Vesten Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Merda
> Mierzejewski-Jarabica-Kosanović-Suart
> Radomski-Szeliga
> Pawlusiński/Sacha-Suvorov-Saidi
> Ślusarski/Matusiak
Chłopie trzeba było w niedzielę być na meczu ME na Wielickiej...Ani Mierzejewski ani Kosanowicz nie zasługują być nawet w meczowej 18!!!!
A Łuczak to tragedia a Grzelak to siatki i chorągiewki po meczu zbierać!!!!
-
-
Cracovia - Górnik Zabrze 11.09 14:45
Półtora nieszczęścia z tymi gazetowo-internetowymi kibicami!
Suvorov?? A w jakiej on formie jest?? Jak go Ula wystawia to pewnie jeszcze gorzej od Klicha wygląda. Mierzejewski tez ponoć nie wrócił do formy. [b]Mamy skład do D.U.P.Y[/b] i Ulatowski skleja to teraz jak podziurawioną łódkę. Teraz tylko budować skład od Saidiego i Suarta. Reszty nie widzę, jacyś zepsuci są.
[b]Wydaje mi się że błędem są długie kontrakty[/b] w bardzo wielu przypadkach. Kopaczom się w głowach przewraca jak mają zakontraktowaną pensję na 3 lata. Przez 2 i pół roku jeden z drugim nic nie muszą robić. (mam nadzieje że polska mentalność nie dopadnie czarnoskurego zaciągu w Pasach, chce aby długi kontrakt w ym przypadku był dobrym wyborem). Zwłaszcza że mamy dużo młodych piłkarzy, którzy nie myślą wiele[o przyszłości tym bardziej]
Czemu nie można zrobić [b]normalnie[/b], wypożyczyć a pół roku z prawem pierwokupu?? A później kontrakt na rok z opcją przedłużenia jak się gość spodoba??
Suvorov musi grać, a każdą piłkę w pole karne kierować na łeb Jopa, o ile ten zagra. tak bym to widział. może nie będzie lepiej, ale będzie zabawniej.
knur Napisał(a):
> Suvorov musi grać, a każdą piłkę w pole karne
> kierować na łeb Jopa, o ile ten zagra. tak bym
> to widział. może nie będzie lepiej, ale będzie
> zabawniej.
nic z tego. Jop dostał podobno polecenie służbowe aby do meczu z Pasami zapuścić włosy. Już tak ładnie się Suvorowowi nie "ślizgnie po Jopie" :D
Kosanovic i Mierzejewski to było w niedziele osłabienie Młodej ekstraklasy.Ulatowski siedział na piętrze w budynku klubowym i oglądał,miejmy nadzieje że widział co te asy grają i wyrzuci ich "do kosza"... Z gornikiem musimy wygrać jak przegramy to w 80% lecimy z ligi :/ Teraz nie ma już chłopców do bicia jak Piast i Odra przed rokiem
boleknh Napisał(a):
> Kosanovic i Mierzejewski to było w niedziele
> osłabienie Młodej ekstraklasy.Ulatowski
> siedział na piętrze w budynku klubowym i
> oglądał,miejmy nadzieje że widział co te asy
> grają i wyrzuci ich "do kosza"... Z gornikiem
> musimy wygrać jak przegramy to w 80% lecimy z
> ligi :/ Teraz nie ma już chłopców do bicia jak
> Piast i Odra przed rokiem
Zamiast nich jest Cracovia :) .
Będzie dobrze .
Trzeba iść i tyle.
Jak mamy lecieć, to wszyscy razem ;)
Ale ja też myślę ż będzie dobrze: "Cracovia, czyli Wańka-Wstańka 3"
Po prostu trzeba zrobić takie spotkanie kibiców z zawodnikami jakie miało miejsce za czasów trenera Adamusa i będzie Cracovia - Górnik 5:0 :)
Spotkanie, spotkaniem ale co bys usłyszał od np.: Pawlusińskiego? Że "grają nieźle"??? Szlag by mnie chyba trafił.
Jakoś nie mam wiary w to, że takie spotkania jak przed laty miałyby jakikolwiek sens.
To wszystko jak grocjhm o ścianę..
TRENER MUSI POPRACOWAĆ Z DRUŻYNĄ TROCHĘ DŁUŻEJ NIŻ CZTERY MECZE. POCZĄTKI SĄ ZAWSZE TRUDNE.
