Merda -3 ostatnia brakma jego
Janus - 2 lipa
Radomski - 3 lipa
Jarabica - 4 bez kiksow jak polczaki
Suart - 5 troche za duzo w przodzie
Ntibazonkiza - 5 niezle
Klich - 2 ..ech ..nawet nie widzialem ze gral ..
(82 Dudzic) - 0 ..
Suvorov - 6 staral sie rozdrywac ..zwroty niezle balansy ciala
Szeliga - 2 ech .. on mial byc defensywnym pomocnikiem ..odebrak komus pilke ??
Ślusarski - 4 walka walka
Matusiak - 7 no 2 bramki piechota nie chodza :) i wcale nie bylo to latwe pozycje
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 10/11 - 5 kolejka - Górnik Zabrze
Merda - 2
Janus - 1
Radomski - 1
Jarabica - 1
Suart - 3
Ntibazonkiza - 5
Klich - 4
(82 Dudzic) - bo
Suvorov - 5
Szeliga - 1
Ślusarski - 3
Matusiak - 7
Komentować ocen na razie mi się nie chcę, tak samo jak niektórym Naszym piłkarką nie chcę się grać u Nas.
Merda - 5
Janus - 2
Radomski - 2
Jarabica - 3
Suart - 3
Ntibazonkiza - 5
Klich - 2
(82 Dudzic) - bo
Suvorov - 4
Szeliga - 1
Ślusarski - 2
Matusiak - 6
Merda - 5
Janus - 2
Radomski - 4
Jarabica - 5
Suart - 5
Ntibazonkiza - 7
Klich - 3
(82 Dudzic) - bo
Suvorov - 4
Szeliga - 3
Ślusarski - 3
Matusiak - 6
Merda - 5
Janus - 3
Radomski - 3
Jarabica - 3
Suart - 4
Ntibazonkiza - 6
Klich - 3
(82 Dudzic) - b.o.
Suvorov - 5
Szeliga - 3
Ślusarski - 4
Matusiak - 6
Merda - 1!!!
Janus - 3
Radomski - 2
Jarabica - 3
Suart - 4
Ntibazonkiza - 6
Klich - 3
(82 Dudzic) - b.o.
Suvorov - 5
Szeliga - 2
Ślusarski - 4
Matusiak - 6
Merda - 2
Janus - 2
Radomski - 2
Jarabica - 2
Suart - 1
Ntibazonkiza - 5
Klich - 3
(82 Dudzic) - -
Suvorov - 4
Szeliga - 3
Ślusarski - 2
Matusiak - 5
Merda - 3 Chyba coś się dało wybronić z tych 3 goli
Janus - 3 Z jego strony wiele zagrożenia nie było
Radomski -2 Sito
Jarabica - 2 jw
Suart - 2 dostałby 1 ale mi go żal
Ntibazonkiza - 7 był wszędzie
Klich - 4 słabo
(82 Dudzic) - bo
Suvorov - 3 Słabiej od Klicha
Szeliga - 6 Po raz kolejny pokazuje że ma jaja. Walczył jak tylko mógł
Ślusarski - 3 Chce ale nie umie:(
Matusiak - 7 Bardzo dobry mecz, wracał się po piłkę, szukał gry. Efekt 2 bramki.
Zastanawiające dlaczego Matusiak ma więcej siły od defensofów?? Atakowaliśmy znaczącą część meczu i obrona miała czas na "odsapnięcie" a wyglądała jakby się broniła cały mecz
Merda - 5 poprawnie, niech poprawi te wzniowienia noga bo sie plakac chce chwilami
Janus - 2 dramat
Radomski - 2
Jarabica - 4
Suart - 2 fajnie miec luz, ale jego luz nas kosztowal 2ga bramke, przy 3ciej tez maczal palce, +1 za ofensywe, ale w koncu to obronca, a z tylu byl dramat
Ntibazonkiza - 6
Klich - 4 sporo strat, ale tez kilka dobrych zagran, asysta, strzal, gra do przodu
(82 Dudzic) - bo i lepiej dla niego, facet mnie przeraza swoimi "umiejetnosciami"
Suvorov - 6 widac ze mimo drobnej postury moze grac w srodku
Szeliga - 4 odnosze wrazenie ze do niektorych ludzie sie przypierdalaja z definicji, dla mnie wcale nie tak zle, a na pewno duzo lepiej niz w Kielcach
Ślusarski - 5
Matusiak - 8
Merda - 4
Janus - 3
Radomski - 3
Jarabica - 4
Suart - 4
Ntibazonkiza - 6
Klich - 3
(82 Dudzic) - bo
Suvorov - 5
Szeliga - 3
Ślusarski - 4
Matusiak - 7
Merda - 3/ druzyny nie uratował
Janus - 2/ z przodu bezproduktywny, kiepski z tyłu
Radomski - 1/ jestes kapitanem zero agresji zero woli walki
Jarabica - 1 /takich świec w górę dawno nie widziałem w ekstraklasie... żenada
Suart - 2 /totalna nonszalancja w defensywie, z przodu niezły, ale nic wiecej niż 2 bo uciekali mu jak chcieli także braki szybkościowe...
