zapraszam do oceniania i komentowania!
UWAGA PROSZĘ PRZECZYTAĆ
1. skala 1-10
2. nie ocenieamy "połowkami" ani innymi cząstkowymi ocenami np 8,32
3. Proszę trzymać się poniższej kolejności piłkarzy! Najlepiej przekleić liste i dopisać oceny (i ew komentarze)
4. Proszę oceniać za cały mecz lub wcale (a nie np za dwie połowy osobno). Tego typu uwagi wstawcie w komentarzu.
5. Jeśli nie chcecie dać komuś oceny (za krótko grał, ciężko powiedzieć itp) wstawcie po jego nazwisku kreskę/myślnik (wygląda tak: -) lub b.o. (bez oceny)
6. Nie oceniajcie samymi 1 lub 10.
7. Nie przyznawajcie zer.
Stosowanie tych zasad uprości dokonywaie podsumowań które robi alocha!
skład Cracovii:
Merda -
Janus -
Polczak -
Jarabica -
Suart -
Pawlusiński -
Radomski (K) -
Szeliga -
Sacha -
Dudzic -
(Matusiak, 69.)
Ślusarski -
(Krzywicki, 69.)
-
-
Oceńcie piłkarzy! - sezon 10/11 - 4 kolejka - Korona Kielce
Merda - [b]B[/b]
Janus - [b]E[/b]
Polczak - [b]Z[/b]
Jarabica - [b]N[/b]
Suart - [b]A[/b]
Pawlusiński - [b]D[/b]
Radomski (K) - [b]Z[/b]
Szeliga - [b]I[/b]
Sacha - [b]E[/b]
Dudzic - [b]J[/b]
(Matusiak, 69.) - [b]N[/b]
Ślusarski - [b]I[/b]
(Krzywicki, 69.) - [b]E[/b]
Merda - 2 flaszki
Janus - 2 flaszki
Polczak - 1 flaszka
Jarabica - 3 flaszki
Suart - nie sprzedawać
Pawlusiński - 1 piwo
Radomski (K) - 1 piwo małe
Szeliga - 1 piwo
Sacha - 1 flaszka
Dudzic - 1 woda mineralna
Ślusarski - 1 flaszka
[b]Za tyle ich sprzedać należy. NOW ![/b]
ale bedzie jatka :) imho teoretycznie srednia powinna wyjsc nieco lepiej niz po Poznaiu. zobaczymy, czy tak bedzie.
edit: hehe, a jak przyszło do oceniania, to sam oceniłem niżej. no ale po Lechu okazało się, że i tak byłem najłaskawszy.
Merda - 4 - poprawnie, -1 za "cabajade"
Janus - 3 - przeciętnie
Polczak - 1 - zwolnienie, od zaraz!
Jarabica - 2 - pare dobrych zagrań reszta dno
Suart - 5 - najlepszy zawodnik na boisku
Pawlusiński - 2 - więcej walki panie Darku!!!
Radomski (K) - 2 - Radomski przy piłce i.... strata
Szeliga - 1 - bez komentarza
Sacha - 3 - chciał,chciał, ale nie wychodziło
Dudzic - 3 - j.w.
Ślusarski - 2 - troche fauli na nim i nic poza tym
Dario, a gdzie Matusiak i Krzywicki ?
Merda - 4 - clown, ale farciarz
Janus - 4 - za mało w ofensywie
Polczak - 2 - dno
Jarabica - 3 - nieco lepiej niż kolega
Suart - 7 - widać, że jeszcze nie wie co jest u nas grane, szybko dostosuje się do kolegów
Pawlusiński - 4 - prawie nic, przewraca się na piłce!
Radomski (K) - 2 - to ma być profesor? nie ma nawet matury :(
Szeliga - 2 - drewniak
Sacha - 3 - wielkie nic
Dudzic - 2 - won
Matusiak - 5 - dlaczego nie grał od początku do nędzy?
