1-NIE
2-Tak
3-----
4- jeśli w ciągu dwóch nadchodzących kolejek nie zdobędzie 4 pkt to papa
-
-
TRENER ULATOWSKI vs ? ( zakonczona ankieta )
1.NIE
2.TAK
3.-
4.Do końca sezonu.Kiedyś przecież nasz gra musi zaskoczyć !!!
1.Tak
2.Nie
3. Trener zagraniczny jaki to nie wiem..... może Dan Petrescu.....
4. -------
1. NIE
2. TAK
3. -
4. 4 kolejki
1. Nie
2. Tak
3. -
4. Do końca meczu z Arką (jeśli dalej nie będziemy mieli żadnego wygranego meczu, będę za zwolnieniem)
1. Nie
2. TAK
3. -
4. W najbliższej kolejce się wszystko wyjaśni
1. Tak
2. Nie
3. Jose Maria Bakero
1. NIEEE
2. TAK
3. -
4. Cały sezon.
Może ktoś to procentowo podliczyć???
Wydaje mi się że ponad 80 % dalej ufa Ulatowskiemu.Po 5 porażkach i 14 bramkach jest to wynik dla tego trenera rewelacyjny.Czas pokaże czy wykorzysta to zaufanie kibiców i profesora.Mimo że jestem sceptykiem życzę by się udało.Niech nawet przegram zakład z Borutem i na forum nas sceptyków skrytykują za nie wyznanie się na trenerskim geniuszu.BYLE TYLKO CRACOVIA WYGRYWAŁA!!!!!
Potter, zastanawia mnie tylko na ile poparcie udzielone tutaj Ulatowskiemu jest realne. Na stadionie jakoś wszyscy jechali po drużynie, a jak sąsiad krzyknął "Ulatowski wylot", to nikt nie protestował, a znalazło się parę głosów poparcia. Siła Cracovii to ci ludzie na stadionie, a nie na forum...
Potter podam procentowo tez po zakonczeniu - czyli w srode.
Magnat: bo ludzie z forum oglądaja mecze przez sopcasta...przeciez inaczej ciezkoby na bieżąco komentowac na forum, nie?;)
Magnat Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Potter, zastanawia mnie tylko na ile poparcie
> udzielone tutaj Ulatowskiemu jest realne. Na
> stadionie jakoś wszyscy jechali po drużynie, a
> jak sąsiad krzyknął "Ulatowski wylot", to nikt
> nie protestował, a znalazło się parę głosów
> poparcia. Siła Cracovii to ci ludzie na
> stadionie, a nie na forum...
Mi się wydaje, że inaczej człowiek postrzega rzeczywistość "na gorąco", patrząc na to dziadostwo na żywo, a inaczej gdy wróci do domu, wypije piwko, uspokoji się i troche przemyśli ;)... Stąd byc może różne reakcje na stadionie i na forum.
Dlaczego Ulatowski ma wciąż poparcie? Bo wspaniale bajeruje, a ludzie nie patrzą na czyny tylko na słowa.
1.NIE
2.TAK
3. -
4. jeszcze 2 najbliższe mecze i być może zmienię zdanie
Chwostek Napisał(a):
> Dlaczego Ulatowski ma wciąż poparcie? Bo
> wspaniale bajeruje, a ludzie nie patrzą na czyny
> tylko na słowa.
Bo kiedy 3 (Janus, Suart, Jarabica) piłkarzy formacji defensywnej, a w zasadzie 4 (razem z Radomskim) grało ze sobą zaledwie kilka razy należy dać im trochę czasu. Zgrupowania tej śmiesznej repry u23 i kontuzje (Mierzej, Wasiluk, Saidi) również nie pomagają. Nie twierdze, że Ulatowski nie popełnia błędów, bo sam wytknął bym mu kilka, ale to nie ja mu płacę żeby mu reprymendy udzielać. Nikt nie spodziewał się, że po 5 kolejkach będzie zerowy dorobek punktowy, ale mimo wszystko wierzę, że może być już tylko lepiej. Zresztą nie jest winą Ulatowskiego, że napastnicy i pomocnicy, również Ci z reprezentacyjną przeszłością i jakby się jeszcze do niedawna wydawało przyszłością nie trafiają w sytuacjach w których pudłować nie mają prawa. Nawet nie chce mi się liczyć, ale bilans bramkowy zapewne byłby dodatni gdyby je wykorzystali.
Wstrzymam się z oceną pracy trenera do 10 kolejki. Jeśli nie będzie minimum 9 punktów to będę zawiedziony.
1.Nie
2.Tak
3.-
4.2 kolejki
potter Napisał(a):
> Może ktoś to procentowo podliczyć???
>
> Wydaje mi się że ponad 80 % dalej ufa
> Ulatowskiemu.Po 5 porażkach i 14 bramkach jest to
> wynik dla tego trenera rewelacyjny.Czas pokaże
> czy wykorzysta to zaufanie kibiców i
> profesora.Mimo że jestem sceptykiem życzę by
> się udało.Niech nawet przegram zakład z Borutem
> i na forum nas sceptyków skrytykują za nie
> wyznanie się na trenerskim geniuszu.BYLE TYLKO
> CRACOVIA WYGRYWAŁA!!!!!
No właśnie ,trener jest tylko człowiekiem....z drewna to najwyżej Pinokio wyjdzie a nie piłkarz...a tych drewienek w klubie jest zatrważająca ilość...Nie wiadomo też jaki wpływ Ula miał na transfery??? Kto odpowiada za sprowadzenie Łuczaka,Uszalewskiego,Dudiego czy innych safandułów....Kto ich gdzie weżmie i za ile???/W ME też jesteśmy na dnie!!! I gdzie to zaplecze????Goliński -obibok?!!!
Na szczęście powoli wraca do formy Mierzej....może zagra już z Lechią...uf....
Gdzie forma Ślusara?Gdzie ją stracił...dzisiaj po trningu został by potrenować strzały,Sasin próbował centrować a Slusar strzelać...próbowali i nic po za tym.... :o
Za czasów Stawowego po treningach często zostawali Wiśnia i Świerczewski. A Stawowy i tak miał to w nosie.
izbik Napisał(a):
> Glosowanie zamykam dzis o 24.00 . W srode cale
> podsumowanie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)