Ntibazonkiza - 7/ poprawny mecz, myślał podawał (szkoda że do Klicha). Po takiej przerwie ciężko liczyć na mecz lepszy od tego z sw
Klich - 2/ niestety jego strzaly to w większości klopsy, po podaniu Saidiego powinien strzelić gola, później zamiast podać Saidiemu na czystej to strzelał jak dziad
(82 Dudzic) - jocker to z niego nie jest
Suvorov - 3/ nie jest to skuteczność jaką pokazał w kadrze ale w składzie niezbędny, mozliwości rozwoju bardzo duże
Szeliga - 1/ w zimowym okienku wypadałoby kupić prawdziwego defensywnego pomocnika, wiedzącym co to gra w destrukcji
[b]Ślusarski - 1/ "Bartek chciał" TOTALNY CHAM niestety tak to można tylko określić, pozbawił Radka, który miał swietny dzień szansy na Hat-tricka !!!! Czyli w piłce nożnej czegoś bardzo ważnego. dla mnie niespotykana rzecz. Z resztą dla mnie to jedna z pierwszych osób, której powiiniśmy podziękować, napastnik, który nie strzela goli to (...) Zdecydowanie lepszym duetem byłby Matusiak/Niedzielan ale niestety mamy Slusara, który dawno zapomnial jak się strzela bramki (vel sytuacja z początku meczu z legia)[/b] wiem wiem umie sie zastawić ale ile po takim zastawieniu strzela goli lub zalicza asyst ?
Matusiak - 8 zrobił to co należy do napastnika, powinien byc hat-trick
Merda - 0 - nieporozumienie!! Druga bramka jego, trzecia na spółę z Radomskim. do Bruk-Betu go!! nie ma miejsca dla gamonia!! Jeżeli nie Cabaj to bałkana do bramki, przynajmniej pożytek będzie bo się młodziak ogrywał będzie.
Janus - 2 - słabiutko, nie nadążał, pozwalał dośrodkowywać.
Radomski - 1 - słaby, straty, i na dodatek arogant (cyt: [i]"wiem co gram"[/i]) a tak się składa, że g**ówno zagrał, zawalił pierwszą bramkę i trzecią na spółę z Merdą, zawalił mecz.
Jarabica - 3 - nic szczególnego, rozkręca się zbyt wolno. Ale ludzie z niego będą.
Suart - 3 - jego skrzydłem również wchodziły dośrodkowania, ale przynajmniej łączył formacje
Ntibazonkiza - 5 - od takiego gracza powinno się wymagać więcej, kilka wymuszeń faulu, ładna asysta, kilka rajdów
Klich - 4 - przyzwoicie, pali się do gry, stara się, ładna asysta
(82 Dudzic) - b.o. - pochwała za zachowanie, przyjął bluzgi na twarz (jako jedyny) i podziękował za doping.
Suvorov - 4 - nie to co w reprezentacji, ale chyba dał Uli znak, że musi go brać pod uwagę przy ustalaniu składu.
Szeliga - 0 - im szybciej zniknie tym lepiej \ najgorszy!! większej nędzy do w A-klasie nie ma!!
Ślusarski - 3 - przyzwoicie, ale bez szału. -1 za DECYZJĘ o wykonywaniu karnego. Nie powinien.
Matusiak - 5 - trochę panienka, mało widoczny ale zrobił to czego się od niego oczekuje.