Ślusarski - 3 - wolny i już nawet zastawić się nie umie
Krzywicki - 2 - drewniak a mógł być zbawcą
za jakie grzechy ja muszę znosić grę tych nieudaczników, bycie kibicem Cracovii to udręka, a nie przyjemność (przynajmniej ostatnio)
Merda -5
Janus -3
Polczak -2
Jarabica -4
Suart -7
Pawlusiński -2
Radomski (K) -1
Szeliga -1
Sacha -3
Dudzic -2
Ślusarski -3
no to zaczynamy\
Merda - 3 koles typu Cabaj jedna seta wybrioniona i to by bylo na tyle.... zwykly pajac poziomem pasujacy tam gdzie gral wczesniej Podbeskidzie
Janus 4 - hmmm nie bylo mega zle tak jak reszta. ma u mnie kredyt zaufania
Polczak - 1 wypier... pajacu mam Cie dosc !!!! jestes zakałą zespolu !!!! zero ambicji zero !!! won !!!
Jarabica - 5 kredyt zaufania... mysle ze bedzie z niego pozytek
Suart - 7 jedyny dzisiaj ktoremu sie NAPRAWDE CHCIALO !!!! bedzie z niego pozytek
Pawlusiński 3 - Darku z calym szacunkiem do twojej osoby... daj juz sobie spokoj... idz juz tam do swojego rodzinnego Wodzisławia i tam kop...
Radomski (K) - 3 to ma byc kapitan ???? bylem mega szczesliwy ze wkoncu trafil sie nam zajebisty srodkowy pomocnik i co ??? dramat !!!!! poki co kredyt zaufania
Szeliga -2 won !!!! antyreklama na mogilskim....
Sacha - 3 moze i sie staral ale chyba nic juz z niego nie bedzie.... podebskidzie czeka
Dudzic - 2 moze i szybki ale co z tego ??? unia oswiecim czeka won !!!!!!!
Ślusarski -2 w zasadzie sie juz nie dziwie czemu nie zrobil kariery za granica jest poprostu cienki
Merda - 4
Janus - 2
Polczak - 3
Jarabica - 5
Suart - 5
Pawlusiński - 2
Radomski - 2
Szeliga - 2
Sacha - 2
Dudzic - 2
Ślusarski - 2
Matusiak - 3
Krzywicki - 1
Merda - 3 to nie jest pewny bramkarz
,Janus - 2 w defensywie słaby w ofensywie nie wiem. bo go dzisiaj w takiej akcji nie widziałem
Polczak - 2 on juz niestety lepszy nie będzie, ale jednym sie wyróżnił, po 4 kolejkach ma już 4 żółte kartki !!!!
Jarabica - 3 on jeszcze może byc lepszy, ale nie grając obok Polczaka
Suart - 4 jego gra choć nie była olśniewająca to daje nadzieję
Pawlusiński - 2 kończ waść wstydu oszczędź
Radomski (K) - 2 widok takiego zawodnika wywracającego sie na piłce był żałosny, Łatwe straty, niecelne podania. O co chodzi panie Radomski
Szeliga - 2 słaby jak reszta
Sacha - 2 jw
Dudzic - 2 on gra, a Suvorov siedzi na ławie, ja tu czegoś nie rozumiem, ja się nie znam
Ślusarski -3 coś tam walczył, ale nie miał wsparcia
Krzywicki -2 kto w nim jeszcze widzi napastnika na ligę ? Chyba ślepy..
Matusiak- 3 dalej szuka formy ;)
Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd.
Merda - 4
Janus - 3
Polczak - 1 mam Cię już dość jak się okazuje to Ty byłeś najsłabszym obrońcom przez te wszystkie lata...+1 za asyste
Jarabica - 3 szkoda, że nie ma odpowiedniego partnera do obrony
Suart - 5
Pawlusiński - 1 za słaby
Radomski (K) - 2 to jest kapitan?