Teraz przez mecze reprezentacji nie będzie miał czterech grajków do treningów,między lekiąąą a ARKĄ też braknie kilku zawodników,a WY chcecie żeby NASI byli zgrani.PRZESTAŃCIE JUŻ -N-A-D-U-P-C-A-Ć- NA TRENERA.DAJCIE MU TROCHĘ ODSAPNĄĆ.I TAK JEST POD OSTRZAŁEM Z KAŻDEJ STRONY.
WIERZĘ ŻE BĘDZIE DOBRZE.ULA JESTEŚMY Z TOBĄ.
Z A W S Z E --- P A S Y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale ten trener pracuje z drużyną troche dłużej niż 4 mecze... mimo wszystko i tak pójde na mecz z górnikiem,jak nie wygrają to nie wiem co zrobie...albo i wiem :pojde na mecz z Arką 25 września...eh,ciezka dola Pasiaka
Mierzejewski w tej chwili ładnie wygląda na papierze bo się kojarzy z dobrą formą sprzed kontuzji. Ale nic pozatym
dżubu102 Napisał(a):
> TRENER MUSI POPRACOWAĆ Z DRUŻYNĄ TROCHĘ
> DŁUŻEJ NIŻ CZTERY MECZE. POCZĄTKI SĄ
> ZAWSZE TRUDNE.
> Teraz przez mecze reprezentacji nie będzie miał
> czterech grajków do treningów,między lekiąąą
> a ARKĄ też braknie kilku zawodników,a WY
> chcecie żeby NASI byli zgrani.PRZESTAŃCIE JUŻ
> -N-A-D-U-P-C-A-Ć- NA TRENERA.DAJCIE MU TROCHĘ
> ODSAPNĄĆ.I TAK JEST POD OSTRZAŁEM Z KAŻDEJ
> STRONY.
>
>
> WIERZĘ ŻE BĘDZIE DOBRZE.ULA JESTEŚMY Z TOBĄ.
>
>
> Z A W S Z E --- P A S
> Y!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W Bełchatowie była większa rotacja włącznie ze stanowiskiem trenera i jakoś da się grać od początku sezonu dobrze !!! Przegrywając 4 mecze pod rząd w tym dwa ostatnie w fatalnym stylu mamy prawo narzekać !!!
dżubu102 Napisał(a):
> TRENER MUSI POPRACOWAĆ Z DRUŻYNĄ TROCHĘ
> DŁUŻEJ NIŻ CZTERY MECZE. POCZĄTKI SĄ
> ZAWSZE TRUDNE.
nie zawsze. jest tzw. efekt nowej miotły, który i u nas wystąpił (niezłe 2 pierwsze mecze), ale nie dał punktów :(
no ale nie ma to tamto. trzeba zagrać i dopingować na pełnej rzece.
Ale co z tego ze mu zabieraja reprezentantów... Na litośc Boska w dobrych klubach zawsze zabieraja reprezentantów i nikt nie narzeka. Inna sprawa ze mamy słabych piłkarzy i na dodatek majewski na złosc nam ich powołuje cały czas.
Tak tylko po co powoływać do reprezentacji U-23 która jest jakimś chorym stworem- tylko po to by Stefan miał za co pieniądze brać.Sam Smuda sie wypowiada że on tej niby reprezentacji Majewskiego nie potrzebuje bo sam ogląda zawodników i wie kogo mu trzeba.Jak dla mnie jest to totalny idiotyzm ponieważ w tym czasie zawodnicy mogli by szlifować swój kunszt piłkarski pod okiem trenera klubowego.
Moim zdaniem wiecej pilkarsko daje sparing w U-21 z inna reperezentacja niz bieganie po boisku trenigowym z kolegami z klubu ... inna sprawa ze Polscy pilkarze nie potrafia sie uczyc (moze z malymi wyjatkami patrz Blaszczykowski, Jelen )
Teraz akurat Polczak powinien siedzieć w klubie i zapieprzać na treningach, a nie jeździć na kadrę Majewskiego. Po pierwsze czego on się nauczy od Stefana? Po drugie sytuacja drużyny jest tragiczna i jak są 2 tygodnie na ogarnięcie tego burdelu to wszyscy powinni być na miejscu i trenować do skutku.
nie popadajmy w paranoje. Majewski jaki byl beznadziejny to defensywy potrafil nas nauczyc. niech swiadczy o tym fakt ze dzieki doskonalem defensywie zabil gre ofensywna.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)