Merda - 3
Janus - 4 waleczny ale słaby technicznie
Radomski - 2 bardzo słabo
Jarabica - 2 jw i te wybicia w góre
Suart - 3 ocene zanirzaja mu koledzy którzy nie asekuruja
Ntibazonkiza - 7 widać że przerasta umiętnosciami naszych piłkarzy
Klich - 5 srednio mam nadzieje że w końcu zacznie strzelać bramiki
(82 Dudzic) - 2 szybkość i nic więcej
Suvorov - 5 brakuje mu sił na cały mecz, słaby fizycznie
Szeliga - 1 najgorzy na boisku, dla mnie masakra
Ślusarski - 4 walczy mam nadzieje że z Radkiem bedzie im dobrze szło
Matusiak - 8 dwie bramki plus bardzo dobry mecz
Merda - 2 żadna konkurencja dla Cabaja w sam raz do U-23 Majewskiego.
Janus - 2 w Bełchatowie byłby rezerwowym. do U-23 Majewskiego pasuje.
Radomski - 1 w następnym meczu to powinien zagrać ale w ME. Żadnej woli walki. Do U-23 Majewskiego jak najbardziej. Brać go!
Jarabica - 2 dużo niepewności i to w każdym meczu.
Suart - 2 transfer z łapanki. Gość kryje na 5 metrowy radar, żaden z niego obrońca
Ntibazonkiza - 5 za mało gra zespołowo, tego zawodnika trzeba potrafić wpasować do zespołu
Klich - 1 sodówa z bąbelkami uderzyła, do U-23 Majewskiego na Uzbekistan marsz.
(82 Dudzic) - bo ten gość miał nas zbawić? Na rozgrzewce jak truchtał, to myślałem, że sraki dostane. W IV ligowym Hutniku g.ówno by strzelił.
Suvorov - 4
Szeliga - 3 waleczny, ale umiejetności 1 ligowe do U-23 Majewskiego by pasował.
Ślusarski - 3 co raz słabiej.
Matusiak - 7 dwie bramki w jednym meczu nie często się strzela,
Zaciąg holenderski to pomyłka, znajomośc języków to nie wszystko.
W ilu meczach Suart był obserwowany. Dał się we znaki w sparingu lipcowym naszej druzynie? Komu? Dudzicowi?
Drużyna jest niepoukladana p. trenerze.
Kiedy podsumowanie ?
A cóżeś taki niecierpliwy ? :)
[pre]
[b]Nazwisko Średnia Ilość głosów[/b]
Radosław Matusiak 7,05 [color=#00FF00]+[/color] 68
Saidi Ntibazonkiza 5,81 [color=#000000][/color] 68
Aleksandr Suvorov 4,61 [color=#000000][/color] 68
[hr]
Łukasz Merda 3,23 [color=#FF0000]-[/color] 68
[hr]
Bartosz Ślusarski 2,85 [color=#00FF00]+[/color] 68
Marian Jarabica 2,58 [color=#FF0000]-[/color] 68
Hesdey Suart 2,55 [color=#FF0000]-[/color] 68
Mateusz Klich 2,55 [color=#000000][/color] 68
Krzysztof Janus 2,08 [color=#FF0000]-[/color] 68
Sławomir Szeliga 2,06 [color=#00FF00]+[/color] 68
Arkadiusz Radomski 1,84 [color=#00FF00]+[/color] 68
Bartłomiej Dudzic [color=#000000][/color] 6
Największe kontrower. Mateusz Klich oceny od 1 do 6
Najmniejsze kontrower. Krzysztof Janus
Średnia drużyny: 3,38 [color=#00FF00]+[/color]
Najwyżej ocenił drużynę: agee2 4,64
Najniżej ocenił drużynę: VelVet 1,42
[/pre]
Drużyna dostała wyższą notę niż za mecz z Koroną. 4 zawodników dostało ocenę wyższą i 4 niższą niż w poprzedniej kolejce. Zwracam uwagę, że najniżej ocenieni Radomski i Szeliga zagrali lepiej niż z Koroną :)
Powyżej średniej trójka ofensywnych graczy, poniżej cała reszta poza Merdą który jako jedyny mieści się w "średniej".
Wniosek jeden....zbyt optymistyczne oceny,lub zbyt tolerancyjni oceniający....bo zdecydowanie na Koronie było cięzej,,,,a na Ss Górnik żadnych cudów nie pokazał.... no chyba ,że Saidi zawyżył wszystkie średnie...
Ciężko było mu zawyżać wszystkie średnie skoro sam miał 5.81. Czyżby wina oceniających:)?
Ciekawa lektura dla Ulatowskiego!!!
W zasadzie powtarzające się noty !!!.Najsłabsze ogniwa emeryt Radomski,Janus i Szeliga.
Ci panowie powinni zaliczyć ławę w Gdańsku+Merda
+ Ślusarski...dobrze mu zrobi...a później z Radkiem będą postrachem ligi :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)