Cały okres przygotowawczy przepracował. Grał we wszystkich sparingach. A teraz nagle nie gra...
Panie Ulatowski - proszę mi powiedzieć o co chodzi? Co się z nim dzieje? Do reprezentacji jest powoływany regularnie a ciągle nie gra...dlaczego? jest tak ciężko chory? czy może jest jakiś poważny konflikt o którym się już coraz głośniej mówi???
Co Pan w ogóle wyprawia z tą drużyną? Miał Pan tyle czasu aby im coś przekazać i przygotować do sezonu, a tu taka nędza!!!!!!!!!
-
-
Co się dzieje z Aleksandrem Suvorovem?
ile jeszcze wątków założysz?
Pewnie jeszcze kilkanaście zeby się dowiedzieć co się dzieje z każdym z osobna..
Wczoraj rozgrzewał się w czasie przerwy w Kielcach. Myślałem, że wejdzie ....
nie będę zakładał kilkanaście kolejnych postów, tylko jestem ciekawy dlaczego ciągle nie gra?
Bo wiem, że jest konflikt i chciałbym aby ktoś miała jaja o tym w końcu w klubie powiedzieć...a nie mydlić oczy wszystkim!!!!!!!!!!!!
na 99% nasi kochani kopacze chcą się pozbyć Ule, bo wiem, że niektórym mocno wszedł za skórę...
Czyli nasi kopacze grają przeciwko trenerowi? Jak zawsze kochani, jak zawsze!
aki111 - moja cierpliwość się wyczerpuje. jest temat o Suworowie? jest. więc tam się pytaj. założysz jeszcze jeden wątek (niestety, już nieistotne czy zasadnie czy bezzasadnie) i ban na miesiąc, albo i dłużej. rozumiesz? kiwnij głową na tak, bo w tym temacie już nie potwierdzisz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)