było,było jeszcze w 2 obecnie w 1 lidze -do dzisiejszego dnia pokazuja przy okazji zadym urywki z tego meczu jak chołota rzuca czym popadnie,fruwaja TOI- toje i gumowe kule na koronie stadionu
knur Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> to byłby koniec pewnej epoki
Pięknej epoki?
AA - nie pięknej. ale jednak epoki.
piotrek - no o tym meczu mówię. po nim NIE zamknęli nam stadionu. kolejne mecze (Arka, Błękitni) graliśmy z publicznością.
Zmartwiony
Teraz trzeba pilnować by następca gorszy nie był.......
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)