Zagrał najlepiej z całej drużyny w meczu z Polonią Warszawa i dziś w nagrodę....wszedł na 10 min . Myślę że jak nowy trener będzie go wystawiał w pomocy a nie w obronie to będziemy mieli z niego dużo pożytku .
-
-
Hesdey Suart - witamy w Cracovii
9 dni później
Wczoraj beznadziejny, totalny niewypał.
Wyglada na to, ze jako pierwszy podpadł trenerowi. Zmiana jeszcze w I połowie - tego już dawno u nas nie było.
Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wyglada na to, ze jako pierwszy podpadł
> trenerowi. Zmiana jeszcze w I połowie - tego już
> dawno u nas nie było.
ostatnio Czarodziej i Płatka :)
to podpadł czy kontuzja ?
Już zostawiając sam występ...
Tak HS wyglądał w drugiej połowie na ławce rezerwowych. Jeszcze mógł się kajdanami i słuchawkami Zimocha obłożyć. To jest kurwa zawodowy piłkarz?
[img]http://cracovia.pl/pilka-nozna/files_pl/file_142534/Cracovia_Wisla_56.645x365xffffff.jpg[/img]
Nawet Ronaldinho jak siedzi na ławce Milanu to nie napierdala w bębenek i nie ma na głowie rasta czapki, a ten musi dbać o imidż.
No i co sie przywalasz do chłopa??? wywiadu Ci nie udzielił???
wali nas to czy udzielił czy nie , interesuje nas to , że murzyn zagrał w tym meczu poniżej krytyki.
Prawda jest bolesna - SŁABIZNA i bez serca do walki.
Niestety jeden i drugi murzyn zagrał tragicznie...
Suart to gracz z 2 ligi holenderskiej wiec po prostu zgarneliśmy takiego sobie Janusa tylko ze czarnego... nie ma co sie dziwic bo on taki byl i takiego ula zapragnal sprowadzic 50CENTA
Saidi nie potrzebnie zagrał tak dobrze ze sląskiem bo teraz jak widze kiedy przewraca sie co chwile i nie potrafi minąć przeciwnika to nachodzi mnie pytanie jak to kurwa możliwe... najgorzej ze dodatkowo jest masakrycznie nieskuteczny
awaria Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No i co sie przywalasz do chłopa??? wywiadu Ci
> nie udzielił???
Pudło :)
Strasznie coś cięty jesteś i czemu przypierdalasz się do mnie, kiedy zwracam uwagę na minimalny brak profesjonalizmu u zawodnika Cracovii. Widziałeś, żeby Ronaldinho siedział w kapeluszu na ławce rezerwowych? Widziałeś? To się odpierdol ode mnie. Jak nie masz merytorycznego argumentu w dyskusji, to lepiej się nie wpisuj, a jak masz problem, to napisz na priv, ewentualnie podejdź na meczu. Łatwo możesz sprawdzić gdzie siedzę :)
Przywalam się, bo tak, jak napisałem - czemu gość siedzi w cywilnej czapce na ławce rezerwowych w czasie spotkania?
A jakie to ma znaczenie, że sobie w czapeczce siedzi? Ludzie już nie macie się do czego przypierdolić to krytykujcie jego grę, która wczoraj była beznadziejna co mnie dziwi bo umiejętności ma duże.
jakto jakie? ze jest pseudoprofesjonalista.
Nie no kuzwa bez jaj . Żeby se nie można było w cywilnej czapce siedziec .... Jaki to ma wpływ na to co Suart gra ? Fakt grał wczoraj kichę to go Szatałow szybciutko ściągnął i dobrze zrobił . Ale żeby się do czapki przypierdzielać ? aaa no chyba że to nie norbertanki klątwę rzuciły tylko to ta czapeczka ... no to ok , to ja rozumie .... ja pierdziele
podaj jednego pilkarza na swiecie w zawodowej lidze ktory na lawce siedzi w czapce, lakierkach, krawacie, z zegarkiem czy czymkolwiek innym
wystawił siebie a przede wszystkim nas na śmieszność
dlaczego siedział w takiej brzydkiej czapce? nie ma to ładniejszych np w Bonarce do kupienia? bardzo brzydka czapka, zawodnik do zmiany!
Ale co nas obchodzi czy inni zawodnicy siedzą sobie na ławie w czapeczkach czy z zegarkami? Nie ma to żadnego wpływu na grę i w ogóle na nic więc nie wiem po co się tego czepiać.
no wlasnie skoro nie ma to wpływu na gre to poco na całym swiecie pilkarze siedza w klubowych dresach? niech przynoszą swoje ubrania i dodatki, przeciez te dresy są wieśniackie !
to ja w IV lidze dostałem kare finansową za siedzenie na lawce w klapkach a tu gosc siedzi w czapce a Miszczu mi mówi, że nic sie nie dzieje
http://www.l-oko.ru/article.php?id=197
Na trzecim zdjęciu od góry ławka Lokomotiwu Moskwa w trakcie meczu ze Spartakiem. To ci dopiero gustowne nakrycie głowy
Rozumiem, że przegraliśmy przez to, że Suart siedział na ławce w czapce :D Dobra nie ma co dyskutować na ten temat bo się ośmieszacie.
a czy ktos tak napisal? ja jedynie stwierdzam brak profesjonalizmu i błazenade
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)