Szeliga - 1
Sacha - 2 za słaby
Dudzic - 2
Ślusarski - 1
Krzywicki - 2
Matusiak- 2
PIZDOCZŁAPY!!!
Merda -3 - ...?!...!?
Janus -1- WSTYD!! co to kurwa ma byc? nie mamy obrony! Gdzie walecznosc? Blad za bledem. Nie mam juz nerwów!
Polczak -1- WSTYD!! j.w
Jarabica -2- WSTYD!! j.w
Suart -4 Najlepszy zawodnik Pasow, nie mial z kim niestety pograc. Nie chce krakac ale to moze by to!
Pawlusiński -1= WSTYD!! NIestety Panie Darku, widze Pana w klubie ale juz nie na boisku. OUT
Radomski (K)-1 -W S T Y D !! Kazdy by chcial taka emeryturke. Chodziles po boisku jak z kijem w dupie.
Szeliga -1- KOMPROMITACJA!! Wez chlopie idz juz w pizduu bo placzesz sie tylko pod nogami
Sacha -2- Ehh Zero, dno! Nie widze przyszlosci dla niego
Dudzic -2 -Co on robi na tym boisku ja sie pytam?
(Matusiak, 69.) bo nie chce mi sie juz pisac na jego temat
Ślusarski -2- Dosc juz pieprzenia o sercu w pasy i glaskaniu po glowie. Trza zaczac strzelac, stwarzac sobie sytuacje!!
(Krzywicki, 69.). bo Strażak Kokotów alealealelalee. Dowidzenia!
Nikt w tej druzynie nie potrafi podac pilki gora ani dosrodkowac. NIKT! Probowali wszyscy, dosłownie, NIKOMU SIE TA SZTUKA NIE UDAŁA!!
Merda - 4 - mecz dość poprawny, ale wrażenie i notę psuje koszmarny błąd z końca I połowy. to nie jest facet, który rozwiązuje nasz problem na bramce
Janus - 3 - w ofensywę się nie angażował, w obronę owszem, ale z marnym skutkiem
Polczak - 2 - równa forma. 4 mecze, 4 kartki. to nie jest partner, jakiego potrzebuje Jarabica.
Jarabica - 5 - podobał mi się nawet. a gdyby tak grał obok kogoś poważnego i się od niego uczył...
Suart - 6 - jak napisał zac: [i]jego gra choć nie była olśniewająca to daje nadzieję[/i], a ja się pod tym podpisuję. solidny mecz, choć przy bramce zawalił.
Pawlusiński - 2 - już nawet wizja kończącego się konktraktu nie motywuje. znaczy - czas się rozstać.
Radomski - 2 - grubo poniżej oczekiwań, największe rozczarowanie sezonu. mało celnych podań, wywraca się na piłce, nie wprowadza za grosz spokoju.
Szeliga - 1 - moim zdaniem najsłabszy dziś na boisku, a konkurencja spora. kompletne nieporozumienie.
Sacha - 3 - jedno, dwa zupełnie dobre podania, ale przy takim ustawieniu to na jego i Plastika barkach spoczywał ciężar gry ofensywnej. a skrzydłowi ciężarowi nie podołali.
Dudzic - 2 - gdyby Dudzic był napastnikiem, a nie człowiekiem występującym na pozycji napastnika, to byśmy mogli mieć z 4 pkt więcej. no ale jest tak jest. a mimo to - nie skreślałbym go. jakaś irracjonalna słabość ;)
(Matusiak, 69.) - 3 - mimo, że bez formy, to z czterech napastników chyba stworzył najwięcej zagrożenia. widać, że talent nieprzeciętny, ale formy nie ma od lat.
Ślusarski -2 - jest sfrustrowany, w związku z czym każdy, kto ogląda jego grę też się frustruje. powiedziałbym: ława, gdyby nie to, że nie ma kim go zastąpić.
(Krzywicki, 69.) - 2 - miał piłkę meczową, a co zrobił - widzieliśmy.
Ulatowski - 1. brak słów.
Merda - 4 za jedną obronę i jednak wolę go od Cabaja -bramkarze do wymiany
Janus - 4
Polczak - 2
Jarabica - 4
Suart - 6
Pawlusiński - 3
Radomski (K) - 2
Szeliga - 2
Sacha -2
Dudzic - 1
Ślusarski -1\
Matusiak-3
Krzywicki-1 a miał szansę na 6 gdyby bramę strzelił
Merda - 3 - człowiek chaos, biega do tych dośrodkowań, cofa się, zamieszanie robi i jeszcze miałby asystę sezonu ale się Stano zlitował
Janus - 4 - niewidoczny kompletnie w ofensywie
Polczak - 3
Jarabica - 3
Suart - 7 - nie miał gość z kim piki wymienić, będzie Saidi i Klich to może coś się zmieni, właściwie jedyny który stwarzał zagrożenie
Pawlusiński - 2 - fatalnie, 3 dośrodkowania z rzutów wolnych w okolicach bramki Korony, efekt: 2 baloniki do bramkarza i 1 kontra Korony
Radomski (K) - 4 - ten chociaż umie przyjąć piłkę, z odegraniem już gorzej
Szeliga - 3
Sacha - 5 -
Dudzic - 3 -
Ślusarski - 1 - ilość kontaktów z piłką = ilości strat
dario (podobnie jak Ulatowski ;)) zapomniał o zmianach. dopisałem Matusiaka i Krzywickiego - grali ponad 20 minut, więc można ich ocenić. tym, którzy nie zauważyli ich braku w zestawieniu, polecam edycję postów
Merda - 4
Janus - 2
Polczak - 1 nic już z niego nie będzie, nie ma się co łudzić, jest bardziej daremny niż Wasiluk
Jarabica - 4
Suart - 5
Pawlusiński - 2
Radomski (K) - 1!!!!!!!!!! jaki "kapitan" taka drużyna....
Szeliga - 2
Sacha - 2 co się z nim dzieje?
Dudzic - 2 on się po prostu nie nadaje do tego poziomu rozgrywek
(Matusiak, 69.) 2 nic już z niego nie będzie, jak patrzę na niego, żygać mi się chce
Ślusarski - 2 coraz gorzej, z meczu na mecz
(Krzywicki, 69.) 1 to jest kpina, że taki zawodnik w ogóle jest w naszej kadrze, a to, że wybiega na boisko jest istnym kuriozum
Merda - 4 pod koniec 1 połowy przynajmniej poprawił mi humor. Kilka interwencji miał ok.
Janus - 3 coś tam biegał, skakał, plątał się pod nogami, ale nie pokazał praktycznie nic.
Polczak - 1 nie pasuje mi ten człowiek kompletnie w Cracovii.
Jarabica - 4 nie najlepiej, nie najgorzej - średnio.
Suart - 5 myślę że będzie z niego pożytek.
Pawlusiński - 2 jedyne co pamiętam to oddane przez niego 2 strzały, słabiutkie strzały.
Radomski (K) - 1 drewno
Szeliga - 2
Sacha - 2 tracił co chwilę piłki, nie pokazał nic w tym meczu.
Dudzic - 2
Ślusarski - 3 sam meczu nie wygra.
Krzywicki - 1 wprowadzić go za Ślusarskiego?! WTF? Poziom 3 ligi.
Matusiak - 2
Merda - 3
Janus - 4
Polczak -2
Jarabica - 3
Suart - 5
Pawlusiński - 2
Radomski (K) - 2
Szeliga - 2
Sacha - 3
Dudzic - 2
(Matusiak, 69.) - 4
Ślusarski - 2
(Krzywicki, 69.) - 2
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)